Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.053.738
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
16 godina
neaktivan
Humor

dovede Hitler židove pred provaliju:

kaže prvom: dini desnu ruku i skoči, on skoči

kaže drugom: dini lijevu ruku i skoči, on skoči

kaže prvom: dini desnu ruku i lijevu nogu i  skoči, on skoči

kaže prvom: dini lijevu ruku i desnu nogu i skoči, on skoči

nakon nekog vremena dođe mu Hans: Gospodine, molim vas prestanite igrati tetris, vrijeme je za ručak!!!

dođe Bog Hitleru: što ćeš napraviti ako te vratim natrag na Zemlju?

- pobit ću 5 milijuna židova i jednog danca!, kaže Hitler

-zašto Danca?

-eto vidiš, čak niti tebe nije briga za židove!!!

skida se plavuša gola pred Mujom...

skine ona gaćice, i namigne Muji s pic*om.

Mujo sav u cudu gleda, kad mu ona i mahne s pic*om.

Mujo vec sav uzbuđen, kda mu kaže: ajde mi sad tu stavi dva prsta!

Ma nije valjda da može i zviždat, kaže Mujo! ;)  ;)

ovo su samo vicevi, i mislim da ih ne treba shvaćat ozbiljno, ali ako sam nekoga uvrijedi, ispričavam se!

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
16 godina
neaktivan
Humor

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
16 godina
RE: Humor
DamageHigh kaže...

Bilo na prošloj stranici čini mi se..

A da,baš sam čitao prošlu stranicu.Ispao vic koji mi se učinio smiješnim i samo sam ga htio podjeliti s vama....

bubamara...hehehehehe:)))
16 godina
neaktivan
Humor

Pričaju dvije ćurke o teološkim temama, pita prva drugu: Jel' ti vjeruješ u život poslije dana zahvalnosti?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vozi se bosanac u taksiju, i vidi neku seksi crnku, potapša taksistu po ramenu da ga pita nešto u vezi nje, taksista se prepade, okrenu volan, zamalo autobus nije udario, skrene na trotoar, zamalo pješake nije pogazio, zatim zakoči, i zaustavi se 2 cm od izloga, kad će ti bosanac: Izvinjavam se gospodine, nisam znao da se toliko plašite, pa koliko vas pljačkaju? Taksista: Ma mrš ba u pi**u materinu, ovo mi je prvi put da vozim taksi, dosad sam 20 godina vozio mrtvačka kola.

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!! Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu.
16 godina
protjeran
Humor

http://www.razor1911.com/demo/ /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
16 godina
neaktivan
Humor

Smijeh

Danas Pobrao 2x zuti karton ,ufff :| Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
17 godina
neaktivan
Applovac kaže...

Dode mali Ivica u Englesku. Ide kupiti mobitel i kaze mu prodavac  "Two hundreds pounds" ,a mail Ivica kaze "Im Sorry I not speak english"

A tu je smiješno... što???

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
16 godina
neaktivan
Somebody kaže...

dovede Hitler židove pred provaliju:

kaže prvom: dini desnu ruku i skoči, on skoči

kaže drugom: dini lijevu ruku i skoči, on skoči

kaže prvom: dini desnu ruku i lijevu nogu i  skoči, on skoči

kaže prvom: dini lijevu ruku i desnu nogu i skoči, on skoči

nakon nekog vremena dođe mu Hans: Gospodine, molim vas prestanite igrati tetris, vrijeme je za ručak!!!

U biti, ovo mi je najsmjesniji dio :-D

Crtu zivota sama je urezala na njeznom dlanu... ispisala sa bojama UPOMOC po cijelome stanu...
16 godina
odjavljen
Humor

