Izvanzemaljci - Vjerovanja i otkrića

poruka: 1.357
|
čitano: 338.133
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

meni su doma pricali da su i 1950 tvrdili da ih ima pa sada 50 godina nakon ih nema.isto tako su mi tvrdili da prije 50 godina se nagađalo da ce smak svijeta nastupiti prvo 50,60,60,70,pa tako do sada i nadalje..pa ga jos nismo vidjeli

16 godina
neaktivan
RE: Izvanzemaljci - Vjerovanja i otkrića
ivan-zd kaže...

meni su doma pricali da su i 1950 tvrdili da ih ima pa sada 50 godina nakon ih nema.isto tako su mi tvrdili da prije 50 godina se nagađalo da ce smak svijeta nastupiti prvo 50,60,60,70,pa tako do sada i nadalje..pa ga jos nismo vidjeli

Ne pričaj gluposti, smak svijeta će se dogoditi 21.12.2012., to svi znaju! Smijeh

I want to believe...
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...
Looka kaže...

mozda postoji ista galaksija nasoj,gdje ljudi nisu dobri,nego zli,mozda gdje su ljudi napredniji a negdje,gdje su jos dinosauri zivi,nikad se to nezna....samo to moze znat     .

Ti hočeš reći da su kod nas ljudi dobri?

Da mi je onda vidjeti one loše.

..to je u stilu one:"zemlja je pakao neke druge planete"Namigiva

17 godina
neaktivan

Misija na Mars

Bio je to jedan od naizgled običnih ljetnih dana godine 1976. u NASA–inom laboratoriju. Gomila stručnjaka proučavala je slike Marsa koje je poslao Viking 1, jedna u nizu robotiziranih letjelica koje su slikale njegove površine. No, ono što je taj dan učinilo posebnim bile su dvije fotografije koje su i danas predmet kontroverza, a možda i rješenje najveće tajne koju Mars krije. Fotografije su nazvane šiframa 35A72 i 70A13 snimljene iznad regije zvane Cydonia. Prva fotografija 35A72 prikazuje stjenovitu formaciju koja neodoljivo podsjeća na ljudsko lice, pa su je od milja prozvali The Face.

Za jedne ovo je "lice" neupitno umjetna tvorevina, a za druge samo prirodna igra svjetla i sjene

Lako je uočljivo čelo, oči, široki nos i usta, na kojima se obradom fotografija vide detalji zubi. To je bilo to, taj toliko traženi dokaz o postojanju života na Marsu. Ili možda ne? Grupa koja je radila na obradi fotografija poslana je na odmor, a grupa koja ih je zamijenila konstatirala je da na fotografijama nema ništa zanimljivo. Tri godine poslije, dva mlada kompjuterska stručnjaka Vincent DiPietro i Gregory Molenaar dobili su posao da na temelju fotografija izrade kompjuterski reljef Marsa. Među tisućama fotografija otkrili su i one Lica. Zaključili su da je u pitanju formacija impresivnih razmjera, preko 500 metara visoka, široka skoro 3 kilometra. Sva njihova nastojanja za dodatnim istraživanjima ili barem objašnjenjima naišla su na zid šutnje, da bi im uskoro bilo saopćeno da NASA raskida ugovore sa njima. Istog trenutka DiPietro i Molenaar poslali su fotografije novinama, pokrenuvši medijsku oluju. NASA je upotrijebila taktiku serije Dosjei X – deny everything, sve je porekla. Fotografije su prokomentirali kao igru svjetla i sjene, koja je, sasvim slučajno, rezultirala iluzijom ljudskog lica. To bi još i moglo biti prihvatljivo objašnjenje, da uskoro nije otkrivena druga fotografija, nazvana 70A13. Osim što je Lice pokazivala iz drugog kuta, te tako isključila mogućnost optičke varke, pokazivala je i piramidalne tvorevine, slične piramidama u Egiptu. Bio je to novi argument teoretičarima zavjere za njihove priče o tajnama koje vlada ne želi podijeliti sa ljudima. Rezultati detaljne analize fotografija Cydonia-e donijeli su iznenađujuće rezultate.

