Izvanzemaljci - Vjerovanja i otkrića

poruka: 1.357
|
čitano: 337.871
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Izvanzemaljci - Vjerovanja i otkrića
pointer041 kaže...
vrx kaže...
pointer041 kaže...

..hm,hajde kad sam još tu i dok mi igrica na pauzi(što je također čudo xD) da ti prenesem primjer iz iskustva. Pošto smo na informatičkom forumu,naveo bih primjer o jednom računalu. Naime,prijatelj mi je doneo računalo,pazi sad, koje je bilo na troje servisa gdje su mu potvrdili da mu je m.ploča spaljena od prenapona uslijed udara groma ili munje,kako hočeš. Kolege administratori i serviseri možda imaju sličnog iskustva,ali....da nastavim, u potpuno opuštenoj atmosferi smo pričali i zezali se,a on je htio savjet da li se može štogod dobrog "izvuć" iz tog kompa. Hladnokrvan i opušten,spojim naponski kabel,položim ruku na komp i velim njemu:"pazi ovo!"...i UKLJUČIM RAČUNALO koje radi još i dan danas!!!! Sad bi Ti mogao nabrajati razne teorije hladnog lema i drugih dumina,ali pošto sam ing.Elektrotehnike,ni sam ne bi trebao vjerovati u ovo..pa ipak.. Pouka je: sumnja stvara nauku ali razara čudo. Jer sa 100% sigurnosti,čovjek može SVE!...samo je teško doći do takvog stanja...takav performans jednostavno samo bljesne i ne može se održati. Ako igraš pikado ili biljar,tada si vjerojatno primjetio(ali nije uvjetno) situaciju tzv. opuštenosti;kada bez razmišljanja pogađaš strelicom brojeve koje god poželiš(!)...sve do momenta kada odlučiš ciljati. Tada u glavi vršiš proračune,nišaniš i PROMAŠUJEŠ!..jer si doveo sebe u stanje sumnje.

i ti misliš stvarno da te spike prolaze?

može čovjek sve, ali i sa pravim alatom..

rukom dotaknuo i snagom uma popravio spaljene mosfete i kondiće{#}... i samo si ing.elektrotehnike? ok,postoji šansa da su u servisu sfušali nešto ali....

nhf ,ajd ti malo manje razmišljaj pa ti i postovi budu smisleniji i sa manje pyzdarija...

tek toliko da znaš , recimo pikado profesionalac se KONCENTRIRA ,i vježba (uz mirnu ruku i prirodni talent naravno) ,a ne baca opušteno i na blef po tvojoj teoriji...

manje droge kolega...

..eto kakvi ste vi homo-sapiensi!!...čovjek nešto podjeli s vama,a vi....ma,neću više bacat bisere...i koliko znam,AMATER se mora koncentrirat, PROFESIONALAC više ne :ppppp

oho ,ispričavam se Višem Biću ...mogu samo pokunjeno i pokorno kimnuti glavom i prihvatiti činjenicu da neki kompove popravljaju "snagom uma"  i dodirom...

boldano: očito ne znaš, koncentracija i mirna ruka su najbitniji

,a tek toliko - pikado profesionalci itekako kalkuliraju i određuju poteze (=koncentracija ) ,to im je sastavno dio treninga...

izvoli - Koncentracija i pikado - 

http://www.pk-romano.hr/index.php?subaction=showfull&id=1298507518&archive=&start_from=&ucat=4&page=zanimljivosti

pošto smo u debelom OFFT-u ,dosta od mene...

On topic:

{#} postoje (odnosno nekakav oblik života) - samo ko zna gdje  ,ipak je Kozmos veeelik  

,čak i po teoriji Vjerojatnosti , u "beskonačnoj" količini planeta i sustava ,vjerojatno postoji skoro pa identična kopija Zemlje... a možda i vas! :)

napokon dočekao DNF!
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2011 15:04 (vrx).
14 godina
protjeran
vrx kaže...
pointer041 kaže...
vrx kaže...
pointer041 kaže...

..hm,hajde kad sam još tu i dok mi igrica na pauzi(što je također čudo xD) da ti prenesem primjer iz iskustva. Pošto smo na informatičkom forumu,naveo bih primjer o jednom računalu. Naime,prijatelj mi je doneo računalo,pazi sad, koje je bilo na troje servisa gdje su mu potvrdili da mu je m.ploča spaljena od prenapona uslijed udara groma ili munje,kako hočeš. Kolege administratori i serviseri možda imaju sličnog iskustva,ali....da nastavim, u potpuno opuštenoj atmosferi smo pričali i zezali se,a on je htio savjet da li se može štogod dobrog "izvuć" iz tog kompa. Hladnokrvan i opušten,spojim naponski kabel,položim ruku na komp i velim njemu:"pazi ovo!"...i UKLJUČIM RAČUNALO koje radi još i dan danas!!!! Sad bi Ti mogao nabrajati razne teorije hladnog lema i drugih dumina,ali pošto sam ing.Elektrotehnike,ni sam ne bi trebao vjerovati u ovo..pa ipak.. Pouka je: sumnja stvara nauku ali razara čudo. Jer sa 100% sigurnosti,čovjek može SVE!...samo je teško doći do takvog stanja...takav performans jednostavno samo bljesne i ne može se održati. Ako igraš pikado ili biljar,tada si vjerojatno primjetio(ali nije uvjetno) situaciju tzv. opuštenosti;kada bez razmišljanja pogađaš strelicom brojeve koje god poželiš(!)...sve do momenta kada odlučiš ciljati. Tada u glavi vršiš proračune,nišaniš i PROMAŠUJEŠ!..jer si doveo sebe u stanje sumnje.

i ti misliš stvarno da te spike prolaze?

može čovjek sve, ali i sa pravim alatom..

rukom dotaknuo i snagom uma popravio spaljene mosfete i kondiće{#}... i samo si ing.elektrotehnike? ok,postoji šansa da su u servisu sfušali nešto ali....

nhf ,ajd ti malo manje razmišljaj pa ti i postovi budu smisleniji i sa manje pyzdarija...

tek toliko da znaš , recimo pikado profesionalac se KONCENTRIRA ,i vježba (uz mirnu ruku i prirodni talent naravno) ,a ne baca opušteno i na blef po tvojoj teoriji...

manje droge kolega...

..eto kakvi ste vi homo-sapiensi!!...čovjek nešto podjeli s vama,a vi....ma,neću više bacat bisere...i koliko znam,AMATER se mora koncentrirat, PROFESIONALAC više ne :ppppp

oho ,ispričavam se Višem Biću ...mogu samo pokunjeno i pokorno kimnuti glavom i prihvatiti činjenicu da neki kompove popravljaju "snagom uma"  i dodirom...

boldano: očito ne znaš, koncentracija i mirna ruka su najbitniji

,a tek toliko - pikado profesionalci itekako kalkuliraju i određuju poteze (=koncentracija ) ,to im je sastavno dio treninga...

izvoli - Koncentracija i pikado - 

http://www.pk-romano.hr/index.php?subaction=showfull&id=1298507518&archive=&start_from=&ucat=4&page=zanimljivosti

pošto smo u debelom OFFT-u ,dosta od mene...

On topic:

{#} postoje (odnosno nekakav oblik života) - samo ko zna gdje  ,ipak je Kozmos veeelik  

,čak i po teoriji Vjerojatnosti , u "beskonačnoj" količini planeta i sustava ,vjerojatno postoji skoro pa identična kopija Zemlje... a možda i vas! :)

...hehehe...dovedi mi tog profesionalca pa da mu žmirečki pokupim mjesećnu plaću :))

...al imaš pravo, daleko smo {#} ....i prema tome,odoh na matični planet!!

♪♫♪
16 godina
neaktivan

sta su alieni nestali?ne vidim bas puno postova vise u ovoj temi ...

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Chrome-a
14 godina
neaktivan

tema je napravljena 20 .8,2009 

valjda su se ljudi opametili

Say Hello To My Little Friend
16 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...

tema je napravljena 20 .8,2009 

valjda su se ljudi opametili

When all else fails - crowbar the fucker
14 godina
neaktivan
Vjerujem da postoji Bog, a ipak nisam ga nikad vidio ni čuo...zašto onda ne bi vjerovao da postoje vanzemaljci...
Vjerovati da je ovoliki svemir stvoren samo da bi mi sami živjeli u njemu je tipična ljudska bahatost...

Stephen Hawking: God didn't create universe
What I have done is to show that it is possible for the way the universe began to be determined by the laws of science. In that case, it would not be necessary to appeal to God to decide how the universe began. This doesn't prove that there is no God, only that God is not necessary.

15 godina

http://topdocumentaryfilms.com/watch-online/

-evo ima tu dosta zanimljivih dokumentaraca.. o alienima itd..

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao Dražen Petrović ali ipak igra kao super zvijezda! (Success is my only motherfucking option, failure's not)
15 godina
neaktivan

.

You're NOT relevant, you're NOT right and no, I DON'T care.
15 godina
neaktivan

Malo ću osvežiti temu sa par zanimljivih video klipova (vrlo je živo iznad naših glava  {#}{#})

Vulkan Perinacota, Čile

-na snimci je uhvaćen objekt koji izlazi iz vulkana i odlazi kroz oblake.

Japan

-vidljivo je iz snimke kako NLO ispaljuje manje letjelice

Sendai, Japan

- snimka nastala 30.rujna na kojoj se vidi nekakva prozirna letjelica.

St.Petersburg, Rusija

- na noćnome nebu iznad grada uhvaćen je kamerom objekt koji ispušta manje objekte, a isto tako ih i prima. Snimaka ima nekoliko, odnosno postoji više očevidaca.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 16:54 (zitzko).
16 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan

{#}

bedsoft.net
14 godina
neaktivan

evo po neke slicice 

15 godina
Scarfaceee kaže...

evo po neke slicice 

Dobro i koja je bit vidjeti fotošopirane slike i slike piramida? 

www.facebook.com/Battlefield3.Info
14 godina
neaktivan
Ferritin kaže...
Scarfaceee kaže...

evo po neke slicice 

Nisi valjda mislio da su stvarne?

15 godina
Scarfaceee kaže...
Ferritin kaže...
Scarfaceee kaže...

evo po neke slicice 

Nisi valjda mislio da su stvarne?

A da nisi ti fulo temu?

{#}{#}

www.facebook.com/Battlefield3.Info
13 godina
neaktivan

nisam citao odgovore do kraja pa sry ako san nekog kopirao-

zasto svi misle da bi trebali biti inteligentiniji od nas? "mozda su glupi"?

ja vjerujem da postoje... takoder vjerujem da svemir ima svoj pocetak i kraj....

uvik ce jedno pitanje bit nedovrseno: kako je moguce (fizicki) da je svemir nastao? sto je nastalo prije svemira? sto je nastalo prije prije svemira??? itd. itd.

Nothing is true, Everything is permitted!
13 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...

evo po neke slicice 

ja sam iz informatike radio uvjek prezentacije (i ostalo) tipa misteriji :DD ja i prijatelj iz osnovne smo bili zatupljeni njima {#}

14 godina
neaktivan

Evo neke slicice

Sta mislite  stvarne su ?{#}

People have been messing with me my whole life. I learned a long time ago that there's no sense getting all riled up every time a bunch of idiots give you a hard time. In the end, the universe tends
14 godina
neaktivan

Occult {#}

Buzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
13 godina
protjeran
Scarfaceee kaže...

Evo neke slicice

..old

fotke su stvarne, samo je diskutabilno jesu li ta bića na njima stvarna ili su napravljena.

Ne volim opterećene ljude. Preduvjet opterećenosti je primitivizam a preduvjet primitivizmu je glupost.
16 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...

Evo neke slicice

Ove prve su po meni dobro napravljene. Pogledaj malo 9. to je igračka (? šta tu radi uopće), 12. moj pas bi bolje napravio , zadnja-- seriously?

I da su došli do tijela nekih vanzemaljaca, šta misliš da bi to masovno procurilo?

Intel Core i7,Zotac GeForce GTX 295 ,6 GB of RAM,WD Caviar Black 1TB
16 godina
neaktivan
DmL kaže...

Ove prve su po meni dobro napravljene. Pogledaj malo 9. to je igračka (? šta tu radi uopće), 12. moj pas bi bolje napravio , zadnja-- seriously?

I da su došli do tijela nekih vanzemaljaca, šta misliš da bi to masovno procurilo?

Ne kažem da nije ali fetusi tako izgledaju.

14 godina
evo zanimame zasto na svim ovim slikama i u filmovima lik vanzemaljaca isti? i zasto je njihov "brod" poput frizbija? sigurno u svemiru postoji netko nema sanse da smo mi sami? mozda postoje transformeri sa cybertrona?
AMD u <3 Intel u 8===3
16 godina
neaktivan
GeneralPag1997 kaže...
evo zanimame zasto na svim ovim slikama i u filmovima lik vanzemaljaca isti? i zasto je njihov "brod" poput frizbija? sigurno u svemiru postoji netko nema sanse da smo mi sami? mozda postoje transformeri sa cybertrona?

Nisu isti, slični jesu, prisutne su nijanse koje ih razlikuju. Isto je i sa ljudima zar ne? Nekom vanzemaljskom biću sa ekvivalentnom mogućnošću raspoznavanja bi vjerovatno svi mi izgledali "isto".

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 9:09 (Minoza).
15 godina
neaktivan

Vjerujem da izvanzemaljci postoje,samo se nadam da nemaju smrtonosnu kiselinu i da ne izlaze iz prsa drugih vrsta

16 godina
neaktivan

Ja vjerujem da postoje, svemir je toliki da je sebično iti pomisliti ma mogućnost da smo u njemu sami, a sad, jesu li to jednostanične beštije, neka bića miljardama godina razvijenija od nas, ili nešto treće, tko zna.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
13 godina
protjeran

..mislim da su već među nama ...brrrr {#}

šalim se naravno na račun Ickea i njegovih opservacija koje mi ne leže.

logično jest da vjerojatno postoje i razvijenija bića i nerazvijenija, pa kevu mu, naša galaksija je zrno soli u svemiru, po čemu mi mi bili toliko unikatni.

jedino u što ne vjerujem jest da su moguća međuzvjezdana putovanja bilo kojoj vrsti koja postoji.

Ne volim opterećene ljude. Preduvjet opterećenosti je primitivizam a preduvjet primitivizmu je glupost.
14 godina
neaktivan

Ja sam gledao na jdenom dokumentarcu da ti leteč/ći tanjuri

u americi zapravo nisu svemirski nego je to bio projekt u 2. svjetskom ratu

za oružje ili tako nešto pa je američka vlada punila ljudima glavu glupostima

da su to bili svemirci a to su oni radili na nekim tajnim projektima... Navodno da su to radili

u Arei 51.

Ja mislim da nas nisu posjetili ali da postoje...

Ko zna, mozda se upravo oni pitaju dali ima zivota negdje na nekom drugom planetu...

Jer zemlja je nastala Big Bang -om i znate vec kako se formirala atmosfera i kako je nastao

prvi zivot (kemijska i biološka evolucija, gradivo 7. razreda). Tako kako je sve nastalo

na zemlji moguce je i na drugim planetima, mozda ne nama bliskima ali ja vjerujem da postoje..

Buzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
13 godina
neaktivan
GeneralPag1997 kaže...

tocno tako i ja razmisljam...

Ali, 'ko su njima zivotinje? nezive valjda sami na planeti :S...

mozda su oni poslali neko slabije bice (u ufo koji se "srusio" kao na slikama) jer nebi riskirali poslat sebe... kao sto smo mi, ljudi, poslali psa prvi put u svemir...

14 godina

Sve te slike izvanzemaljaca su fake, nema šanse da bi američka vlada ili bilo tko drugi dao da iscure informacije, narod bi poludio, bio bi kaos u svijetu.
Ja vjerujem da postoji netko sličan nama i vjerovatno ima još milirajdu vrsta u Svemiru.

Razmislite malo šta bi bilo sa vjerom? BOG više nebi postojao, nebi bilo više dobro i zlo, pakao i raj ništa..sve bi se pretvorilo u pepeo. 
Šta bi muslimani, krščani,židovi uvjeravali druge da je i BOG stvorio svemir?
Što bi bilo kada bi nam izvanzemaljci rekli da ne postoji bog?  

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 13:56 (XVII Mini).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice