Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.055.504
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
12 godina
Humor

Photoshop radi čuda :D

16 godina
neaktivan
Humor

Ma'm I'm afraid to tell you that I caught your kid... DOING HOMEWORK!!!! 

Extend my EMSI License for free: http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_6434073 / My Web Site: http://markoidzan.from.hr || http://www.erepublik.com/hr/referrer/midzan21 Help me :D
13 godina
Re: Humor
geothia kaže...

Boze sta je sa tim ljudima {#}

L0L
15 godina
neaktivan
geothia kaže...

Cigo na predzadnjoj je najžešći.

Ili što bi se reklo u tome "hillbilly" štihu, otkida!

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
15 godina
neaktivan
chutac kaže...
geothia kaže...

Cigo na predzadnjoj je najžešći.

Ili što bi se reklo u tome "hillbilly" štihu, otkida!

Meni je bolji ovaj na trecoj slici odzada sto je iskrivio radijator koliko je jak

http://www.speedtest.net/result/2906188858.png
16 godina
neaktivan
Humor

What has been seen cannot be unseen

EUW: MushRoomD
16 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

What has been seen cannot be unseen

Beware of the sharp edged weapon called human being
11 godina
neaktivan
Humor

Dječak uleti u roditeljsku sobu i vidi svoju mamu na tati kako skače gore-dolje, gore-dolje. Roditelji su odmah prestali i dok se majka oblačila dječak ju upita: - što ste ti i tata radili? A majka mu objašnjava: - Znaš sine tata ti ima veliki trbuh pa se tu i tamo mama popne da ga pomogne tati izravnati.. Na to će sin: - Pa mamice uzalud trošiš svoje vrijeme... Kada si ti na poslu dolazi susjeda, klekne na koljena i napuše ga opet natrag.

11 godina
neaktivan
Humor
Došle 4 časne sestre kod popa na ispoved.
…Prva kaže:
- Ja sam ga pipnula prstom.
Velečasni:
- Odmah operi prst u svetoj vodici.
Druga kaže:
- Ja sam ga držala u ruci.
Velečasni:
- Ti operi ruke u svetoj vodici.
A četvrta kaže:
- Mogu li ja da isperem usta dok ova iza mene nije umočila dupe?
12 godina
neaktivan
Humor
Igraju Mujo i Haso poker. Mujo će:
- Kakve karte imaš?
- Tri asa, a ti?
- Dvije sedmice i nož.
- U je*ote, al' te ide karta.
16 godina
neaktivan
Humor

Poruka mora sadržavati tekst

Prof. dr. sc. torrentologije
12 godina
16 godina
odjavljen
14 godina
neaktivan
Humor

gif

If you want something done right, do it yourself
15 godina
protjeran

Ljubav je kao prdež.

Ako forsiraš, samo ćeš zasrati stvar.

--------------------------------------------

Evo jedna tužna kineska priča:

朣楢琴执执瑩浻牡楧硰执执獧浻牡 楧敬 瑦瀰絸朣杢执獧扻捡杫潲湵潣潬昣 昸昸慢 正牧畯摮椭慭敧敷止瑩札慲楤湥楬 敮牡氬晥⁴ 潴敬瑦戠瑯潴牦浯潴捥捥捥戻捡杫 潲湵浩 条眭扥楫楬敮牡札慲楤湥潴昣昸昸 攣散散戻 捡杫潲湵浩条洭穯氭湩慥牧摡敩瑮 琨灯 捥捥捥慢正牧畯摮椭慭敧獭氭湩慥 牧摡敩瑮 琨灯捥捥捥慢正牧畯摮椭慭敧楬敮 牡札 慲楤湥潴昣昸昸攣散散戻捡杫潲湵 浩条楬敮 牡札慲楤湥潴昣昸昸攣散散汩整牰 杯摩慭 敧牔湡晳牯楍牣獯景牧摡敩瑮猨慴 瑲潃潬卲牴 昣昸昸摮潃潬卲牴攣散散潢摲牥硰 猠汯摩 搻獩汰祡戺潬正潭潢摲牥爭摡畩瀲 漭 戭牯敤慲楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤 獵硰戻 牯敤慲楤獵硰执獧搴摻獩汰祡戺潬 正瀻獯瑩 潩敲慬楴敶执獧搴筮楤灳慬湩楬敮 戭潬正 漻敶晲潬

Ja već plačem, srce mi se kida.

Posebno me pogodio dio kada je rekla : 湥 潴昣昸.

B-A-R-C-A
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2013 0:49 (iNo_bhf).
13 godina
Humor

Prva žena na Mjesecu.

- Hjustone, imamo problem..

- Šta je?

- Nema veze, ništa...

- Šta je problem?

- Ništa!

- Reci nam šta je problem!

- NEĆU!

- Molim te reci nam šta je problem.

- Znaš ti dobro šta je problem!

It's not how good you are, it's how good you want to be.
16 godina
neaktivan
Brzi97 kaže...

Poruka mora sadržavati tekst

Otvorimo oči, prestanimo slušati debilizme. Možda je to reklama, onda je dobra.

EUW: MushRoomD
16 godina
neaktivan
Humor

Jel se još nekome ovo događa (font) na ovoj stranici teme Humor?

17 godina
odjavljen
Tomislav95 kaže...

Je, samo na ovoj stranici i samo na Operi. Moguće da ima veze s kineskim slovima.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
16 godina
neaktivan
MrBlc kaže...
Tomislav95 kaže...

Je, samo na ovoj stranici i samo na Operi. Moguće da ima veze s kineskim slovima.

Je. I kad ih citiram isto{#}

da ne bude totalni offtopic da ne bude totalni offtopic
14 godina
neaktivan
Humor

Kaze zena muzu:
-Dragi,izgleda je usla voda u
karburator.
-Znas li ti draga uopce gdje se nalazi taj
karburator?

-Pa na dnu jezera. {#}

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2013.
13 godina
odjavljen
iNo_bhf kaže...Ljubav je kao prdež.

朣楢琴执执瑩浻牡楧硰执执獧浻牡 楧敬 瑦瀰絸朣杢执獧扻捡杫潲湵潣潬昣 昸昸慢 正牧畯摮椭慭敧敷止瑩札慲楤湥楬 敮牡氬晥⁴ 潴敬瑦戠瑯潴牦浯潴捥捥捥戻捡杫 潲湵浩 条眭扥楫楬敮牡札慲楤湥潴昣昸昸 攣散散戻 捡杫潲湵浩条洭穯氭湩慥牧摡敩瑮 琨灯 捥捥捥慢正牧畯摮椭慭敧獭氭湩慥 牧摡敩瑮 琨灯捥捥捥慢正牧畯摮椭慭敧楬敮 牡札 慲楤湥潴昣昸昸攣散散戻捡杫潲湵 浩条楬敮 牡札慲楤湥潴昣昸昸攣散散汩整牰 杯摩慭 敧牔湡晳牯楍牣獯景牧摡敩瑮猨慴 瑲潃潬卲牴 昣昸昸摮潃潬卲牴攣散散潢摲牥硰 猠汯摩 搻獩汰祡戺潬正潭潢摲牥爭摡畩瀲 漭 戭牯敤慲楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤 獵硰戻 牯敤慲楤獵硰执獧搴摻獩汰祡戺潬 正瀻獯瑩 潩敲慬楴敶执獧搴筮楤灳慬湩楬敮 戭潬正 漻敶晲潬

Rising moon Balada Ying Qin izvršni izvršni izvršni izvršni Jiong Yang Sha Mu MU Chuan Jiong Yang Jing Wu Jian Mi Chuan pretučen branje uzdignut mjesečev krug izvršne Si splačine Youmintanzhen Dongdong sporo pozitrona uzgoj nadglednik Qiao Ying završila elipsoidnog nepravedan Ji pohranjena Sapporo Man elata Tu klin Argon Han Mu Xia Jing Wu Zhi Lang ⁴ zadržavanje zadržavanje zadržavanje Wan Wan Wan Wu Yak Ukidanje splačine Vi pokupiti Xi Sui Alto veslač haj od Sapporo Man elata Tu Mu Xia zadržavanja Zhendong Dong Luan Ukidanje branje gore puder u prahu splačine Vi Hao od Kuang si se grudi - hranjenje , stočarstvo VRSTE Xiao Dong Zao Wan Wan Wan Wing Lin Kun svjetla sporo pozitrona elipsoid nepravedan Qi Qiao Mu nadglednik dojke - hranjenje nehinjenoj Stočarstvo IKAKVOG Rex Dong Xiao WAN WAN WAN Wing Lin Kun svjetla sporo pozitrona Stočarstvo nadglednik Qiao Qi klin elipsoida nezakonit Sapporo Man elata Tu Mu Xia Zhen zadržavanje Dongdong twin razbacane raštrkanih sumnjiv splačine vas pokupiti si strip tally Ho Sapporo Čovjek elata Tu Mu Xia zadržavanja Zhendong Dong twin šalica labav u prahu miješaticijelo Ti Ji Bo Yu Xi Planina brže vrti Ben popuniti Stočarstvo IKAKVOG Xiao Xun kralj Wing Lin Yuan odvraćanje tinkling gema Xinshan Shao suprotne Zhendong Dongqiaoxintan Shao Huang kositi u suprotnosti blizanca raspršili raspršili Fangshaceonhong Planina Nuohui eliminirani Chai vrata Tan Tan usmjerite Fang Huang kositi spor vrti BILO Yi Lian Mang Yan Ke Čovjek elata lov Sha primjenjuje samo budale Ke Man Ying Yan Songlieshati Gukemancong Lieshazhijuan Qianchanhuitai Chaiyitanzheng Daixunyingyi Qiaojintizhen Zhijuanqianshi Songhuijintong Qiaxiayantan Zhengliaozhenni Tan

Posebno me pogodio dio kada je rekla :

Tuzhuzhendong                                                                                                                                                            ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????                                                               

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
15 godina
Pranja kaže...

Rising moon Balada Ying Qin izvršni izvršni izvršni izvršni Jiong Yang Sha Mu MU Chuan Jiong Yang Jing Wu Jian Mi Chuan pretučen branje uzdignut mjesečev krug izvršne Si splačine Youmintanzhen Dongdong sporo pozitrona uzgoj nadglednik Qiao Ying završila elipsoidnog nepravedan Ji pohranjena Sapporo Man elata Tu klin Argon Han Mu Xia Jing Wu Zhi Lang ⁴ zadržavanje zadržavanje zadržavanje Wan Wan Wan Wu Yak Ukidanje splačine Vi pokupiti Xi Sui Alto veslač haj od Sapporo Man elata Tu Mu Xia zadržavanja Zhendong Dong Luan Ukidanje branje gore puder u prahu splačine Vi Hao od Kuang si se grudi - hranjenje , stočarstvo VRSTE Xiao Dong Zao Wan Wan Wan Wing Lin Kun svjetla sporo pozitrona elipsoid nepravedan Qi Qiao Mu nadglednik dojke - hranjenje nehinjenoj Stočarstvo IKAKVOG Rex Dong Xiao WAN WAN WAN Wing Lin Kun svjetla sporo pozitrona Stočarstvo nadglednik Qiao Qi klin elipsoida nezakonit Sapporo Man elata Tu Mu Xia Zhen zadržavanje Dongdong twin razbacane raštrkanih sumnjiv splačine vas pokupiti si strip tally Ho Sapporo Čovjek elata Tu Mu Xia zadržavanja Zhendong Dong twin šalica labav u prahu miješaticijelo Ti Ji Bo Yu Xi Planina brže vrti Ben popuniti Stočarstvo IKAKVOG Xiao Xun kralj Wing Lin Yuan odvraćanje tinkling gema Xinshan Shao suprotne Zhendong Dongqiaoxintan Shao Huang kositi u suprotnosti blizanca raspršili raspršili Fangshaceonhong Planina Nuohui eliminirani Chai vrata Tan Tan usmjerite Fang Huang kositi spor vrti BILO Yi Lian Mang Yan Ke Čovjek elata lov Sha primjenjuje samo budale Ke Man Ying Yan Songlieshati Gukemancong Lieshazhijuan Qianchanhuitai Chaiyitanzheng Daixunyingyi Qiaojintizhen Zhijuanqianshi Songhuijintong Qiaxiayantan Zhengliaozhenni Tan

Tuzhuzhendong                                                                                                                                                            ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????                                                               

you know how to use google translate, wp

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
14 godina
iNo_bhf kaže...

Ljubav je kao prdež.

Arhiviraj pa kad mi za 2 mjeseca zavrđi tečaj kineskog prevedem kak spada {#}

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
16 godina
Humor

Sto je to nesporazum? 

Pozoveš susjedu na kavu. Ona dode, popije kavu i ode...

14 godina
neaktivan
Humor

Nije baš neki humar...

Nisam znao da postoji rijeka Bug (možda se neki pritok zove BOL?).

Potpis
15 godina
Pranja kaže...
iNo_bhf kaže...Ljubav je kao prdež.

{#}

PUTA MADRID
15 godina
neaktivan
Humor

da se malo vratimo na temu

12 godina
neaktivan
Humor

kad uđeš u splitski bus.....

Spale su nam gaće,zagrizli smo udice,glave nam u pijesku,nezaštićene guzice....
15 godina
kivic15 kaže...

kad uđeš u splitski bus.....

zatvoriti vrata i pustit plin unutra, da vidimo kako bi se sljedeci put ulazilo

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice