Hormon rasta

poruka: 97
|
čitano: 118.654
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Hormon rasta
pitanje

Interesira me da li ga je netko koristio te kakva su iskustva s njim, koje su nuspojave korištenja, gdje ga se može nabaviti, po kojoj cijeni i u kojim dozama ga koristiti?

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
17 godina
neaktivan
Hormon rasta

E da je barem tako lako: Koja je cifra i gdje?

Odi kod doktora jer se to sigurno ne može nabaviti bez njegovog odobrenja, a i ako može (u što sumnjam) on će ti dati vrlo vrijedne informacije i odgovore o njemu.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
RE: Hormon rasta
Matatata krele od zanata kaže...

Interesira me da li ga je netko koristio te kakva su iskustva s njim, koje su nuspojave korištenja, gdje ga se može nabaviti, po kojoj cijeni i u kojim dozama ga koristiti?

Ja sam ga koristio nekoliko godina (primio oko 500tinjak injekcija), nuspojava nisam imao. Nabavljan je bio iz Svicarske, cijena po kuri (kura = 100 doza) je bila oko 15 000 CHF...
Failure is always an option...
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Scorpyo kaže...

Ja sam ga koristio nekoliko godina (primio oko 500tinjak injekcija), nuspojava nisam imao. Nabavljan je bio iz Svicarske, cijena po kuri (kura = 100 doza) je bila oko 15 000 CHF...
 u majke ti pa to je skupo ko qurac, a kaj se tiće doktora to sam i mislio, ali sam prvo htio vidjeti što stvarni ljudi imaju za reći a ne samo što doktori znaju i trestiranja. hvala. btw, otvoren sam za sugestije da li da se idem u tako nešto upuštati, ili ne?
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
17 godina
neaktivan
Hormon rasta

Veličina nije bitna.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
17 godina
neaktivan
Scorpyo kaže...

u majke ti pa to je skupo ko qurac, a kaj se tiće doktora to sam i mislio, ali sam prvo htio vidjeti što stvarni ljudi imaju za reći a ne samo što doktori znaju i trestiranja. hvala. btw, otvoren sam za sugestije da li da se idem u tako nešto upuštati, ili ne?
 to mozes samo ti znati, al ak nije full nuzno, ko npr, prelazak s celerona na quad procesor u današnje vrijemeNamigiva, onda da...
ali ak nisi bas mali, sta ce ti to onda, fino odes kod doktora i on ce ti sve reci....
...i rijesi te svih nedoumica...mozda nisi ni tak mali, mozda to samo mislis...
Psssssst Zecovi spavaju
16 godina
neaktivan
Hormon rasta

neke od nuspojava pucanja hormonima rasta su ti ono dlake na mjestima di ti dosad nisu bile, mogucnost deformacije (nekom tijelo dobro primi nekom lose), lose utjece na kosti, jaka bol u zglobovima, povecava rizika od dijabetesa  itd.....

17 godina
neaktivan
Hormon rasta

a ja ga imam i previse, 200cm

Forever MUFC
17 godina
protjeran
Hormon rasta

prva stvar

nemoj ni razmišljat o tome

druga...opet nemoj ni pomislit na to

treća, neda mi se objašnjavat

sestra mi treba to uzet ove godine...(klinka je fakat niska, kažu doktori da će narast max 154 cm )

moraš uzet u obzir da ona ide 4 godine na promatranja i pretrage da bi uopće znali pogodit kakav treba dat hormon...

znači ak sad kreneš s tim...dobit ćeš za nekih 3-5 godina (kasno)

nije to antibiotik da ga ideš malo uzet

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy
16 godina
Hormon rasta

ja sam u 3 mjeseca narasto 20 centi, hvala bogu da se visina odrzala

17 godina
neaktivan
doxy kaže...

prva stvar

nemoj ni razmišljat o tome

druga...opet nemoj ni pomislit na to

treća, neda mi se objašnjavat

sestra mi treba to uzet ove godine...(klinka je fakat niska, kažu doktori da će narast max 154 cm )

moraš uzet u obzir da ona ide 4 godine na promatranja i pretrage da bi uopće znali pogodit kakav treba dat hormon...

znači ak sad kreneš s tim...dobit ćeš za nekih 3-5 godina (kasno)

nije to antibiotik da ga ideš malo uzet

pravo kaze ovaj gospon..
jbg, nije to za zahebanciju, hormoni su zahebana stvar...
pa sta ak si mali...ak si vise od 155 cm, dosta je to, ima puno cura koje su niske, i bas su fora, tak bus i ti...
Psssssst Zecovi spavaju
16 godina
neaktivan
Hormon rasta

Koliko imaš godina?

Jer ako si mlad, još češ rast.

U pubertetu je ionako sve naopako i bolje ti je da pričekaš s time...

Ako si već odrastao, pitaj se je li to stvarno neophodno i dali se isplati u to upuštati...

Can't find a better Jam!
16 godina
neaktivan

ne koriste hormon rasta samo za rast, on se pokazao kao odličan izbor za bildere, nije kao steroidi, ali čovjek se napumpa bez bada i bez ikakvih nuspojava

17 godina
neaktivan
macak kaže...

Veličina nije bitna.

I plijen ti ode kad spustiš hlače...
Life is like a next-gen game. Graphics are awesome but the gameplay sucks
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...
macak kaže...

Veličina nije bitna.

I plijen ti ode kad spustiš hlače...
 ajd ne zahebavaj sad, vidis da decka podrzavamo, a ti tako...ccc
Psssssst Zecovi spavaju
16 godina
neaktivan
Hormon rasta

Kao prvo koliko imaš godina? Moraš znati da neki ljudi rastu i nakon 20te godine.

Štoviše mislim da ti nijedan doktor neće preporučiti taj hormon ako nisi izašao iz puberteta. Uzimanje hormona, steroida odnosno bilo kakvih supstanci koje izazivaju rast i "umjetni" tjelesni razvoj može biti kobno, stoga OPREZ! Dobro se informiraj o sebi  prije nego kreneš s tim!

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
16 godina
protjeran
Hormon rasta

počni se bavit košarkom

ideš...
17 godina
Hormon rasta

Vidis Messijev primjer, uvjek je bio mali neznam kolko su mu davali tog hormona, nije puno izrasao; ali dal mu smeta sto je mali? ni najmanje, cak pomaze, ima vecu okretnost

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
neaktivan
Aki kaže...

Vidis Messijev primjer, uvjek je bio mali neznam kolko su mu davali tog hormona, nije puno izrasao; ali dal mu smeta sto je mali? ni najmanje, cak pomaze, ima vecu okretnost

Da li su patuljci okretni i brzi?Namigiva
To je samo jedan slučaj i ne može se baš uzeti u obzir
Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Hormon rasta

Ako uzimas hormon rasta u doba dok si jos u pubertetu malo ce ti pomoć da narasteš viši, al ako si već izašao is puberteta i presto rasti, onda nećeš narast ni milimetra više ma koliko god uzimao hormon rasta, jedino ti se mogu kosti pocet širiti, i možeš postat nabildan i krupniji.

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
17 godina
Paolo2612 kaže...
Aki kaže...

Pa Messi je niži i ima niže težište i zato je brži i okretniji nego neki veći igrači. Patuljci su drugo, on nije patuljak samo je nižeg rasta. Maradona je isto bio takav tako da ima više slučajeva, barem ovih poznatijih Namigiva
Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa. ...:::www.lan-wars.com:::...
16 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...
Paolo2612 kaže...
Aki kaže...

Pa Messi je niži i ima niže težište i zato je brži i okretniji nego neki veći igrači. Patuljci su drugo, on nije patuljak samo je nižeg rasta. Maradona je isto bio takav tako da ima više slučajeva, barem ovih poznatijih Namigiva
 Ima ih dosta... Robinjo, Tevez, Roberto Carlos, Modrić, Pranjić...
16 godina
neaktivan
Hormon rasta

arshavin je isto kepec pa zabije livenoobu hattrick+1 Smijeh

OnT: koliko si sad visok, koliko imaš godina te koji je prvenstveno razlog zašto bi uzimao hormone (ako želiš reći naravno :) ) ?

Can't find a better Jam!
17 godina
Bellatrix kaže...

...

Štoviše mislim da ti nijedan doktor neće preporučiti taj hormon ako nisi izašao iz puberteta...

Upravo suprotno, ja sam ih primao dok nisam usao u pubertet.
BTW: Kao sto su neki vec napisali, prije pocetka terapije sam prosao visemjesecna testiranja...
Failure is always an option...
16 godina
neaktivan
Hormon rasta

Ja iman 1.90m, pa mislim da mi taj hormon netriba Cool

Ajde na ta testiranja, pa ce oni odlucit trebas li to ili ne.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2009 13:43 (Fowix).
16 godina
neaktivan
Hormon rasta

A koliko je autor ove teme visok i koliko ima god?Ja imam 15 god i visok sam 175-180 cm(neznam točno)

16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

A koliko je autor ove teme visok i koliko ima god?Ja imam 15 god i visok sam 175-180 cm(neznam točno)

lol... neznas tocno! dobro da nisi napiso između 150-190 ... pa izmjeri se covjece, stanes uz zid stavi knigu na glavu i izmjeris kolko si visok, naravno bos.
16 godina
neaktivan
mtopol kaže...
big_guy kaže...

lol... neznas tocno! dobro da nisi napiso između 150-190 ... pa izmjeri se covjece, stanes uz zid stavi knigu na glavu i izmjeris kolko si visok, naravno bos.
 A jesi čudan,pa nisam rekao da sam visok između 100 i 200 cm,kao da je razlika od 2-3 cm bitna!A koliko si ti visok,točno reci?
16 godina
neaktivan
Scorpyo kaže...
Bellatrix kaže...

...

Štoviše mislim da ti nijedan doktor neće preporučiti taj hormon ako nisi izašao iz puberteta...

Upravo suprotno, ja sam ih primao dok nisam usao u pubertet.
BTW: Kao sto su neki vec napisali, prije pocetka terapije sam prosao visemjesecna testiranja...
 Dakle prije puberteta. Ja sam čuo da ih nije dobro uzimati tijekom puberteta jer mogu tjecati na neke druge promjene u organizmu, ali možda sam krivo čuo... No evo, neznamo ni koliko on ima godina.
EDIT: @big_guy nekome je bitno 0.5cm kad priča o svojoj visini a ti ga zaokruži u 5cmSmijeh
PS. ja sam 192cm i meni dosta ;)
Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2009 14:11 (Bellatrix).
16 godina
neaktivan
Hormon rasta

ja sam 157cm:D

ali jos cu 5 godina rast pa cu do 175cm doc valjda;D

NIŠTA PAMETNO!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice