Ne znam jel ova tema postajala, ako je onda please lock, ako nije onda da vidimo želje, ideje i skrivene strasti članova.
Da ja imam brdo novaca, kupio bih sveeeee proizvode iz reklama s kojima me spamaju na mail .
Ne znam jel ova tema postajala, ako je onda please lock, ako nije onda da vidimo želje, ideje i skrivene strasti članova.
Da ja imam brdo novaca, kupio bih sveeeee proizvode iz reklama s kojima me spamaju na mail .
tema je bez veze , bilo je sličnih tema
Da imam brdo nova kupio bih nekakvu veliku kucerinu, opremljeni high tech alarmima, kojekakvim gadgetima, spravicama, kompovima, ekranima i tako...
Kupio bih najbolji komp na svijetu, najj periferiju :D , par auta, nekakav manji otok za odmor, helikopter, privatni avion te bih napravio nekakav j****i disco :D . To je sve
da imam puno novca moj zivot nebi imao smisla :D
E da ja imam hrpu novaca platio bi si izlet u svemir.
Ili možda recimo kupit otok i na njem organizirat zabave za Celebrity-e
, pa onda pustit morske pse u vode oko otoka, i onda otvorit natjecanje u plivanju .
Da imam brdo nova kupio bih nekakvu veliku kucerinu, opremljeni high tech alarmima, kojekakvim gadgetima, spravicama, kompovima, ekranima i tako...
Kupio bih najbolji komp na svijetu, najj periferiju :D , par auta, nekakav manji otok za odmor, helikopter, privatni avion te bih napravio nekakav j****i disco :D . To je sve
hm......... zanimljivo, pa zar ne bi ništa od te silne love donirao u neku humanitarnu udrugu npr. za nezbrinutu djecu i li sličnoj udruzi.
hm......... zanimljivo, pa zar ne bi ništa od te silne love donirao u neku humanitarnu udrugu npr. za nezbrinutu djecu i li sličnoj udruzi.
Ne ja bih dao toj djeci diretno pa neka kupuju trash robu sami !
Eh, a što kad nestane novaca, što onda. Onda sve lijepo na prodaju jel 
Ja bi pokrenuo nekakav biznis, osnovao kakvu tvrtku, što bi značilo i nova radna mjesta u HR
al to je samo kad bi imao brdo novaca
jednu vilu u L.A. skupa s Lakersima
Da ja imam brdo novca, bio bih u zatvoru jer se kod nas ništa ne može pošteno steći.
Da ja imam brdo novaca, potplatio bih moderatore da se sankcionišu autori glupih tema
Da je baba bila muško zvala bi se Duško.
Karta da dođe moderator do mene=30 kuna
Moderator razgovara samnom=50 kuna
Moderator da žuti karton woodgamesfx-u=NEPROCJENJIVO
Za sve ostalo tu je gumb prijavi 
dosta sam čuo od radnih kolega koji tvrde da kad bi imali puno para da im ne bi bilo zanimljivo u životu,e ja se ne slažem,do velikih para na pošten način je teško doći pogotovo u ovoj našoj banana državi gdje se rad ne cijeni ,ja bih bio zadovoljan da nađem pošteniji posao od ovog trenutačnog a o bogatstvu ni ne razmišljam jer od toga nema ništa,ma posao je ok samo da mi se ubaciti u bolju firmu i tko sretniji od mene
Da ja imam brdo novaca platio bih siromašnim ljudima da izrešetaju saborske političare
...ali nemaš.