Da ja imam brdo novaca zaključana tema

poruka: 19
|
čitano: 1.546
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Da ja imam brdo novaca

Ne znam jel ova tema postajala, ako je onda please lock, ako nije onda da vidimo želje, ideje i skrivene strasti članova.

Da ja imam brdo novaca, kupio bih sveeeee proizvode iz reklama s kojima me spamaju na mail .

what should I do ?
15 godina
neaktivan
Da ja imam brdo novaca

tema je bez veze , bilo je sličnih tema

AKO SAM TI POMOGAO STISNI HVALA ! ! !
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.12.2010 14:40 (Jughead).
17 godina
neaktivan
RE: Da ja imam brdo novaca

Da imam brdo nova kupio bih nekakvu veliku kucerinu, opremljeni high tech alarmima, kojekakvim gadgetima, spravicama, kompovima, ekranima i tako...
Kupio bih najbolji komp na svijetu, najj periferiju :D , par auta, nekakav manji otok za odmor, helikopter, privatni avion te bih napravio nekakav j****i disco :D . To je sve  

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.12.2010 14:41 (AmD).
15 godina
protjeran
Da ja imam brdo novaca

da imam puno novca moj zivot nebi imao smisla :D

16 godina
neaktivan
Da ja imam brdo novaca

E da ja imam hrpu novaca platio bi si izlet u svemir.

16 godina
neaktivan
Da ja imam brdo novaca

Ili možda recimo kupit otok i na njem organizirat zabave za Celebrity-e {#} , pa onda pustit morske pse u vode oko otoka, i onda otvorit natjecanje u plivanju .

what should I do ?
16 godina
neaktivan
AmD kaže...

Da imam brdo nova kupio bih nekakvu veliku kucerinu, opremljeni high tech alarmima, kojekakvim gadgetima, spravicama, kompovima, ekranima i tako...
Kupio bih najbolji komp na svijetu, najj periferiju :D , par auta, nekakav manji otok za odmor, helikopter, privatni avion te bih napravio nekakav j****i disco :D . To je sve  

hm......... zanimljivo, pa zar ne bi ništa od te silne love donirao u neku humanitarnu udrugu npr. za nezbrinutu djecu i li sličnoj udruzi.

16 godina
neaktivan
CANABIS kaže...
AmD kaže...

hm......... zanimljivo, pa zar ne bi ništa od te silne love donirao u neku humanitarnu udrugu npr. za nezbrinutu djecu i li sličnoj udruzi.

Ne ja bih dao toj djeci diretno pa neka kupuju trash robu sami ! 

what should I do ?
17 godina
Da ja imam brdo novaca

Eh, a što kad nestane novaca, što onda. Onda sve lijepo na prodaju jel  {#}

Ja bi pokrenuo nekakav biznis, osnovao kakvu tvrtku, što bi značilo i nova radna mjesta u HR {#}  al to je samo kad bi imao brdo novaca

16 godina
neaktivan
Da ja imam brdo novaca

jednu vilu u L.A. skupa s Lakersima

West Side
16 godina
neaktivan
Da ja imam brdo novaca

Da ja imam brdo novca, bio bih u zatvoru jer se kod nas ništa ne može pošteno steći.

Kadir beneath Mo Moteh
16 godina
neaktivan
Da ja imam brdo novaca

Da ja imam brdo novaca, potplatio bih moderatore da se sankcionišu autori glupih tema 

I see dead people
16 godina
protjeran
Da ja imam brdo novaca
Da imam brdo novaca nebih sudjeloavo u ovoj glupoj temi!
17 godina
neaktivan
Da ja imam brdo novaca

Da je baba bila muško zvala bi se Duško.

A life? Cool! Where do I download one of those?
15 godina
neaktivan
da imam brdo novaca platio bi da moderator zatvori temu i da dobije crveni taj lik koji je pokrenuo temt
15 godina
protjeran
woodgamesfx kaže...

Ne znam jel ova tema postajala, ako je onda please lock, ako nije onda da vidimo želje, ideje i skrivene strasti članova.

Da ja imam brdo novaca, kupio bih sveeeee proizvode iz reklama s kojima me spamaju na mail .

Karta da dođe moderator do mene=30 kuna

Moderator razgovara samnom=50 kuna

Moderator da žuti karton woodgamesfx-u=NEPROCJENJIVO

Za sve ostalo tu je gumb prijavi {#}

Slamander uhićen u Austriji,rodila se sloboda Japanki Kokos !!!
16 godina

dosta sam čuo od radnih kolega koji tvrde da kad bi imali puno para da im ne bi bilo zanimljivo u životu,e ja se ne slažem,do velikih para na pošten način je teško doći pogotovo u ovoj našoj banana državi gdje se rad ne cijeni ,ja bih bio zadovoljan da nađem pošteniji posao od ovog trenutačnog a o bogatstvu ni ne razmišljam jer od toga nema ništa,ma posao je ok samo da mi se ubaciti u bolju firmu i tko sretniji od mene

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.12.2010 18:51 (blackalbum).
15 godina
protjeran
Da ja imam brdo novaca

Da ja imam brdo novaca platio bih  siromašnim ljudima da izrešetaju saborske političare

17 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...

...ali nemaš.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice