- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zbilja nisi na svom mistu kad ovakvo nešto možeš gledat a kako ti je tek palo na pamet to objavit ...
Zbilja si ...
Pranje auta
Ovako se meni jedan ispovraćao u autu, došlo mi da ga operem kompletnog i iznutra sa aparatom
Izvrsna juha za sve gurmane!
Ako odete na Google Mapse i upišete koordinate Area 51 te pokušate baciti čovječuljka na ulice sa Street Viewom dobijete mali UFO kursor.
(ovo su koordinate kome se ne da guglati 37.23986°N 115.81363°W)
http://image.prntscr.com/image/5de9c93e6e794928a3e7b63773133fc2.png
Budućnost gaminga
Šetaju jedinica i nula ulicom, a jedinica jede čips. Pita nula jedinicu: "Mogu uzet malo čipsa?", a na to jedinica odgovori: "S nulom se ne dijeli."
Sjede Mujo i Suljo, malo se pilo pa krene pijanska:
"Znaš li ti Suljo da ja znam razgovarati sa životinjama?" upita Mujo
"Ma daj, koga ti zajebavaš?!" odbrusi Suljo.
"Znam, znam! Evo, vidi onu mačku." reče Mujo i ode kod mačke što je bila u blizini i malo nešto promumlja mački.
Vrati se Mujo i reče Sulji:"Što si je bolan nabio nogom? Mačka kaže da je sve boli?"
"Joj, jesam. Upetljala mi se pod noge umalo nisam pao." reče Suljo.
"Vidiš li onog psa?" Upita Mujo i ode kod psa i vrati se nakon par trenutaka:"Pas kaže da je gladan i da dva dana nije jeo."
"Joj , jeste! Zaboravio sam ga nahraniti." Reče Suljo pa nastavi:" Pa ti stvarno znaš da razgovaraš sa životinjama!"
U tom trenutku iza ćoška kuće se pojavi koza. Suljo odmah dreknu na Muju:" Nju ništa ne pitaj!!! Ona sve laže!!!"
Nakon što je porodica izbjelica iz Sirije prespavavala noć pod vedrim nebom u parku u Beogradu, otac, glava porodice je počeo da pakuje stvari i otresa deku na kojoj su spavala njegova djeca.
U tom trenutku naiđe zemunac, drogiran ko letva, i reče ocu koji je otresao deku: "Šta je Aladine?! Neće da upali?!
Tko je izmislio triatlon?
Cigo.
Došao je pješice na plažu, okupao se u vodi, vratio se biciklom....
Cigo se okupao??? :D
Tko je izmislio triatlon?
Cigo.
Došao je pješice na plažu, okupao se u vodi, vratio se biciklom....
"posudio" je bicikl
Kad ste vec zapeli
Dode cigan kod veterinara i kaze mu: "Doktore, imam buhe!"
Pita njega veterinar "Pa dobro, imate li psa ili macku?"
Kaze cigan "IMAM BUHE!!!!"
Dosao Mujo kuci i kaze Fati: -"Fato,danas me kontrolor u tramvaju pogledao kao da nemam kartu"!
Fata: - "I,sto si ti uradio"?
Mujo: - "Ja sam njega pogledao kao da imam!"
Star si onda kada te riječ "AKCIJA" više ne asocira na sex, već na neko sniženje u trgovini..
-Napiši pismo čovjeku koji te nervira, a zatim ga zapali.
-Odlično, a šta da uradim sa pismom?

Dolazim malo prije pijan doma, rekoh: red je nekaj ubacit u želudac.
Špek, sir, itd.
Vadim krastavac iz staklenke, gle ga :
Ahahaha, koji lik.....