Znači uzmete broj telefona.
recimo 098 173 4765 (mora biti 10 znamenkast) i maknete pozivni i dobijete 173 4765. Sad s s tim brojem baratate i nakraju ga opet dobijete.
recimo 098 173 4765 (mora biti 10 znamenkast) i maknete pozivni i dobijete 173 4765. Sad s s tim brojem baratate i nakraju ga opet dobijete.
pozivni je 00385 tako da ti to ne ide... moguce je jedino za ZG brojeva 01 123 4567 i onda maknes lokalni i dobijes 123 4567, drugacije ne ide...
-Koliko je trgovina otvoreno u Sloveniji nedjeljom?
-Obje. :D
Kako se na japanskom kaze "Zelim sex" ?
-Nakitu Minayashi. :D
Ako je bilo my bad...
Kako se na japanskom kaze "Zelim sex"
-Nakitu Minayashi. :-D
Ako je bilo my bad...
Aykitu Mipopushi
“Adolf Hitler: I said a glass of juice, not gas the jews!”
Par slikica
momče to postaj u smiješne slike, ovo je humor
Par slikica
a smiješne slike nisu humor?!? mislim stvarno......... onda video treba smjestiti pod temu smješni video, a viceve pod temu vicevi
OT:
Moderna Hipokratova zakletva: "Pomozi pacijetnu bez obzira koji ti viski nosi"
Par slikica
a smiješne slike nisu humor?!? mislim stvarno......... onda video treba smjestiti pod temu smješni video, a viceve pod temu vicevi
OT:
Moderna Hipokratova zakletva: "Pomozi pacijetnu bez obzira koji ti viski nosi"
zašto su moderatori dopustili izradu teme smiješne slike? pa da se tamo trpaju smiješne slike, da ima nekog reda, a videe ovdje trpamo jer neamo temu za smiješne videe, ili ju bar ne koristimo
Par slikica
čitaj prvi post u ovoj temi...
Čuj majstore, ako si toliki hater nemora znači da je on loš pjevač, ja nigdje nisam reko da je on najbolji, nego da je najpoznatiji, to su dvije različite stvari.
Ako ima najveću prodanost albuma i skupio je najviše ljudi na koncertima od svih hrvatskih izvođača ikad to ti ništa ne govori??
Prestani hejtat nego razmišljaj tom glavom(valjda ti ne stoji da bi kosu pokazivo). Ako živiš u ovoj državi, poštuješ domovinu i žao ti je ljudi koji su umrli u ratu da ti nebi trebo učit hrvatskosrpski jezik onda po meni nebi trebo imat problema sa Thompsona, očito da to ne misliš, možeš sad polako prošetat do kojeg narodnjačkog kluba, otić kod naših susjed(Srbija) malo se pozabavljat s njima, malo podržat Mladića i s*at po Gotovini itd. Lijep pozdrav!
Zbog cega je moj odgovor na ovo pobrisan, a ovo nije -.-
Kaj ovo ima veze sa humorom? Mozda da ipak smjestite u podforum "Uvrede"?! Pa da nastavimo raspravu.
OT:
sto cekas?! daj link
stari ali dobar:
Pita Japanac Bosanca:
-Hoces da ti pokazem nesto japansko?
Ovaj mu potvrdno odgovori i Japanac ga zviznu sakom u nos i rece:
- Ovo ti je karate.
Pita ga opet:
- Hoces da ti pokazem jos nesto japansko?
Bosanac mu opet potvrdno odgovori, Japanac ga prebaci preko sebe i rece:
- Ovo je dzudo.
Tada Bosanac upita Japanca:
- Mogu li sad ja tebi pokazati nesto japansko?
Naravno, Japanac kaze da moze, a Bosanac dohvati celicnu sipku i ubije Boga u Japancu. Japanac ga sav krvav upita:
- Pa sta tu ima japansko?
Mujo ce njemu:
- Poluosovina od Toyote, picka ti materina.
Bio sam u Taxiju, kad najednom vozač reče:
"Volim svoj posao, svoj sam šef i nitko mi ne zapovijeda"
I nakon toga kažem:
"Skrenite lijevo sad"
Ako ćete ikada imati prilike, uradite ovo:
U Westgateu ona pokretna vrata imaju senzor da vas ne prikliješte dok se vrte pa tako kad npr stavite ruku kad je razmak oko 40cm, vrata će naglo stati.
Bio sam jučer s bratićem koji mi je to pokazao i taman se neka ženska zabila u vrata kad su stala. Smijali smo se pol sata! Tipkala je po mobu i samo se zabila
Vjerujte isplati se probati
Ako ćete ikada imati prilike, uradite ovo:
U Westgateu ona pokretna vrata imaju senzor da vas ne prikliješte dok se vrte pa tako kad npr stavite ruku kad je razmak oko 40cm, vrata će naglo stati.
Bio sam jučer s bratićem koji mi je to pokazao i taman se neka ženska zabila u vrata kad su stala. Smijali smo se pol sata! Tipkala je po mobu i samo se zabila
Vjerujte isplati se probati
video or it didn't happen