bez žena nebi bilo nas(ne odnosi se na homice)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nisam se zalio.
Ja bih zelio da ti osjetis ono sto ja osjecam kad slusam muziku, shvatio bi.
No naravno ne bih se zalio da imam neku lijepu sexualno aktivnu curu.
Muzika je jedno, curka je drugo. Nemora biti niti ljepotica. Moze bit ravna ko daska. Al ako si u njoj nasao svoj yang onda je to to.
Nisam se zalio.
Nikakva muzika nemoze zamjenit cure. Baš nikakva ;)
lol,koja tema
čovjek nikad ne bi pogodio da je ovo informatički forum
Nije vam jasno da vas Kapetan trola? :D I to vrlo uspjesno reklo bi se :)
Znači svi smo budale što smo zaljubljeni u suprotni spol?
To znači da je veliki dio svjeta koji je u braku teške budaletine jer se zene iz ljubavi (naravno ima i drugih slučajeva, iz koristi i sl.)
Ljubav kao ljubav između muškarca i žene nema nikakav znanstveni i logički temelj. Čak kad bi jednosmjerna ljubav imala neki dokaz, gotovo je nemoguće da bi se ljubav mogla pojaviti izmđeu dvije osobe u isto vrijeme.
Autoru teme. Nemoj ništa raditi. Jačaj sebe i odupri se tim lažnim osjećajima.
Nisam se zalio.
Nisi ti osjetio muziku. Ali priznajem, curu nisam osjetio, samo pretpostavio.
Ljubav kao ljubav između muškarca i žene nema nikakav znanstveni i logički temelj. Čak kad bi jednosmjerna ljubav imala neki dokaz, gotovo je nemoguće da bi se ljubav mogla pojaviti izmđeu dvije osobe u isto vrijeme.
Odustajem....
Nije vam jasno da vas Kapetan trola? :D I to vrlo uspjesno reklo bi se :)
Žao mi je ako si me tako shvatio. Ja ozbiljno mislim ovo što govorim i tako ja zaključujem. Ako pitaš ikoga tko me poznaje rekao bi ti da ja ovo stavrno mislim i govorim u javnosti, a ne na forumu. Više neću ništa pisati jer je ovo očito debelo otišlo u spam.
lol,koja tema
čovjek nikad ne bi pogodio da je ovo informatički forum
Na kraju je ova tema ispala najzanimljivija od svih dosadasnjih :) Hebo kompjutere :)
a u potpisu na to do listi Weky-eva cura.
prva pa tuđa !!! fakat si *****
Nisam se zalio.
A opet ima onih koji su osjetili jedno i drugo i misle da su one 3 hodajuce rupe bolje.
To znači da je veliki dio svjeta koji je u braku teške budaletine jer se zene iz ljubavi (naravno ima i drugih slučajeva, iz koristi i sl.)
Dakle, kad su ljudi počeli jest meso i kad ima se mozak povećao, žene su morale rađati djecu ranije jer kasnije jednostavno glava ne bi prošla kroz taj otvor. Zato je bilo nužno da oba roditelja ostanu uz dijete. Dijete tek sa 21 mjesec starosti dosegne razinu zrelosti životinja koje se tek rode. Dakle ljubav je nastala zbog toga što su ljudi napredni i treba im dugo da se razviju. Oni parovi koji su ostajali zajedno su imali više šanse da im dijete preživi.
Iz toga su se razvili ti osjećaji.
Ali svaki je normalan čovjek i društveno biće. Svaki 14 godišnjak mašta o nekoj curi. Normalno je to ;)
A mentalist ja tebe ne razumijem, što će ti i seks onda?
Seksom ne postižeš ama baš ništa osim zadovoljstva, a bome je i zadovoljstvo kad prvi put pozoveš curu u kino a ona kaže da, kad se prvi put držite za ruke, prvi poljubac itd...
Kad za 6 godina budeš imo 20 i kad ćeš htjet "puni paket" nećeš ga moć dobit čisto zbog manjka iskustva...Ne očekuju cure da ti je prvi poljubac ako 20 imaš
Koliko vas zeli da napravim recenziju pozivanja cure na spoj, kino, kafu, drzanje za ruku, sve do prvog poljubca nakon kojeg cu je sutirati?
Ako može i video neki :D
Koliko vas zeli da napravim recenziju pozivanja cure na spoj, kino, kafu, drzanje za ruku, sve do prvog poljubca nakon kojeg cu je sutirati?
Pa do tud i nije tesko doci.
Dođi do 3. baze pa ju onda sutiraj :P
Ako može i video neki :D
Da unajmim nekog da nas snimi, prevelik rizik, mogao bi upropastiti ozbiljnu recenziju.
NISAM PEDALIST.
Znaci maloljetnicom.
Cuj, virtualno se ne broji....
NISAM PEDALIST.
Znaci maloljetnicom.
Pa nisam ni mislio sa starijama.
Sve iznad 15-16 je vec staro :P
Cuj, virtualno se ne broji....
Dogovor prihvacen?
Ne zanima nas tvoj spoj. Samo ti (bar ja) zelimo da uspijes u ljubavi i da nadjes nekog i da se medjusobno nadopunite. Nemora to bit za mjesec dana, godnu, dvije, pet. Ali u razumno vrijeme (do 30-te valjda) da se ipak skrasis.
Tebi treba pomoć psihijatra
Neka joj pjeva serenadu pod prozorom...
Mene zapravo jako zanima što bi bilo :D
Dar derni neku sliku sebe i nje sa bugom u rukama xD
Ako to uspiješ, onda si kralj ;)
Mene zapravo jako zanima što bi bilo :D
Dar derni neku sliku sebe i nje sa bugom u rukama xD
Ako to uspiješ, onda si kralj ;)
Moze do sutra?
Ni poljubac.
Pa mislin da to nije bitno, to dođe sa vrimenon... Nije bitno kad već skin :)
EDIT: Ala tek sad vidin da je ovo komentirano -.-'
Pa ti bokca i s ovakvim temama... Po temama ovaj forum sve vise slici facebook-u...
Pa ti bokca i s ovakvim temama... Po temama ovaj forum sve vise slici facebook-u...
znaci tak izgleda facebook :) *pribiljezavam mu jos jedan -*