Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.053.215
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
16 godina
Humor

Copy/paste sa neke fb stranice

"Gospođa sa odjela salamurina, u Konzumu, precizna je u količinskom rezanju istih ka palestinski projektil ispaljen iz praćke... u gađanju izraelskog tenka.

Aj kad se netko pri rezanju zajebe za 2-3 dkg... al ova kad se zajebe, 8eročlanu obitelj moš nahranit + poslat u crveni križ 3 paketa salame. Neki dan tražim 10 deka parizera... nareže mi 17. Drugi dan tražim opet 10... žvajzne, krepo ako lažem, 19! Još je i sama skviknula "U, ja pretjerala, može li 19?"... reko "Gospođo, ja možda izgledam ka da pohanog vola možem pojst, al 19 mi stvarno previše."... i skine ona... zapakira... ja na kasu... kad na kasi vidim, dala mi 16. Krutejebo, marendo sam od 10 do podne... skoro žuljeve na zubima dobio. Kad sam podrigno, jato golubova me napalo... to je na parizer bacalo do Ženeve i nazad.
Danas sam tražio 5 deka... pitala me ako će mi to biti malo... reko jebe me žgaravica... narezala je 10... i klasika "Može 10?"... reko "Ma taman!". Jebate, 3 dana mi trebala da ju izbaždarim.
Poslije mene dođe čojk, traži 15 deka gaude... ja kad sam to čuo, odma sam počeo bježat... reko ovaj će na kasi tražit jamca i kredit... jer... otkud čojku pare za 2 tone sira!?!?

Ako ovo čuje Todorić... nek joj uruči "Orden zlatne rezne ploče salamoreznice sa lentom kralja Tomislava koji konja hrani sa viškom parizera iz sendvića"... zima te jebla, ova je sama više salame prodala neg kolumbijski narkokartel kokaina."

morrisoN
16 godina
Humor

-Don't be racist!

-Hate everyone!

morrisoN
16 godina
Re: Humor
morrisoN kaže...

Copy/paste sa neke fb stranice

"Gospođa sa odjela salamurina, u Konzumu, precizna je u količinskom rezanju istih ka palestinski projektil ispaljen iz praćke... u gađanju izraelskog tenka.

Aj kad se netko pri rezanju zajebe za 2-3 dkg... al ova kad se zajebe, 8eročlanu obitelj moš nahranit + poslat u crveni križ 3 paketa salame. Neki dan tražim 10 deka parizera... nareže mi 17. Drugi dan tražim opet 10... žvajzne, krepo ako lažem, 19! Još je i sama skviknula "U, ja pretjerala, može li 19?"... reko "Gospođo, ja možda izgledam ka da pohanog vola možem pojst, al 19 mi stvarno previše."... i skine ona... zapakira... ja na kasu... kad na kasi vidim, dala mi 16. Krutejebo, marendo sam od 10 do podne... skoro žuljeve na zubima dobio. Kad sam podrigno, jato golubova me napalo... to je na parizer bacalo do Ženeve i nazad.
Danas sam tražio 5 deka... pitala me ako će mi to biti malo... reko jebe me žgaravica... narezala je 10... i klasika "Može 10?"... reko "Ma taman!". Jebate, 3 dana mi trebala da ju izbaždarim.
Poslije mene dođe čojk, traži 15 deka gaude... ja kad sam to čuo, odma sam počeo bježat... reko ovaj će na kasi tražit jamca i kredit... jer... otkud čojku pare za 2 tone sira!?!?

Ako ovo čuje Todorić... nek joj uruči "Orden zlatne rezne ploče salamoreznice sa lentom kralja Tomislava koji konja hrani sa viškom parizera iz sendvića"... zima te jebla, ova je sama više salame prodala neg kolumbijski narkokartel kokaina."

nije sa "neke fb stranice", već sa stranice legende Blogera Krule! 

evo jedna friška objava:

2017. godina i snijeg na cesti

100tine marki automobila na cesti. Svi puni razno razne opreme... zračni jastuci... grije zadnje staklo... grije retrovizore... grije sjedala... a pazi skraćenica koje neki auti imaju... paz sad... ABS... ESP... ASR... EDC... ETC... ASD... ETS... (majka te jebala, ne znaš jesu li to stranke il koji kurac?)... a vrsta zimskih guma da ih Bog nabrojat nemeže. Unatoč svemu... padne 30 centi snijega... temperatura -5... portali odma javljaju "Kolaps na cestama"

1986. godina i snijeg na cesti.

Na cesti 7 vrsta automobila... fićo... stojadin... tristać... vartburg... škoda 120... peglica... i reno 4. Od opreme, ni jedan nema ništa. Svi imaju sava zimske gume, druge gume nema. Ne postoje autoputevi... samo magistralne i lokalne ceste. Na cesti pola metra ugaženog snijega... sa strane 2 metra. Moj ćaća je pušio i dim puva preko ramena, nebil se ja ugrija u fići kojeg je ganjao. Kočio nije nikad jer su kočnice bile zamrznute zbog -20 koliko je bilo vani... u fići je bilo -12... odnosno -7 ako bi ćaća zapalio. Ako je bilo baš jako jako hladno (više od -20)... vozači bi u birtiji popili pe-šest konjačića i vozili dalje. Stakla su se ledila izvana i iznutra. Ako je pao novi snijeg, čekalo se da prođe kamion pa bi se vozilo po tragovima od kamiona. Ralice nije bilo svaki dan... neg onako... kad je raličar trijezan, proša bi selom... po tragu čišćenja bi se znalo gdje se napio. Svi su svugdje stigli... nije postojala riječ kolaps.

Danas... 30 centi... -5... i uz svu naprednu auto opremu... kolaps. A krutejebo i kolapsa...

12 godina
Humor

15 godina
neaktivan
Humor

GIF

I pitanje je odgovor. Sporo tipkam i znam da kasnim na odgovor radi toga
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.1.2017 11:51 (TONYA_).
9 godina
Humor
9 godina
neaktivan
Humor
9 godina
Humor
9 godina
Humor
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2017 19:58 (thekeyofdestiny13).
16 godina
Humor
morrisoN
16 godina
Humor
morrisoN
9 godina
Humor
15 godina
neaktivan
Humor
16 godina
SeFiKuCkA kaže...

Gif5

morrisoN
17 godina
Humor

Undercover

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina
Humor

GIF

GIF

Batman vs Superman vs Djed Mraz

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
12 godina
neaktivan
Humor

ili,ne mogu se odlučiti

http://www.index.hr/vijesti/clanak/foto-vegani-napali-rijecke-mesare-koljite-svoju-djecu-pizda-li-vam-materina/945377.aspx

John Rambo
12 godina

Ma ti vegani nisu normalni, 100% nisu. U vrime mog ratovanja po Slavoniji naučili su me jednu dobru staru i nadasve ukusnu i istinitu izreku koja glasi: Jebeš hranu koju štapom ne tjeraš u kuću !

neda mi se
17 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...

Ma ti vegani nisu normalni, 100% nisu. U vrime mog ratovanja po Slavoniji naučili su me jednu dobru staru i nadasve ukusnu i istinitu izreku koja glasi: Jebeš hranu koju štapom ne tjeraš u kuću !

To ti ovisi od dijela Slavonije u kojem si bio. Kod nas se kaže: "Yebeš hranu koju qrac ne pravi"

Lumia 520, 640, 830, 930, 950
12 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...

Ja sam jednom svog djeda pitao: "Dobro,kakav je to čovjek koji ne jede meso?".a on mi je samo kratko odgovorio:"Pa gladan čovjek,sinko!" 

John Rambo
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2017 16:13 (Shumy).
17 godina

Vazi i za vegane

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2017 15:42 (Patrick_cro).
12 godina
Humor

Tri pijani momka su ušla u taksi. Taksist je znao da su pijani pa je upalio motor i isključio. Tada je rekao da su stigli na cilj. Prvi lik mu je dao novac, drugi je rekao hvala, a treći momak ga je ošamario. Vozač je bio šokiran misleći da je treći pijani znao što je učinio. Ali onda ga je upitao: "Zašto si me ošamario?", a treći momak odgovori: "Sljedeći put kontroliraj svoju brzinu, skoro si nas ubio".

Svi smo mi djeca i igračke su nam od presudne važnosti za očuvanje duhovnog zdravlja.
17 godina
Humor
12 godina
boxer kaže...

Od dva zla odabrao je manje :)

Ako me ne bude na forumu sljedećih dana to znači da je moja žena pročitala ovaj komentar

neda mi se
17 godina
nicky.sl kaže...

Od dva zla odabrao je manje :)

Ako me ne bude na forumu sljedećih dana to znači da je moja žena pročitala ovaj komentar

Kada pogledaš ne radi se o tome da je izabrao manje zlo, nego veće dobro jer ga država držanjem u zatvoru zapravo brani, jer da je na slobodi...

Za izvlačenje kod žene samo postupi po instrukcijama sa slike...

17 godina
Humor

Odličan prank

16 godina
9 godina
Humor
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2017 19:23 (thekeyofdestiny13).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice