..hm,hajde kad sam još tu i dok mi igrica na pauzi(što je također čudo xD) da ti prenesem primjer iz iskustva. Pošto smo na informatičkom forumu,naveo bih primjer o jednom računalu. Naime,prijatelj mi je doneo računalo,pazi sad, koje je bilo na troje servisa gdje su mu potvrdili da mu je m.ploča spaljena od prenapona uslijed udara groma ili munje,kako hočeš. Kolege administratori i serviseri možda imaju sličnog iskustva,ali....da nastavim, u potpuno opuštenoj atmosferi smo pričali i zezali se,a on je htio savjet da li se može štogod dobrog "izvuć" iz tog kompa. Hladnokrvan i opušten,spojim naponski kabel,položim ruku na komp i velim njemu:"pazi ovo!"...i UKLJUČIM RAČUNALO koje radi još i dan danas!!!! Sad bi Ti mogao nabrajati razne teorije hladnog lema i drugih dumina,ali pošto sam ing.Elektrotehnike,ni sam ne bi trebao vjerovati u ovo..pa ipak.. Pouka je: sumnja stvara nauku ali razara čudo. Jer sa 100% sigurnosti,čovjek može SVE!...samo je teško doći do takvog stanja...takav performans jednostavno samo bljesne i ne može se održati. Ako igraš pikado ili biljar,tada si vjerojatno primjetio(ali nije uvjetno) situaciju tzv. opuštenosti;kada bez razmišljanja pogađaš strelicom brojeve koje god poželiš(!)...sve do momenta kada odlučiš ciljati. Tada u glavi vršiš proračune,nišaniš i PROMAŠUJEŠ!..jer si doveo sebe u stanje sumnje.
i ti misliš stvarno da te spike prolaze?
može čovjek sve, ali i sa pravim alatom..
rukom dotaknuo i snagom uma popravio spaljene mosfete i kondiće... i samo si ing.elektrotehnike? ok,postoji šansa da su u servisu sfušali nešto ali....
nhf ,ajd ti malo manje razmišljaj pa ti i postovi budu smisleniji i sa manje pyzdarija...
tek toliko da znaš , recimo pikado profesionalac se KONCENTRIRA ,i vježba (uz mirnu ruku i prirodni talent naravno) ,a ne baca opušteno i na blef po tvojoj teoriji...
manje droge kolega...
..eto kakvi ste vi homo-sapiensi!!...čovjek nešto podjeli s vama,a vi....ma,neću više bacat bisere...i koliko znam,AMATER se mora koncentrirat, PROFESIONALAC više ne :ppppp
oho ,ispričavam se Višem Biću ...mogu samo pokunjeno i pokorno kimnuti glavom i prihvatiti činjenicu da neki kompove popravljaju "snagom uma" i dodirom...
boldano: očito ne znaš, koncentracija i mirna ruka su najbitniji
,a tek toliko - pikado profesionalci itekako kalkuliraju i određuju poteze (=koncentracija ) ,to im je sastavno dio treninga...
izvoli - Koncentracija i pikado -
pošto smo u debelom OFFT-u ,dosta od mene...
On topic:
postoje (odnosno nekakav oblik života) - samo ko zna gdje ,ipak je Kozmos veeelik
,čak i po teoriji Vjerojatnosti , u "beskonačnoj" količini planeta i sustava ,vjerojatno postoji skoro pa identična kopija Zemlje... a možda i vas! :)