Pismo sinu od majkeDragi sine,

Pisem ti ovo pismo kako bi znao da ti pisem. Ako dobijes ovo pismo znaci da je dobro stiglo. Ako ga ne primis javi mi, tako da ti ga ponovo posaljem. Pisem sporo, jer znam da sporo citas.
Neki je dan je tvoj otac procitao u novinama da se, po statistikama, vecina prometnih nezgoda dogadja 1km od kuce, tako da smo se nedavno i mi preselili malo dalje od kuce. Kuca je prelijepa, imamo cak i ves masinu, ali ne znam da li radi. Jucer sam stavila ves da se pere, povukla vodu i vesa vise nije bilo...
Ovdje vrijeme i nije tako lose. Proslog tjedna samo je dva puta padala kisa - prvi put je trajalo 3 dana, a sljedeci put 4.
U vezi one jakne koju si zelio, tvoj ujak Pjer mi je rekao da, ako ti je budemo slali, da skinemo dugmad, posto su dosta teska, jer to bi vise kostalo, tako da smo skinuli dugmad i stavili ih u dzep.
Napokon smo sahranili tvoga djeda: pronasli smo njegovo tijelo kada smo cistili kucu. Bio je u ormaru od onog dana kada je pobijedio dok smo se igrali skrivaca.
Prije nekoliko dana eksplodirala je boca od plina u kuhinji: tvog oca i mene je izbacilo van kroz prozor: koji osjecaj! Nakon toliko godina, otac i ja smo izasli van zajedno.
Posto vec spominjem tvoga oca - dobio je novi posao! Jako je ponosan. Ispod njega se nalazi oko 500 ljudi...zaposlili su ga na gradskom groblju...odrzava travnjak.
Tvoja sestra Julia, znas ona koja se udala za svog muza..napokon je rodila! Ne znamo jos spol, tako da ne znam da li si postao tetka ili ujak...ako bude curica tvoja sestra ce je zvati po meni...Cini mi se malo cudno da svoju kcerku zove "mama".
Tvoj rodak Pol se ozenio..po cijeli dan se moli pred zenom, jer je djevica. I da znas da vise ne vidjamo tvoga Ujaka Isidora, onoga koji je umro prosle godine...
A da ne govorim o tvom bratu Zano ..on je grozan..zatvorio je vrata od auta, a unutra su ostali kljucevi. Morao se vratiti u stan kako bi uzeo duplikat i kako bi nas sve izvukao iz vozila. Katastrofa !!!
Dobro sine, necu ti napisati adresu, jer ne znam koja je. Porodica koja je ovdje prije nas zivjela, uzela je kucni broj sa zida i ponijela ga sa sobom.
Ako vidis Margarit pozdravi je, a ako je ne vidis nemoj jos nista govoriti.
Mama koja te voli
PS : Htjela sam ti poslati nesto para, ali sam vec zatvorila kuvertu

Pas je stvarno čovjekov najbolji prijatelj. Ako ne vjerujete pokušajte sljedeći eksperiment:
Stavite psa i ženu u gepek automobila i ostavite ih zaključane jedan sat. Kada otvorite gepek - tko će vam se iskreno obradovati?

Prijelaz sa Dečko 5.0 na Suprug 1.0 :unsure:

Poštovana tehnička podrško,

Prošle godine sam unaprijedila svoj Dečko 5.0 program u verziju Suprug 1.0
i primijetila sam da novi program pravi neočekivane promjene u modulu za
knjiženje. Ograničio je pristup Cvijeće i Nakit aplikacijama koje su radile
savršeno pod verzijom Dečko 5.0
Povrh svega, Suprug 1.0 je deinstalirao većinu mojih programa kao sto su
Romantika 9.9, a instalirao neke module koje ni sama ne znam sto znače, kao
sto su HNL 5.0 i NBA 3.0, s druge strane Dijalog 8.0 i Čišćenje kuće 2.6
jednostavno sruše cijeli sistem.
Probala sam situaciju očistiti programom Kvocanje 5.3, 5.4 i 5.5. ali na
žalost nisam ništa postigla.

Očajna !!

Draga Očajna,

Niste obratili pažnju na deklaraciju: Dečko 5.0 je zabavni paket, a Suprug 1.0
je operativni sistem. Pokušajte unijeti slijedeće komande C:/MISLILA
SAM DA ME VOLIS i instalirate programe Suze 6.2 Tada bi trebala
aplikacija Suprug 1.0 automatski pokrenuti program Krivica 3.0 i Cvijeće 7.0.
Ali upamtite, pretjerana upotreba ove metode može pokrenuti Neprijatnu
tišinu 2.5 i Alkohol 6.1! Nikako ne instalirajte Svekrvu 1.0 i ne pokušavajte
reinstalirati neku od starijih verzija aplikacije Dečko.
Obje ove aplikacije nisu podržane i samo ce srušiti Suprug 1..0 sistem.
U biti, to nije loš program, ali ima ograničenu memoriju i ne može
naučiti nove aplikacije tako brzo. Razmislite o nabavi novog softvera,
osobno preporučujem Zacinjena hrana 5.3 i Seksi donji veš 1.0 .
Oprezno koristite aplikaciju Kvocanje, jer može doći do tajne instalacije
virusa Ljubavnica 1.0 koji jedino možete obrisati Privatnim detektivom
5.8 ili čak Advokatom 9..8. To je veoma teško izvesti pravilno jer može
doći do resetiranja sustava Suprug 1.0 koje je bespovratno i zahtjevainstalaciju Suprug 2.0.

