Ice watch

poruka: 34
|
čitano: 23.821
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Ice watch

Pozdrav,

kao sto vidite po naslov teme to ce biti tema za raspravu,zanima me gdje se ima za kupit,koliko kosta,vasa iskustva itd.

Trazio sam po forumu bio ovakvu temu ali nisam nasao pa evo otvorio {#}

Molio bih da izostavite online kupnju tj. ebay,njuskalo,oglasnik...

Za one koji neznaju o cemu pricam evo slika:

A sad pucajte sve sto (ne)znate {#}

17 godina
neaktivan
Ice watch

Ja sam staroj kupio taj sat preko ebaya za nekih 3-4$ kazaljke se raspale i sat je crko za manje od tjedan dana. {#}

14 godina
neaktivan
Re: Ice watch
Balvan8 kaže...

Ja sam staroj kupio taj sat preko ebaya za nekih 3-4$ kazaljke se raspale i sat je crko za manje od tjedan dana. {#}

hahahah {#}, jesi gledao mozda pod oznakom "Top rated seller " jer su kao ti prodavaci najpouzdaniji ?

17 godina
neaktivan
Ice watch

je gledao sam, lik je imao 99% tako da nije u njemu problem, očito je to šrot roba bila. {#}

14 godina
protjeran
Ice watch

LoooooL,to cure iz razza nose xP

XxElectroFuckerxX
14 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

je gledao sam, lik je imao 99% tako da nije u njemu problem, očito je to šrot roba bila. {#}

slažem se

14 godina
neaktivan
Electricman :) kaže...

LoooooL,to cure iz razza nose xP

Nije samo zenski ako si na to mislio {#}

14 godina
neaktivan
Ice watch

Ajde vi koji znate kazite plzz

14 godina
Ice watch

Imaš ih za kupit u Horvatinčićevom Cvjetnom.

Orginalni ženski dođu oko 600-tinjak kn (barem su toliko bili kad sam ih zadnji put gledala), za muške ne znam.

Wanna?
14 godina
neaktivan
Ukulele kaže...

Imaš ih za kupit u Horvatinčićevom Cvjetnom.

Orginalni ženski dođu oko 600-tinjak kn (barem su toliko bili kad sam ih zadnji put gledala), za muške ne znam.

Kupit cu kopiju istog izgleda,hvala{#}

16 godina
Ice watch

Ovako kupio sam neki ice watch i neznam dali je orginal moze mi netko navest razlike između orginala i kopije bio bih zahvalan

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
16 godina
Ice watch

Naručio sestrinoj frendici preko ebaya za 6$. Danas se javila da je došao. Moram nju još kontaktirati da saznam kakav je :D

Počeo sam od ničega, i još uvijek imam večinu od toga
14 godina
neaktivan
oo7 kaže...

Ovako kupio sam neki ice watch i neznam dali je orginal moze mi netko navest razlike između orginala i kopije bio bih zahvalan

Mislim da se po izgledu jako tesko moze razaznat koji je original koji kopija,"najbitnije"  ti je da ima ondaj datum i da ispod 12h pise Ice watch.Aj sad reci pliz gdje si kupio i koliko si platio?

16 godina
Ice watch

To je pre cijenjeno, ne vrijedi tih 600 kn.. Cak sam u city-u vidio preko 1000 kn dode, mislim tko je tu lud, kad ljudi kao ose navale na nesto i odmah se tome cijena dize al opet se kupuje, vrijedi figu. {#}

Nothing lasts forever
14 godina
neaktivan
Ice watch

Kopije su tak dobro napravljene da se opće ne vidi razlika između njih i originala (jedino možda s vremenom). Najbolje ga je uzet prek ebaya, jer taj sat nit ne vrijedi više od par dolara

16 godina
Fake_Alert kaže...

To je pre cijenjeno, ne vrijedi tih 600 kn.. Cak sam u city-u vidio preko 1000 kn dode, mislim tko je tu lud, kad ljudi kao ose navale na nesto i odmah se tome cijena dize al opet se kupuje, vrijedi figu. {#}

Casio G-Shok, to su satovi

Počeo sam od ničega, i još uvijek imam večinu od toga
16 godina
nul-3 kaže...
Fake_Alert kaže...

Casio G-Shok, to su satovi

To je druga stvar, a drugo je ovo... komad plastike

Nothing lasts forever
14 godina
neaktivan
Ice watch

Ja si mislim kupit kopiju,cijene variraju oko 100-250.Satovi su mi jako lijepi a 600 mi je za original dat puno.Zato me zanima gdje ima kupi ali da nije preko interneta

Mozda Arena centar,Garden mall,City centar 1?...

16 godina
Peroman kaže...
oo7 kaže...

Mislim da se po izgledu jako tesko moze razaznat koji je original koji kopija,"najbitnije"  ti je da ima ondaj datum i da ispod 12h pise Ice watch.Aj sad reci pliz gdje si kupio i koliko si platio?

evo kupio sam ga za 160kn i nije orginal ali samo netko tko se razumije u njih to moze prepoznat po svuda pise ice wach bas po svuda sat je vijerna kopija

14 godina
neaktivan
oo7 kaže...
Peroman kaže...
oo7 kaže...

evo kupio sam ga za 160kn i nije orginal ali samo netko tko se razumije u njih to moze prepoznat po svuda pise ice wach bas po svuda sat je vijerna kopija

Pa da zato i trazim kopiju,nego gdje si ga kupio?

14 godina
neaktivan
Ice watch

BUMP

ajde ljudi helpp

16 godina
Peroman kaže...
oo7 kaže...
Peroman kaže...
oo7 kaže...

Pa da zato i trazim kopiju,nego gdje si ga kupio?

Kupio sam ga na njuškalu imas ljudi koji prodaju te satove samo reces boju i posalju ti ga one folije su po svuda i dobijes rezernu bateriju

17 godina
Ice watch

ma taj ice watch je smece, ako vec hoces te satove u boji i te fore, guess ima puno bolje po meni, a i ostale marke, naravno tu je i cijena veca.

14 godina
protjeran
mar123 kaže...

ma taj ice watch je smece, ako vec hoces te satove u boji i te fore, guess ima puno bolje po meni, a i ostale marke, naravno tu je i cijena veca.

naravno,bolje kupit onaj u kinezića za 20kn i neces znat razliku :P

Ne radin često velike greške u životu,al kad je napravin,bude remek djelo xP <3<3<3 Ako san ti pomog'o stisni HVALA (mada se to ne događa često) <3<3<3
14 godina
neaktivan
oo7 kaže...

160kn si dao za to? lol

preko ebay.uk si ih mogo kupit 5-6 za te novce, a isti su.

14 godina
Ice watch

Jedino sta sam primjetio razliku od originala i kopije da je kopija laksa dosta.

Neces primjetit ovako ali kad ih drzis oba primjeti se.

Zaboravia san rec da je kupljen sa ebay-a

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
13 godina
neaktivan
Ice watch

ja sam curi kupio poklon i poštom joj poslao kući, bome je bila oduševljena :D fino mi je zahvalila poslije :D Gledao sam prvo na ekupi al sam kasnije uzeo ovaj. Meni su te stvari sve iste al mala kaže da joj je super i da je orđiđi, pa eto ko voli nek izvoli..

13 godina
cinci kaže...

ja sam curi kupio poklon i poštom joj poslao kući, bome je bila oduševljena :D fino mi je zahvalila poslije :D Gledao sam prvo na ekupi al sam kasnije uzeo ovaj. Meni su te stvari sve iste al mala kaže da joj je super i da je orđiđi, pa eto ko voli nek izvoli..

Aj ak je za curu  {#},ali meni je ipak malo preskupo za sat te marke. radje nadodao 400kn i kupio bi neki fossil,ali to je moje misljenje.Ako je dobar i ako tako voli zasto ne   ?

Errando discimus...Disce parvo esse contentus....Qualis vita, finis ita
17 godina
Ice watch

ma ajde gluposti, to nije sat, to je malo veca narukvica, za fensi cure i pederaste decke.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2012 14:56 (mar123).
13 godina
mar123 kaže...

ma ajde gluposti, to nije sat, to je malo veca narukvica, za fensi cure i pederaste decke.

hahaha....a gle pokusavao sam ublaziti stvari na minimum  {#}...

Errando discimus...Disce parvo esse contentus....Qualis vita, finis ita
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice