ak imate novčanik opišite ga,ak nemate objasnite zasto ga nemate?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam, ali ga ne koristim jer nemam novaca da stavim u njega, i mene kriza uhvatila
malen je kozni..uvijek me uzbudi kada ga primim..trnci me prolaze..
salim se,nije mi fetis paljenje na takujine,ali drago mi je da ima takvih. ;)
imam samo zato sto nosim kartu u njemu inace ga nebi imo sam smeta
malen je kozni..uvijek me uzbudi kada ga primim..trnci me prolaze..
salim se,nije mi fetis paljenje na takujine,ali drago mi je da ima takvih. ;)
:I ma nije mi fetiš, vec malo mi je glupavo pare vadit u buntu(kad ih imam) pa brojat pa me zanima kakve novcanike imaju ljudi
:I ma nije mi fetiš, vec malo mi je glupavo pare vadit u buntu(kad ih imam) pa brojat pa me zanima kakve novcanike imaju ljudi
kod mene je levis koznjak, vjerovali ili ne star 16 godina...ima onu levis ko na rebama prosivenu logo oznaku.
kupljen u frankfurtu za 70 maraka...kako mi je ostalo u sjecanju.
toliko se raspao vizualno,ali jos stahovito dobro drze rubove iznimno kvalitetni konci od sivanja.
par stotina kuna i nikad keditne ...e da, zdrastvena.
Imam novčanik ali đaba kad odoše u ovaj tjedan sve pare na Zrču, sad mi samo osobna i jedan slavuj i medvjed unutra
U koji to novčanik stane 50.000 kuna?
Naime, današnja vijest kaže da je mladi par vratio nađeno, a ja sam se najprije pitao ovo...
Ne znam možda se radi o eurima pa ono 6000 eura i to bi nekako stalo... znam da ja svoj s hrpom kartica jedva zatvaram ak imam više od 10-15 novčanica...
moj stari cijeli život (60 i kusur godina) ne nosi novčanik, sve kartice i nofci oko njih fino u žepu od trenirke, najčešće ne zakopčanom... začudo još nijednom nije izgubio ništa (kolko ja znam i kolko prizna :D)
ja imam neku jeftinjavu za tu tugu koju nosam u novčaniku
Nemam jos, kad budem imao licnu kartu, saobracajnu kartu, VISA i sl. onda cu ga naravno nabavit.
Počeo sam ga nosit kad sam krenuo u srednju školu. Inače bi sigurno zagubio osobnu, mjesečnu za tramvaj, iskaznicu od teretane i zadnje ali ništa manje važno pare 
crni, kožni. imam ga jer u njemu nosim sve dokumente, kartice, vozačka. i novac naravno.. tu su i vizitke zubara, doktora i još par njih koje su mi potrebne..
trebam kupit neki novi, al još nisam našao neki relativno jeftin, lijep i da stane vozačka u njega.
bez novčanika ne napuštam kuću.. lijevi džep novčanik, desni mobitel.. i ak osjetim da mi u jednom džepu nešto fali odmah je panika jer brijem da sam izgubio novčanik/mobitel..
edit:
ako netko nađe ovo u zagrebu, neka mi javi..