Interesira me da li ga je netko koristio te kakva su iskustva s njim, koje su nuspojave korištenja, gdje ga se može nabaviti, po kojoj cijeni i u kojim dozama ga koristiti?
Hormon rasta
- poruka: 97
- |
- čitano: 118.653
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
E da je barem tako lako: Koja je cifra i gdje?
Odi kod doktora jer se to sigurno ne može nabaviti bez njegovog odobrenja, a i ako može (u što sumnjam) on će ti dati vrlo vrijedne informacije i odgovore o njemu.
Interesira me da li ga je netko koristio te kakva su iskustva s njim, koje su nuspojave korištenja, gdje ga se može nabaviti, po kojoj cijeni i u kojim dozama ga koristiti?
Veličina nije bitna.

neke od nuspojava pucanja hormonima rasta su ti ono dlake na mjestima di ti dosad nisu bile, mogucnost deformacije (nekom tijelo dobro primi nekom lose), lose utjece na kosti, jaka bol u zglobovima, povecava rizika od dijabetesa itd.....
a ja ga imam i previse, 200cm
prva stvar
nemoj ni razmišljat o tome
druga...opet nemoj ni pomislit na to
treća, neda mi se objašnjavat
sestra mi treba to uzet ove godine...(klinka je fakat niska, kažu doktori da će narast max 154 cm )
moraš uzet u obzir da ona ide 4 godine na promatranja i pretrage da bi uopće znali pogodit kakav treba dat hormon...
znači ak sad kreneš s tim...dobit ćeš za nekih 3-5 godina (kasno)
nije to antibiotik da ga ideš malo uzet
ja sam u 3 mjeseca narasto 20 centi, hvala bogu da se visina odrzala
prva stvar
nemoj ni razmišljat o tome
druga...opet nemoj ni pomislit na to
treća, neda mi se objašnjavat
sestra mi treba to uzet ove godine...(klinka je fakat niska, kažu doktori da će narast max 154 cm )
moraš uzet u obzir da ona ide 4 godine na promatranja i pretrage da bi uopće znali pogodit kakav treba dat hormon...
znači ak sad kreneš s tim...dobit ćeš za nekih 3-5 godina (kasno)
nije to antibiotik da ga ideš malo uzet
Koliko imaš godina?
Jer ako si mlad, još češ rast.
U pubertetu je ionako sve naopako i bolje ti je da pričekaš s time...
Ako si već odrastao, pitaj se je li to stvarno neophodno i dali se isplati u to upuštati...
ne koriste hormon rasta samo za rast, on se pokazao kao odličan izbor za bildere, nije kao steroidi, ali čovjek se napumpa bez bada i bez ikakvih nuspojava
Veličina nije bitna.
Veličina nije bitna.
Kao prvo koliko imaš godina? Moraš znati da neki ljudi rastu i nakon 20te godine.
Štoviše mislim da ti nijedan doktor neće preporučiti taj hormon ako nisi izašao iz puberteta. Uzimanje hormona, steroida odnosno bilo kakvih supstanci koje izazivaju rast i "umjetni" tjelesni razvoj može biti kobno, stoga OPREZ! Dobro se informiraj o sebi prije nego kreneš s tim!
počni se bavit košarkom
Vidis Messijev primjer, uvjek je bio mali neznam kolko su mu davali tog hormona, nije puno izrasao; ali dal mu smeta sto je mali? ni najmanje, cak pomaze, ima vecu okretnost
Vidis Messijev primjer, uvjek je bio mali neznam kolko su mu davali tog hormona, nije puno izrasao; ali dal mu smeta sto je mali? ni najmanje, cak pomaze, ima vecu okretnost

Ako uzimas hormon rasta u doba dok si jos u pubertetu malo ce ti pomoć da narasteš viši, al ako si već izašao is puberteta i presto rasti, onda nećeš narast ni milimetra više ma koliko god uzimao hormon rasta, jedino ti se mogu kosti pocet širiti, i možeš postat nabildan i krupniji.

arshavin je isto kepec pa zabije livenoobu hattrick+1
OnT: koliko si sad visok, koliko imaš godina te koji je prvenstveno razlog zašto bi uzimao hormone (ako želiš reći naravno :) ) ?
...
Štoviše mislim da ti nijedan doktor neće preporučiti taj hormon ako nisi izašao iz puberteta...
Ja iman 1.90m, pa mislim da mi taj hormon netriba
Ajde na ta testiranja, pa ce oni odlucit trebas li to ili ne.
A koliko je autor ove teme visok i koliko ima god?Ja imam 15 god i visok sam 175-180 cm(neznam točno)
A koliko je autor ove teme visok i koliko ima god?Ja imam 15 god i visok sam 175-180 cm(neznam točno)
...
Štoviše mislim da ti nijedan doktor neće preporučiti taj hormon ako nisi izašao iz puberteta...

ja sam 157cm:D
ali jos cu 5 godina rast pa cu do 175cm doc valjda;D