Složenim matematičkim kalkulacijama znanstvenici su dokazali simetrije i unutarnje matematičke odnose Lica i ostalih formacija u Cydonia-i, a koje su identične odnosima piramida i sfinga u Egiptu. DiPietro i Molenaar razvili su za ono vrijeme napredan software SPIT ili Starburst Pixel Interleave Technique, koji generira trodimenzionalne slike na temelju odnosa svijetla i sjene. Obradom fotografija SPIT-om, utvrdili su da je Lice asimetrično, te da se simetrijom njegovih polovica dobiju dvije nove slike - jedna ljudskog lica, a druga sfinge. A kako su se u istraživanjima stalno pojavljivale matematičke konstante "e" i "pi", bilo je sve više onih koji su u tome vidjeli poruku izvanzemaljske inteligencije. Što točno predstavlja Lice, radi li se ipak samo o iluziji ili je u pitanju zaista umjetna građevina, ostaje nepoznato. Pri tome NASA niti malo ne pomaže, jer sve istraživače letjelice poslane u devedesetima i tijekom zadnjih godina, nisu i neće proći iznad Cydonie. U NASA-i tvrde da je razlog tome jednostavan - tamo nema ničeg interesantnog.

Više na:

http://www.zvjezdarnica.com/

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.8.2009 7:38 (Bugy).
16 godina
protjeran

svako stvorenje (od bakterije do ljudi) nastalo je bacanjem miljuna genetskih kockica od kojih svaka ima miljune rješenja pa je vjerojatnost nikakva da negdje postoji nešto slično nama

Sk8er Boi
17 godina
neaktivan

isjecak iz novina,
Kazahstan gradi bazu za docek vanzemaljaca!
"Vlada Kazahstana veruje, prema pisanju medija iz te zemlje, da ce u buducnosti steci veliku finansijsku korist jer ce biti prva drzava na planeti koja ce izgraditi ovakav kompleks. Za ovaj projekat vlada kazahstana, koji je sediste najstarijeg svetskog kosmodroma Bajkonura, odakle se vec uveliko turisticki leti u svemir, osigurajala je veliku povrsinu zemljista u Almatiju, najvecem gradu u zemlj. U sklopu kompleksa nalazice se hotel, pozoriste i sluzba za prevodjenje, a uz ambasadu ce se nalaziti i pista za sletanje NLO.
Ufolozi smtraju da je Kazahstan odlican izbor jer se u njegovom susedstvu u Kaspijskom jezeru navodno nalazi podvodna baza kojom se izvanzemaljci koriste. Svetski naucnici koji se bave proucavanjem NLO pozdravljaju potez kazaske vlade, koja otvoreno veruje da je kontakt s vanzemaljcima neizbezan i pokusava da predstavi drzavu kao zemlju veoma otvorenih shvatanja, kao zemlju koja razmislja unapred. Kazaski mediji javljaju da je u novi projekat ukljucen i Talgat Musabajev, celnik kazahstanske svemirske agencije i bivsi astronaut, a na pitanje zasto bas Kazahstan, navode da razlog lezi u dugogodisnim glasinama o pdvodnoj NLO bazi, koja navodno lezi u brazi Derbent u Kaspijskom moru,na koje Kazahstan ima izlaz. Taj podatak potvrdila je cak i avio-svemirska agencijasusednogAzerbejdzana.. Naucnik Fuad Gasimov, koji je svojevremeno adio za svojetsku akademju nauka, rekao je da je SSSR u tajnosti pratio NLO aktivnosti i belezio ih. Na oluostrvo Abseron u Kaspijskom moru otkrivene su NLO baze. Ulaz u te baze nalaze se duboko pod zeljom 0 Izjavio je Gasimov."

PARANORMLAN u 3 denzitetu...
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.8.2009 15:35 (viper).
17 godina
neaktivan
viper kaže...

isjecak iz novina,
Kazahstan gradi bazu za docek vanzemaljaca!
"Vlada Kazahstana veruje, prema pisanju medija iz te zemlje, da ce u buducnosti steci veliku finansijsku korist jer ce biti prva drzava na planeti koja ce izgraditi ovakav kompleks. Za ovaj projekat vlada kazahstana, koji je sediste najstarijeg svetskog kosmodroma Bajkonura, odakle se vec uveliko turisticki leti u svemir, osigurajala je veliku povrsinu zemljista u Almatiju, najvecem gradu u zemlj. U sklopu kompleksa nalazice se hotel, pozoriste i sluzba za prevodjenje, a uz ambasadu ce se nalaziti i pista za sletanje NLO.
Ufolozi smtraju da je Kazahstan odlican izbor jer se u njegovom susedstvu u Kaspijskom jezeru navodno nalazi podvodna baza kojom se izvanzemaljci koriste. Svetski naucnici koji se bave proucavanjem NLO pozdravljaju potez kazaske vlade, koja otvoreno veruje da je kontakt s vanzemaljcima neizbezan i pokusava da predstavi drzavu kao zemlju veoma otvorenih shvatanja, kao zemlju koja razmislja unapred. Kazaski mediji javljaju da je u novi projekat ukljucen i Talgat Musabajev, celnik kazahstanske svemirske agencije i bivsi astronaut, a na pitanje zasto bas Kazahstan, navode da razlog lezi u dugogodisnim glasinama o pdvodnoj NLO bazi, koja navodno lezi u brazi Derbent u Kaspijskom moru,na koje Kazahstan ima izlaz. Taj podatak potvrdila je cak i avio-svemirska agencijasusednogAzerbejdzana.. Naucnik Fuad Gasimov, koji je svojevremeno adio za svojetsku akademju nauka, rekao je da je SSSR u tajnosti pratio NLO aktivnosti i belezio ih. Na oluostrvo Abseron u Kaspijskom moru otkrivene su NLO baze. Ulaz u te baze nalaze se duboko pod zeljom 0 Izjavio je Gasimov."

Hmmm, a koju ulogu ima Borat?

Normal's overrated!
16 godina
neaktivan

jel ima tko seriju oteti i gdje se može skinut hoču je kupiti ali nema nigdje molim ako netko zna nek posta.

Sad moje mišljenje

Ja mislim da izvanzemaljci postoje za to je najbolji primjer area 51 i stealth zrakoplovi te danas nam poznanta računala mislim da je sve to nastalo pod utjecajem izvanzemaljaca.

17 godina
neaktivan

nek dodju, al nedo im Bog da mi zaborave donest neku njihovu čokoladu, i mozda grafu....inace su naje..bali ak mi to ne donesu....

Psssssst Zecovi spavaju
16 godina
neaktivan

Samo neka dođu i ispune mi dvije želje jedan mali brod pod punom ratnom spremom i ono crysis nano odjelo.

17 godina

Ne razbijam glavu oko toga da li postoje vanzemaljci ili ne, da li nas posjecuju ili ne i sl.

Ali kada se vec raspravlja o ovoj temi...

Svi nasi zakljucci i proracuni zasnivaju se na fizikalnim zakonima koje poznajemo i koje smo u 99% slucajeva matematicki opisali i dokazali. Znamo kolika je sila potrebna za ubrzanje odredjene mase, izmjerili smo toplinska naprezanja uzrokovana trenjem i visokom brzinom i slicno, kolika nam je ogromna energija potrebna da bismo postigli odredjenu brzinu i sl.

Eh sad.

Zasto ne bismo okrenuli pricu malo drugacije.

Ako zivot na drugoj planet - zasto bas mora biti slican nasemu?

Ako inteligecija i tehnologija, zasto bas njihova mora biti superiorna? Sto ako npr, fizikalni zakoni "njihove" planete, uopce ne zahtjevaju toliko visok stupanj tehnologije kao sto to recimo zahtjeva planet zemlja - npr. sto ako je kod njih atmosfera mnogo rjedja a gravitacija znatno manja, te im upce ne trebaju tako veliki svemirski brodovi, niti toliko velika sila ubrzanja da bi se uopce otisnuli u svemir?

E8200, GA-P35-DS3, GF8800GT 512MB, PC2-8500 1066MHz 4 GB
16 godina
Scuderia kaže...

Ne razbijam glavu oko toga da li postoje vanzemaljci ili ne, da li nas posjecuju ili ne i sl.

Ali kada se vec raspravlja o ovoj temi...

Svi nasi zakljucci i proracuni zasnivaju se na fizikalnim zakonima koje poznajemo i koje smo u 99% slucajeva matematicki opisali i dokazali. Znamo kolika je sila potrebna za ubrzanje odredjene mase, izmjerili smo toplinska naprezanja uzrokovana trenjem i visokom brzinom i slicno, kolika nam je ogromna energija potrebna da bismo postigli odredjenu brzinu i sl.

Eh sad.

Zasto ne bismo okrenuli pricu malo drugacije.

Ako zivot na drugoj planet - zasto bas mora biti slican nasemu?

Ako inteligecija i tehnologija, zasto bas njihova mora biti superiorna? Sto ako npr, fizikalni zakoni "njihove" planete, uopce ne zahtjevaju toliko visok stupanj tehnologije kao sto to recimo zahtjeva planet zemlja - npr. sto ako je kod njih atmosfera mnogo rjedja a gravitacija znatno manja, te im upce ne trebaju tako veliki svemirski brodovi, niti toliko velika sila ubrzanja da bi se uopce otisnuli u svemir?

e al treba im brzine za doc do nas

17 godina
neaktivan
alieni su bica 4 denziteta a mi smo bica 3 denziteta .u 4 denzitetu nepostoji vrijeme i nevrjede zakoni fizike koje mi poznajemo ,oni jesu na vecem denzitetu ali mogu posjećivat niži denzitet.isto kao sto mi "posjećujemo" životinje i biljke,vodu/vatru/.....
PARANORMLAN u 3 denzitetu...
17 godina
neaktivan
viper kaže...
alieni su bica 4 denziteta a mi smo bica 3 denziteta .u 4 denzitetu nepostoji vrijeme i nevrjede zakoni fizike koje mi poznajemo ,oni jesu na vecem denzitetu ali mogu posjećivat niži denzitet.isto kao sto mi "posjećujemo" životinje i biljke,vodu/vatru/.....

ti si brijač teski....kaj si gledo, galacticu....Smijeh

Psssssst Zecovi spavaju
16 godina
neaktivan
angel of fire kaže...
viper kaže...

ti si brijač teski....kaj si gledo, galacticu....Smijeh

slazem se xD pa odakle ti to jbt... cuj cisto sumnjam da nas nebi napali vec da mogu jer budimo realni svaka zivotinja, svaki covjek voli imati sto vise... tako da vjerovatno i alieni a ako uzmemo u obzir kakve sile razaranja imamo napravljenje da se neusude ili ih uopce nezanimamo... sve u svemu vecina ljudi pomisli da su alieni napredniji... neslazem se s tim... ako je nesto ljepse i juri brzo zasto bi to bilo naprednije... bacit cemo na to jednu ''sporu'' atomsku pa cemo vidjet sta ce ostat od toga...

16 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

slazem se xD pa odakle ti to jbt... cuj cisto sumnjam da nas nebi napali vec da mogu jer budimo realni svaka zivotinja, svaki covjek voli imati sto vise... tako da vjerovatno i alieni a ako uzmemo u obzir kakve sile razaranja imamo napravljenje da se neusude ili ih uopce nezanimamo... sve u svemu vecina ljudi pomisli da su alieni napredniji... neslazem se s tim... ako je nesto ljepse i juri brzo zasto bi to bilo naprednije... bacit cemo na to jednu ''sporu'' atomsku pa cemo vidjet sta ce ostat od toga...

Kako misliš ljepše?

Ta atomska je 2mm metak u odnosu na njihova potencijalna oružja. (potencijalna zato što nemamo pojma što sve imaju) Bolje se ne za*ebavati sa onim što ne znaš što je. Prvo pravilo ratovanja je "Know your enemy" a to trenutno nije slučaj. A taj tzv. lightshow i UFO crash bio mogao biti samo test naših reakcija na nepoznato.

@viper: za ambasadu sam čuo, nije baš nova vijest. Evo dodatnih linkova koga zanima. A postoji i tema na forumu.

I want to believe...
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.8.2009 20:45 (andy0101).
17 godina
neaktivan

evo ,malo info-a da vam bude jasnije sta su to denziteti

Već odavno me
progoni jedna uzrečica koja karakterizira današnje stanje svijesti
većine populacije na Zemlji. To je ona dobra stara: "Majmun radi ono
što majmun vidi."
Kako
je to u stvari istina, govori i to da većina ljudi vjeruje, razmišlja i
radi ono što je - vidljivo. Dakle, mnoge "nevidljive" stvari ih uopće
ne zanimaju, niti su ih svjesni, a kamoli da se žele pozabaviti njima.
Mnogi će i reći da nešto ne postoji - jer se to ne može vidjeti !!!
Ljudi percipiraju stvari onakvima kakve ih oni vide VLASTITIM očima i
kako se to slaže sa njihovim razmišljanjima i shvaćanjima. Dobro, danas
je i većina svijesna da i postoje stvari koje su nevidljive za naše
oči, ali ih možemo detektirati samo raznim tehničkim napravama. Npr.
radio-valovi su nevidljivi za naše oči i uopće ih ne možemo percipirati
bez upotrebe radio-prijemnika. Da bi saznali što nam jedan takav val
donosi, moramo izabrati odgovarajuću frekvenciju na radio-prijemniku da
bi se "sinhronizirali" s njegovom frekvencijom, te uz malo elektronike,
poslušali, odnosno pretvorili ga u nama čujni dio spektra. Znači,
otkrili smo nešto što prije nismo mogli uopće percipirati dok nam netko
nije rekao da to postoji ili sami istraživali i tražili po eteru (
prostoru u kojem se valovi šire ).
Sada
bih htio samo napomenuti da postoje jako puno valova različitih
frekvencija, pa svi oni postoje u eteru istovremeno, a izabiramo samo
jedan trenutno koji želimo slušati ili kojim se želimo koristiti. Jako
slično je i s valovima svjetlosti. Svaka boja ima različitu
frekvenciju, a postoje i područja koja ne vidimo ( i ne čujemo kod
zvučnih valova ) pa ih ne možemo primjetiti prirodnim putem. Dakle,
vjerojatno ( i sigurno ) postoje neke frekvencije koje čak i ne možemo
izmjeriti današnjom tehnologijom. Što se sve tu nalazi? Koje energije?
Tko zna... možda i neka živa bića, odnosno entiteti za koje nismo ni
svjesni da postoje...
Hajdemo sad navesti osnovne principe našeg univerzuma gdje živimo, da bi shvatili kako to sve uopće funkcionira.
Sav
materijalan i eterički svijet ( univerzum u cjelosti, odnosno ono što
postoji, što jest ), sastoji se od 7 raznih nivoa postojanja, odnosno
svjesnosti.
1.
Denzitet - početna faza kreacije. Jako gust i materijalan. Tu se
najdulje uče lekcije koje se trebaju proći da bi se savladao taj
stupanj. Njega obično čine: voda, vatra, zrak i zemlja. Tu je čitava
lepeza raznih minerala i kristala, te mješavine svih tih "materijala".
Dakako, i oni su na određen način živi, samo ih mi takve ne možemo
percipirati jer živimo prekratko da bi to uopće primjetili. Svaki
denzitet ima svoje određene zakone, pa tako i ovaj najjednostavniji,
odnosno najnesvesniji.
2.
Denzitet - na ovaj nivo svjesnosti spadaju biljke i životinje. One
imaju grupnu svijest, odnosno svaka jedinka unutar jedne vrste
doprinosi zajedničkim iskustvima i zajedničkoj svijesti. Naravno, i u
ovom denzitetu postoje određena pravila koja su, naravno, drugačija od
onih iz prvog denziteta. Članovi 2. denziteta crpe energiju ( hrane se
) onima iz prvoga. Također mogu posjećivati prvi denzitet ( biti u
njemu ), ali su oni bića 2. denziteta koji prebivaju u onom prvom. Npr.
ribe žive u vodi i one su 2. denzitet, ali pošto su u vodi, podvrgavaju
se pravilima vode prvog denziteta. Voda tada možda nije svjesna ribe u
njoj, ali je riba svjesna vode u kojoj živi.
3.
Denzitet - ovaj nam je jako poznat jer mi ( ljudi ) živimo u njemu.
Naveo sam ljudi u zagradi jer postoje i druga bića na 3. denzitetu, ali
ne moraju biti na našoj Zemlji, već naseljavaju neke druge planete u
univerzumu. Ovdje ću se sada ograničiti samo na našu Zemlju jer će nam
to biti tako najjasnije. Mi ljudi živimo istovremeno u prvom i drugom
denzitetu, crpimo energiju iz doljnja dva. Pijemo vodu, koristimo
vatru, zemlju, udišemo zrak. Jedemo biljke i životinje jer se tako
hranimo odnosno uzimamo energiju iz nižih denziteta. Mi imamo određenu
svijest ( otprilike samo pola ljudske populacije ima individualnu
svijest, a ostala polovica grupnu - organski portali ), tako smo
trenutno jako izmješani, ali to tu sada nije toliko bitno. Činimo to
što činimo, tu smo gdje jesmo, ali neki žele napredovati u viši
denzitet i podići svoju svijest na viši nivo. Sada i lako uočavamo da
se oni iz viših denziteta "hrane", odnosno na neki način uzimaju ili
koriste energiju koju nalaze u nižim denzitetima. Sad dolazi onaj šok:
pa ako vodu piju npr. biljke, mi jedemo biljke... pa tko "jede" nas? Da
li smo mi na "vrhu" hranidbenog lanca? Pa hranidbeni lanac nema vrh,
već sve ide u ciklusima... Dakle, tko bi mogao biti naš predator? Možda
nas nitko trenutno ne "jede", ali definitivno nešto ili netko ( to je u
suštini stvari isto ) izvlači neke energije iz nas i tako je koristi za
svoje svrhe... Jel netko vidio neko uspravno biće, nalik na krokodila
ili "zmaja"??? Ili nekog manjeg sivog s većim očima? Možda i nije...
ali vidio... čekajte ! Pa majmun samo radi što majmun vidi !!! Možda se
i ne mogu "vidjeti" našim osjetilima ili tehnologijom?!? Eh, sad
nastaju i drugi problemi...
4.
Denzitet - evo, baš se ovdje nalaze ovi što sam malo prije spomenuo.
Stanovnici 4. denziteta se koriste svim zakonima 4. denziteta, a mogu
se "kretati" bez problema našim 3. denzitetom. Mi smo kao voda koju
pije npr. krava, ili krava koju uzgajaju ljudi... ili ljudi koje
koriste bića iz 4. denziteta za razne svrhe koje još nismo niti svjesni
- pa naravno - mi smo još u 3. denzitetu svjesnosti. Sad tu moram
napomenuti da bića mogu imati 2 polariteta opredjeljenosti. OPS kao
opredjeljeni prema sebi i OPD opredjeljeni prema drugima. Na prva 3
denziteta sve je većinom OPS. U 4. denzitetu postoje oba polariteta.
OPS manipulira, izvlači, isisava energije iz nižih i istih denziteta, a
OPD daje, pomaže drugima u napretku i ne miješa se u slobodnu volju
entiteta. Dakle, prvi usisava energiju, drugi ju ekspandira ( širi ). U
4. denzitetu, moguće je biti u materijalnom ( fizičkom ) obliku, ili po
potrebi i u eteričkom ( energetskom ) obliku. Glavna odlika ovog
denziteta je promjenjivost fizičkog izgleda. Tamo 1 metar nije isto kao
i 1 metar u našem 3. denzitetu. Tamo se može vidjeti tok svih energija,
pravi izgled našeg univerzuma - zvijezde i planete su "portali" između
raznih denziteta ( ne dimenzije mješati s ovim ). Tamo napokon uvidimo
da linearno vrijeme ne postovji, već se sve odvija u nekim većim ili
manjim ciklusima i možemo "uskočiti" u bilo koje selektirano "vrijeme"
kroz "vremenski prozor". Ako vam se sad vrti već u glavi, pitajte nekog
kvantnog fizičara što sve misli o ovome... Mnogi su već svjesni 4.
denziteta kao 5. dimenzije ( Einstein još... ), a kakve sve pokuse u
vezi toga rade danas... da ne raspravljamo sada. U ovom ne toliko
"gustom" denzitetu činimo velike promjene. Da bi napredovali dalje,
izgleda da moramo proći sve lekcije oba polariteta i samo kao OPD na
kraju moći ići dalje...
5.
Denzitet - duše koje trenutno ne okupiraju tijela, neutralni denzitet,
kontemplacijska zona gdje idemo kad izađemo iz fizičkog tijela ( umremo
u 3. ili 4. denzitetu ) i tu sagledavamo sve lekcije koje smo naučili.
Tada biramo tijelo u koje ćemo se reinkarnirati da bi učili dalje.
Izgleda da ne možemo izabrati viši denzitet sve dok nismo naučili sve
iz nižega. Tu su isključivo svjesne energije, duše.
6.
Denzitet - Sjedinjene misaone forme. U njemu su isključivo svjesne
energije pretežno OPD polariteta, a OPS postoji samo kao misaona forma
radi balansa. Neke nama mogu izgledati npr. kao svjetlost. O
mogućnostima svijesti ovdje ne možemo ni zamišljati trenutno.
Vjerojatno je još veća razlika među nama nego razlika jednog kamena i
nas trenutno. Mi i kamenje se razlikujemo u 2 denziteta, a ovdje je
razlika 3 denziteta... No jednom ćemo i tamo doći... Mogu poprimiti i
fizički izgled kad posjećuju niže denzitete. OPS iz ovog denziteta ne
može otimati pojedince ili kršiti pravilo o slobodnoj volji kao njihovi
sa denziteta 1 - 4.
7.
Denzitet - SVE što jest, odnosno Primarna Kreacija. Neko ga zovu Bog
ili tako nešto, ali mi svi smo dijelovi 7. denziteta. Činimo ga kao
djelići ukupne kreacije. Zato kad govorimo o Stvoritelju nekome...
mislim da je to odgovor. Dakle SVE... ukupno... ma teško je to sad i
zamisliti uopće. Tu ide energija duše koja je kompletirala svoj
cjelokupni ciklus i naučila sve moguće lekcije koje postoje...
Kada
se svi sjedinimo sačinjavamo 7. denzitet koji se vjerojatno opet
manifestira kao prvi preko nekog vjerojatno prirodnog zakona
univerzuma. I tako je sve u svemiru ciklus.
Napomena:
denziteti 1 - 3 koegzistiraju zajedno u jednom te istom realitetu. 4.
denzitet je viša vibracijska frekvencija od 3., pa zbog toga postoji u
drugačijem realitetu ili dimenziji. Trenutno se približavamo valu koji
nas dijeli od 4. denziteta tako da se u trenutku prolaza vala stapaju
realiteti i dimenzije dva različita denziteta. Kao rezultat
približavanja vala, mnogi ljudi ( i ostali ) će osjetiti pojave tzv.
"bleedthrough"-a, "otvora" među denzitetima i realitetima, tako da će
se ponekad realiteti preklapati sve dok se finalno stapanje uslijed
prolaska vala ne desi. Mnogi su to već počeli osjećati, a bilo je i
slučajeva kada su neki entiteti "slučajno" prošli kroz
vremensko/prostorne prozore i tako se našli u našem 3. denzitetu. Neki
su i umrli ( ljudi našli su razne čudne stvorove koji su se jako brzo
raspadali i nisu ličili ni na jednu životinju ). Ponekad se dese neke
stvari koje nemaju nikakve logike gledajući na naše poglede vremena i
prostora, te nemaju nikakve podloge koju bi današnja fizika 3.
denziteta mogla objasniti. Fizika u 4. denzitetu je sasvim drugačija.
No, nećemo sada o tome...
izvor http://www.astrorion.com/denziteti.htm

PARANORMALAN u 3 denzitetu...
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.8.2009 21:03 (viper).
16 godina
andy0101 kaže...
Imsovcanin kaže...

Kako misliš ljepše?

Ta atomska je 2mm metak u odnosu na njihova potencijalna oružja. (potencijalna zato što nemamo pojma što sve imaju) Bolje se ne za*ebavati sa onim što ne znaš što je. Prvo pravilo ratovanja je "Know your enemy" a to trenutno nije slučaj. A taj tzv. lightshow i UFO crash bio mogao biti samo test naših reakcija na nepoznato.

@viper: za ambasadu sam čuo, nije baš nova vijest. Evo dodatnih linkova koga zanima. A postoji i tema na forumu.

možda imaju lightsabere

17 godina
neaktivan

Ahahahha. Umirem na ove denzitete. Odličan tema za Penn & Tellera (ako nisu već obradili).

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
17 godina
neaktivan
itf4n kaže...

Ahahahha. Umirem na ove denzitete. Odličan tema za Penn & Tellera (ako nisu već obradili).

Nemoj tako, iza toga stoje godine proučavanja vrhunskih znanstvenika!

17 godina
neaktivan

Ahahahaha. Da, oni su se hrabro odurpijeli mnoštvu ostalih zadrtih i arogantnih znanstvenika.

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.8.2009 22:06 (itf4n).
17 godina
neaktivan

e ljudi, a ko veli da oni nas uopce hoce napasti....to smo mi samo zamislili u horor filićima i u filmovima katastrofa....

mozda su uljudniji od nas, mozda nemaju sanadera, ni bebića, ni rončevića....ni bjeloglavog supa kosorice....

ko to zna....Smijeh

Psssssst Zecovi spavaju
16 godina
neaktivan

moraju postojat inteligenti izvanzemaljici zaboga u galaksiji ima 400 milijardi zvijezda

orks is made for two thing' fighting and winnning
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.8.2009 0:13 (I.Kk).
16 godina
neaktivan

Najbolji film u kojem "vanzemaljci  napadaju zemlju" je misteriozni znakovi:.Namigiva

Tko nije gledao neka pogleda:.

16 godina
neaktivan
I.Kk kaže...

moraju postojat inteligenti izvanzemaljici zaboga u galaksiji im 400 milijardi zvijezda

a još milijarde i milijarde drugih galaktika... praktički i teoretski nemoguće da smo sami...

Bubamara s minigunom. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.8.2009 0:19 (jurluk).
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
I.Kk kaže...

moraju postojat inteligenti izvanzemaljici zaboga u galaksiji im 400 milijardi zvijezda

a još milijarde i milijarde drugih galaktika... praktički i teoretski nemoguće da smo sami...

e ja mislim da si u pravu možda postoji 100 vrsta vanzemaljaca ili možda 1 tko zna svemir nema granica:.

17 godina
neaktivan
itf4n kaže...

Ahahahaha. Da, oni su se hrabro odurpijeli mnoštvu ostalih zadrtih i arogantnih znanstvenika.

Ne samo to nego su i sami lansirali desetke sondi i satelita u svemir da bi testirali te svoje tvrdnje!

Ops, evo me zove netko iz 7-og denziteta, moram ići...

17 godina

Evo da malo prokomentiram ono što je viper citirao odnekud.

Kao prvo, ovo nije dokazano (ništa od ovoga) i kao takvo je ubiti na filozofskoj razini tako da može biti, a ne mora.

Mislim da svatko može smisliti neku ovakvu verziju objašnjenja neobjašnjivih događaja i uvijek će biti netko tko će mu se prikloniti.

Sad se tu dijele razna bića na te denzitete, ali je ko bio u ovim "višim" i vratio se i rekao da, to je tako, tamo ima toga i toga i to i to se događa? Mislim da nije...

Za mene je to na razini mogućega ali ne vjerojatnoga, kao religije npr, nitko ne može dokazati da su potpuno krive i da nema boga/bogova ali je jako malo vjerojatno da sve to postoji i sl.

Ako netko ovo dokaže ili kao se pojavi netko/nešto od tamo i javno kaže šta ima tamo onda ću povjerovati, do tada ovo je obićna priča.

A čuj ovu teoriju o tim tzv. reptilima i greysima:

Nisu nikakvi vanzemaljci/drugo denzitetna bića nego ubiti Zemljani kao i mi ali žive u faznom pomaku (Star Trek anibody?) i zato nisu vidljivi nama i mogu graditi građevine unutra naših i obratno. Greysi i sl. su u biti bića koja su se poput ljudi razvili na Zemlji ali malo su tehnološki napredniji. U biti ne, Greysi su ono što su nama majmuni, a oni drugi neki (neznam sad kako se zovu, malo viši oni) su ono što su kod nas ljudi. Zbog veće tehnološke razvijenosti skužili su da u istom prostoru ali u drugoj fazi žive druge "životinje" i onda tu i tamo nalete ovdje da vide šta ima. A greysi im služe kao izviđaći jer su pametni ali zbog svoje nagle naravi znaju ponekad malo da se potuku tu i tamo (slabi su na alkohol jbg :)) i onda se ljudi uspaniće i misle da im sišu razne energije i sl.

A reptili su ubiti potomci dinosaura koji su se sklonili pod zemlju i pošto su imali dugo vremena za evoluciju i razvoj oni us trenutno najnapredniji Zemljani i posjeduju tehnologiju za interfazno putovanje i onda su se fazno pomaknuli kako bi mogli živjeti zajedno sa nama bez interferencija ali George W. Bush ih je veoma zainteresirao pa su se pokazali par puta jer su morali uzeti njegov DNK za analizu (odtada nisu viđeni, ne zna se što se dogodilo sa njima). Slićno je i sa Greysima i ekipom jer oni žele malo da se nabildaju pa pokušavaju sa razvitkom hibrida poboljšati svoju rasu ali jbg, ne ide im dobro, recesija i sve to, zato traje već 100 godina to kloniranje. Poznati su i nerazjašnjeni slućajevi krađe proteina i steroida, nitko ne zna što se dogodilo sa tim, samo su nestali pred očima prodavaća. Ali jbg, skužili su "vanzići" da im naši proteini ne idu baš jer im se drastično smanjila inteligencija te su imali problema sa interfaznim portalom jer je neka ekipa pod utjecajem steroida (za njih je to kao za nas extasy) otela svemirski brod znan kao "Pila Kobaja model 2000" i počeli mlatiti krave u našoj fazi.

Eto toliko zasada xD

Inaće, mislim da vanzemaljci postoje, neznam jesu li tu, ali mislim da je ova priča sa denzitetima malo prenategnuta iskreno.

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/
17 godina
neaktivan

ma znate vi u cem je stvar...

u tome kaj su skuzili kakvi su političari u hrvatskoj, pa se prepali da kod njih ne odu, pa sjebali bi im civilizaciju za 20 godina....pa onda radije i ne dolaze....

jbt, koji sustav obrane, sanadera, bebića, kossoricu na prvu crtu, a hebranga jos ispred njih, nema sanse da probiju liniju obrane....SmijehSmijeh

Psssssst Zecovi spavaju
17 godina
neaktivan
vjeko kaže...
itf4n kaže...

Ne samo to nego su i sami lansirali desetke sondi i satelita u svemir da bi testirali te svoje tvrdnje!

Ops, evo me zove netko iz 7-og denziteta, moram ići...

Zar se nismo jučer u 2. realitetu kod prelaska iz univerziteta 4. denziteta sa nekim OPD entitetima oba polariteta dogovorili kako ćemo zajedno po eteru tražiti 7 denzitet? :((

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice