Pita zena svog muza: " Dragi, kako da povecam grudi, ali bez operacije, bojim se ?" Probaj ih trljati toaletnim papirom. - Kako ce to pomoci? - Ne znam, ali ti je sa guzicom cudo napravilo!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo jedan :D
Ide mujo u pustinju i nosi hranu,vodu i sve... i nakon nekog vremena on se uzeli hebanja** i vidi devu i ide da ju hebe** i svaki put mu se deva izmakne ,nakon nekog vremena patnje dolazi zgodna,lijepa atributna zena ... i kaze muji ako mi das vode i hrane ispunit cu ti bilo koju zelju,i mujo njoj da vode ona se napije i kaze koju zelju hoces da ti ispunim? Kaze mujo njoj daj boga ti pridrzi ovu devu ... xD hahahahah
Evo jedan :D
Ide mujo u pustinju i nosi hranu,vodu i sve... i nakon nekog vremena on se uzeli hebanja** i vidi devu i ide da ju hebe** i svaki put mu se deva izmakne ,nakon nekog vremena patnje dolazi zgodna,lijepa atributna zena ... i kaze muji ako mi das vode i hrane ispunit cu ti bilo koju zelju,i mujo njoj da vode ona se napije i kaze koju zelju hoces da ti ispunim? Kaze mujo njoj daj boga ti pridrzi ovu devu ... xD hahahahah
Bio u nekoliko izdanja, pa i u strip-izdanju
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/sony-ericsson-kita/56179.aspx?page=0&jumpto=980545&sort=asc&view=flat
SE Kita
edit: morao sam ovo postati:
Metalci opjevali Ozanu
šta je Mato Ivanovac suspendiran, i pkupio crveni i žuti? Mogu reći da sam to i čekao, lik je bio patološki lažov
OMG
OMG? Vidi se iz aviona da je fake. "Turns out it's an ad for the new Microsoft home CGI movie editor."
grupa s fejsa.. LOL
mrzim kad mi probije zica iz grudnjaka a nemam kombinirke uz sebe
Hebrang GODLIKE!
Đapić omfg.
Tomac ROFL!
Milan Bandić jaoooo!
Šukera pogodili fakat ...
Hebrang GODLIKE!
Đapić omfg.
Tomac ROFL!
Milan Bandić jaoooo!
Šukera pogodili fakat ...
meni svi imaju nešto
boli me trbuh od smijeha
http://www.vlada.hr/en/naslovnica/o_vladi_rh/clanovi_vlade/jadranka_kosor_dipl_iur
Ispravak netočnog navoda! :
Foreign languages
- English - fluent
http://www.vlada.hr/en/naslovnica/o_vladi_rh/clanovi_vlade/jadranka_kosor_dipl_iur
Ispravak netočnog navoda! :
Foreign languages
- English - fluent
Daj neka netko pošalje mail vladi zbog ovoga - dolje je neki link. Meni se sad baš neda. Da, i neka doda link s youtubea i neka napiše da pročitaju komentare ispod.
Foreign languages
- English - fluent
Da, a ja se javljam sa mjeseca...
Jest me bilo sramota kad sam gledao kak se sramoti na tv-u, nije mi bilo dobro poslje tog priloga.
sry ak je bio:
Doso Mujo na sat poezije i sad on recitira i pita ga voditelj vi ste pjesnik?
Mujo:Da
Voditelj: Amater?
Mujo: A mater nije ona je spremacica
Nadam se da ce isto napraviti i sa Appleom. :]
Evo dva vica:
1. Zove Isus Šimuna:"Šimune dolazi ovamo".Šimun ide prema Isusu i dođu rimljani i odsijeku mu ruku.
Opet isus zove Šimuna:"Šimune ajd hitno je!"Šimun ide prema Isusu i opet drugu ruku odsijeku.
Zove treći puta Isus i Šimun uspije doć do Isusa i kaže:"Da dragi učitelju,šta ste me trebali?"
"Vidi Šimune odavde se vidi tvoja kuća."
2.Večera obitelj.2 kćeri 1 sin i otac.Pita otac "što vam se danas dogodilo."
Kaže prva kćer:"Shvatila sam da sam lezba!"Otac kaže ne takve stvari.
Kaže druga kćer:"I ja sam isto lezba!"Otac se razljuti i kaže:"Pa zar u ovoj kući nitko ne voli qurac!?"
Ustane se sin i kaže:"Ja tata volim!"