sve je c/p 

JESUS SAVES!!!
16 godina
neaktivan
Humor

Chuck Norris je na Facebook-u skupio više lajkova nego što ima prijatelja.

Nista nije sveto sve je bruto i neto, sve je zabava!
15 godina
zv'jer2 kaže...
Applovac kaže...

Dode mali Ivica u Englesku. Ide kupiti mobitel i kaze mu prodavac  "Two hundreds pounds" ,a mail Ivica kaze "Im Sorry I not speak english"

To sto na engleskom kaze: "Im Sorry I not speak english"

Samsung je sranje,Sony je uzas,al LG je OK
15 godina
skank666 kaže...

Pismo sinu od majkeDragi sine,

Pisem ti ovo pismo kako bi znao da ti pisem. Ako dobijes ovo pismo znaci da je dobro stiglo. Ako ga ne primis javi mi, tako da ti ga ponovo posaljem. Pisem sporo, jer znam da sporo citas.
Neki je dan je tvoj otac procitao u novinama da se, po statistikama, vecina prometnih nezgoda dogadja 1km od kuce, tako da smo se nedavno i mi preselili malo dalje od kuce. Kuca je prelijepa, imamo cak i ves masinu, ali ne znam da li radi. Jucer sam stavila ves da se pere, povukla vodu i vesa vise nije bilo...
Ovdje vrijeme i nije tako lose. Proslog tjedna samo je dva puta padala kisa - prvi put je trajalo 3 dana, a sljedeci put 4.
U vezi one jakne koju si zelio, tvoj ujak Pjer mi je rekao da, ako ti je budemo slali, da skinemo dugmad, posto su dosta teska, jer to bi vise kostalo, tako da smo skinuli dugmad i stavili ih u dzep.
Napokon smo sahranili tvoga djeda: pronasli smo njegovo tijelo kada smo cistili kucu. Bio je u ormaru od onog dana kada je pobijedio dok smo se igrali skrivaca.
Prije nekoliko dana eksplodirala je boca od plina u kuhinji: tvog oca i mene je izbacilo van kroz prozor: koji osjecaj! Nakon toliko godina, otac i ja smo izasli van zajedno.
Posto vec spominjem tvoga oca - dobio je novi posao! Jako je ponosan. Ispod njega se nalazi oko 500 ljudi...zaposlili su ga na gradskom groblju...odrzava travnjak.
Tvoja sestra Julia, znas ona koja se udala za svog muza..napokon je rodila! Ne znamo jos spol, tako da ne znam da li si postao tetka ili ujak...ako bude curica tvoja sestra ce je zvati po meni...Cini mi se malo cudno da svoju kcerku zove "mama".
Tvoj rodak Pol se ozenio..po cijeli dan se moli pred zenom, jer je djevica. I da znas da vise ne vidjamo tvoga Ujaka Isidora, onoga koji je umro prosle godine...
A da ne govorim o tvom bratu Zano ..on je grozan..zatvorio je vrata od auta, a unutra su ostali kljucevi. Morao se vratiti u stan kako bi uzeo duplikat i kako bi nas sve izvukao iz vozila. Katastrofa !!!
Dobro sine, necu ti napisati adresu, jer ne znam koja je. Porodica koja je ovdje prije nas zivjela, uzela je kucni broj sa zida i ponijela ga sa sobom.
Ako vidis Margarit pozdravi je, a ako je ne vidis nemoj jos nista govoriti.
Mama koja te voli
PS : Htjela sam ti poslati nesto para, ali sam vec zatvorila kuvertu

Ovaj mi je najbolj. :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.3.2010 19:54 (Applovac).
16 godina
odjavljen
Humor

pa, hvala ali nisi morao bas sve citirat. uredi poruku da nebi pozutio ;)

JESUS SAVES!!!
15 godina
neaktivan
Humor

Nisam znao di cu sa ovime, u slusaonu ili ovdje..ipak ovdje. Ako se netko ne slaze sa mnom, unaprijed se ispricavam.

Ovo je valjda nadolazeci glazbeni trend, vezan uz folk glazbu, no sada valjda nije turbo folk vec ce biti ritam - folk (ili jos neki gluplji naziv).

Trik FX - Do jaja

Svakakve marve u Bozjem toru..

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.3.2010 12:45 (Dragon23288).
17 godina
neaktivan

Svakakve marve u Bozjem toru..

Vičešta je ovo? Ja to ne razumijem. Tragikomedija

IBM ( I Blame Microsoft)
16 godina
neaktivan
Humor

LOL mal duze traje oko 1.5 min al isplati se

Moja graficka je 100% pamuk!!
16 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

Ja sam to stavil još dok je na 24sata bilo...

The cake is a lie...
16 godina
neaktivan
Looka kaže...
Jebasu123 kaže...

Ja sam to stavil još dok je na 24sata bilo...

a sry nisam znao Neodlučan

Moja graficka je 100% pamuk!!
16 godina
Applovac kaže...

ne, smjesno je to kak je odma kad je cul cjenu reko da ga ne zanama.

MOJ AVARTAR = JAMES HETFIELD
17 godina
neaktivan
GRDI-146 kaže...
Applovac kaže...

ne, smjesno je to kak je odma kad je cul cjenu reko da ga ne zanama.

hmmmm da.. ljudi imaju različita viđenja humora..

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
16 godina
neaktivan
Humor

Smijeh

Danas Pobrao 2x zuti karton ,ufff :| Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
17 godina
xZero kaže...

Smijeh

Ta reklama je i istinita, imam u kući Sony Trinitron tv koji ima 10 godina i još radi kao sat, a slika je odlična.

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn
16 godina
neaktivan
Humor

Danas, 10. ožujka je rođendan Chucka Norrisa!!! 

Sretan mu 70. rođendan!! Osmijeh

The cake is a lie...
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.3.2010 17:48 (Looka).
16 godina
Humor

Dns sam radil listu banchmarka ( HD TUNE BENCHMARK

I ovo je smjesno kolko je prvi jaci od ostalih (ocito je da nisu najbolji pristavljeni ali.Izlanuo se..) 

hehe :D hehe :D
MOJ AVARTAR = JAMES HETFIELD
17 godina
neaktivan
xZero kaže...

Smijeh

šta Sony pravi i kauče??

IBM ( I Blame Microsoft)
15 godina
neaktivan
Humor

Došao Mujo sa Fatom u hotel. U susjednu sobu došao je Haso, a u susjednu sobu sa lijeve strane - crnac. Bili Fata, Mujo i Haso na večeri. Rekao Mujo Fati: "Odi ti gore, ja ću uskoro doći, pa ćemo onda....". Fata ga posluša i ode u sobu, ugasi svijetlo i legne. Slučajno onaj crnac pogriješi sobu i uđe u Fatinu, kad ono, ona pomisli da je to Mujo i počnu se karati. Dodje Mujo i odmah se zaleti u krevet i počne i on karati. No, Haso nije čuo da su Fata & Mujo u krevetu pa otvori vrata i upali svijetlo u njihovoj sobi, kad ono - Mujo je*e crnca, a crnac Fatu i kaže Haso: "Pa, šta to radiš, brate Mujo??", a Mujo ce: "Je*em Fatu preko indiga!

Idu dvije poluslijepe babe ulicom i naiđu na sočan zelenkast ispljuvak. Prva: "Vidi molim te kako je lijep broš." Druga se sagne da ga uzme ali se ispljuvak razvuče a ona će na to: "Nije broš nego lanac...

Prolaze dva prosjaka, jedan žica, a drugi kabel!

Slušaju dva rap-era muziku i jedan repa, a drugi kupus.

Tko čita, ne pita od jabuka.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.3.2010 18:00 (Crank1d).
16 godina
neaktivan
Humor
The cake is a lie...
16 godina
neaktivan
Humor

Kako se na bosanski kaže Prstenova Družina?

Ringe Ringe Raja

15 godina
Humor

Pogledajte ovo, ja sam se trgo.   =)

16 godina
neaktivan
Nije Chukov rodjendan, nego je to rodjendan bica kojeg Chuck trenutno koristi, pa ipak je Chuck svemirska sila. :D
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice