- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
KAKO??!?!?
KAKO??!?!?
Imaš ljude kojima je (mislim) grkljan takav, pa kad ga stave u odredenu poziciju mogu u sebe ulijevati bez potrebe za gutanjem. EDIT: zdrijelo, a ne grkljan
Ma to se može izvježbat 100%, ima neka tehnika:)
pa tehnika je naucit kako tako namjestit grkljan da ne moras gutat. EDIT: zdrijelo, a ne grkljan
pa tehnika je naucit kako tako namjestit grkljan da ne moras gutat. EDIT: zdrijelo, a ne grkljan
nekada mogao, sada više ne, samo stvar prakse, skužiš s vremenom i vremenom opijanja, ja sa na vodtci (vodka) to naučio
OT:
fora interview
Kako se moderno kaze peder? TUROPERATOR
bosanski steven seagal... - STEVO GALEB
Vozi kamiondžija po autoputu i stopira mu časna...stane on njoj..i kaze joj " Odvest cu vas di god zelite ako mi date tu u šumi p****"...časna kaže "ja sam časna, moram ostati djevica, može samo u dupe"..odu oni..obave ...vraca se u kamion ovaj govoreci.." Eh kako smo mi kamiondžije spretni.."...a iza njega časna potiho..." A tek mi pederi "
There i fixed it for you.
Pomalo smjesno ime za hostel kojeg je NY Times proglasio 2. najbolji hostel na svijetu, a nalazi se u Splitu
Hostel Goli & Bosi
1.otvori neki video na youtube-u
2.pauziraj video
3.pritisni lijevo (na tipkovnici) i drži
4.sad pritisni gore
5.igraj igricu "sneak"
Staro ko Biblija.
Sad i krademo neka.
btw: Ja savijam viljuške kad plačem ;)
Tip prilazi djevojci u kafiću: 'Oprosti na smetnji, 'oćeš da se igramo Magije?”
- Jao, pa ne znam! Kako se igra ta igra?
- Idemo kod mene, poseksamo se i ti onda nestaneš.
sorry za dupli post, ali kad editiram mi piše "U tekstu je pronaden nedozvoljeni komad HTML kôda" isto kod opere, chromea i IE
Evo na što sam mislio:
Cloverfield II Trailer?
https://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=b9tZ8lpvZJg
I otišo Mujo kod Bevande, kaže dajte mi najbolje što imate, al mojne ribe, ja sam više za kontinent!
Kaže konobar: Hoćete li onda probati našu pašticadu, po njoj smo poznati u regiji?
"Hoću!"- veli Mujo, "daj ti to, jarane, odmah duplo!"
"A za prilog?", pita konobar.
"Šta imate?"
Kaže konobar: "Pogledaću! Moram konzultirati glavnog kuhara!"
"Ok!" veli Mujo, "idem ja do tad u WC!"
Izlazi Mujo iz WC-a, ulazi u salu, ide prema konobaru! Kad ga je ugledao konobar će teatralno: "Njoke!"
Kaže Mujo: "Ma jok, samo šaopi!"