Ovako, danas sam polagao ispit vožnje i pao poligon. Istovremeno sam vozio kad i neki drugi dečko, ali svaki u svom automobilu. On je prošao, a ja pao. Sve radnje su mi bile vrlo prolazne dok nije došlo bočno parkiranje. Parkirao sam 99,9/100%. Svaka strana jednaka, auto paralelan s crtama i ispitivač mene ruši jer sam se trebao pomaknuti 5cm udesno, a to nisam mogao jer bi mi onda bio retrovizor van polja(kocke). Katastrofa... Što vi mislite, o čemu se tu radi? Novac, ili?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
naravno i uvijek...možda mu se nije svidjela tvoja frizura....ko zna 

Pa da, neki su profesori takvi da daju nekoj zgodnoj curi koja nema blage vozačku, a nekom average Joe-u koji super vozi ne daju.
A onaj decko prije tebe sigurno polaze 48 put!
Pa tako da si bolji od njega xD
Obično te ruše jedanput-dvaput zbog nebuloznih razloga, a pravi je razlog da daš još novaca za ponovno polaganje, a vjerojatno ima i ljudi koji bi potkupili ispitivača da ih ne ruši pa vjerojatno i tako pokušavaju zaraditi...
mozda si jednostavno trebal retrovizor privuc staklu tak da ti ne ode prek kocke..........................................
moguce da je i to kvaka kod takvog parkiranja
angel @ to se rijesava sa automatskim uvlacenjem retrovizora xD
Ovako, danas sam polagao ispit vožnje i pao poligon. Istovremeno sam vozio kad i neki drugi dečko, ali svaki u svom automobilu. On je prošao, a ja pao. Sve radnje su mi bile vrlo prolazne dok nije došlo bočno parkiranje. Parkirao sam 99,9/100%. Svaka strana jednaka, auto paralelan s crtama i ispitivač mene ruši jer sam se trebao pomaknuti 5cm udesno, a to nisam mogao jer bi mi onda bio retrovizor van polja(kocke). Katastrofa... Što vi mislite, o čemu se tu radi? Novac, ili?
Mene su gadovi srušili bezveze.
Očito zbog love.
Sam moj instruktor bil je protiv toga kaj sam bil srušen, no nije bilo pomoći.
Drugi put vozil sam 5 min i prošel, jednostavno mi je rekel ispitivač "vidio sam dovoljno, vrati se na poligon".
Sad, tu je otišlo 500kn bezveze, bezrazložno.
EDIT: Skoro zaboravil napomenuti da je onaj prvi put dok sam ja pal, jedna cura prošla uz dva crkavanja auta, žalosno...
Mene su gadovi srušili bezveze.
Očito zbog love.
Sam moj instruktor bil je protiv toga kaj sam bil srušen, no nije bilo pomoći.
Drugi put vozil sam 5 min i prošel, jednostavno mi je rekel ispitivač "vidio sam dovoljno, vrati se na poligon".
Sad, tu je otišlo 500kn bezveze, bezrazložno.
EDIT: Skoro zaboravil napomenuti da je onaj prvi put dok sam ja pal, jedna cura prošla uz dva crkavanja auta, žalosno...
Neznam kako to, ali kad sam ja polagao ispitivači su uredno objašnjavali ljudima koje su greške napravili i zašto nisu prošli ispit (99 za A, i 2001 za B). Čak su i to bili dužni po zakonu, i postojala je mogućnost prigovora. Ipak čujem da je došlo do mnogih promjena u autoškolama, u zakonima, cijene divljaju, zatvaraju se mnoge manje autoškole koje nemaju dovoljan broj stručnih osoba...
Inače su naše autoškole u najmanju ruku mafija, tako da ne isključujem da se situacija pogoršala, i da danas bacaju ljude bezveze.
Neznam kako to, ali kad sam ja polagao ispitivači su uredno objašnjavali ljudima koje su greške napravili i zašto nisu prošli ispit (99 za A, i 2001 za B). Čak su i to bili dužni po zakonu, i postojala je mogućnost prigovora. Ipak čujem da je došlo do mnogih promjena u autoškolama, u zakonima, cijene divljaju, zatvaraju se mnoge manje autoškole koje nemaju dovoljan broj stručnih osoba...
Inače su naše autoškole u najmanju ruku mafija, tako da ne isključujem da se situacija pogoršala, i da danas bacaju ljude bezveze.
Da se nadodam, kad sam prvi put pal, ovaj mi je dodjelil dodatnih 2h vožnje, radi reda i još malo kuna više u njihovom đepu.
Od tih 2h, vozil sam 20min, do jednog mjesta i opet doma.
Instruktor mi veli; "Ma znaš ti voziti, drugi put buš prošel", "Ja moram nekaj ići obaviti"
I tak je to prošlo...
nauci parkirat pa probaj ponovo!!!
nauci parkirat pa probaj ponovo!!!
Ja sam riješil srećom sve otprve, ali opet na neku foru da ni sam ne kužim kak sam prešel...
Uglavnom, postoji tu caka. Oni iz nečega moraju puniti džepove. A kak će ako sve puste... Evo primjer: Poznanik radi ko instruktor u jednoj autoškoli u Bjelovaru. Kad je bilo polaganje ispita, došo lik iz Zagreba (ispitivač). Ovaj imao četvoricu kandidata za ispit. Onda ga ovo đbre od ispitivača pitalo: "Koju dvojicu hoćeš da pustim? Ne mogu ih sve." Tak da... nek te ne zabrinjava i ne plaši to kaj si pal, to je normalno, samo drugi put bez greške to obavi.
danas sam polagao ispit. I sve je super proslo. Nije mi rekao di sam grijesio tek zadnje sta nisam pogrijesio polukruzno okretanje na parkiralistu. Skretao sam u lijevo dao zmigavac DVA puta pogledao desno i lagano isao. Vratili se na poligon i on meni pali ste. Moj instruktor ga pogleda i nista mu nije jasno. Kad je rekao nisi pogledao desno kad si polukruzno okretao vozilo instruktor kaze; "Je dva puta napravio provjeru."
Na sta je smece iz hak-a reklo
"Ja nisam vidio zao mi je"
I sta reci. Izvuc ga van i pucat mu u glavu.
danas sam polagao ispit. I sve je super proslo. Nije mi rekao di sam grijesio tek zadnje sta nisam pogrijesio polukruzno okretanje na parkiralistu. Skretao sam u lijevo dao zmigavac DVA puta pogledao desno i lagano isao. Vratili se na poligon i on meni pali ste. Moj instruktor ga pogleda i nista mu nije jasno. Kad je rekao nisi pogledao desno kad si polukruzno okretao vozilo instruktor kaze; "Je dva puta napravio provjeru."
Na sta je smece iz hak-a reklo
"Ja nisam vidio zao mi je"
I sta reci. Izvuc ga van i pucat mu u glavu.
Ti si jedan od onih na kojima trebaju novce uzimati - nazalost mislim da imaju neku kvotu mjesecnu ili tako nesto gdje ih xy padne a x prode.
Čudno kak se nitko od medija još nije poigrao s ovom tematikom. Stvar je aktualna već jako dugo.
Ja sam isprve prošao, odvozio sam perfektrno. Da me srušio ne znam što bi mu rekao...
...mrzim nepravdu...
Svaki ispitivač koji sruši kandidata bez veze je obični Gargamel.
Marija,daj mi jednu pivu ubi me ova gravitacija
radim ko crnac
ceka me bolji posao samo mi treba ta vozacka
i auto imam
i sad mene frajer jebe ko budalu
danas mi svasta proslo kroz glavu al sam se uspio skulirati
Jos meni instruktor kaze da nezna zasto me je rusio kad sam odvozio super
ni njemu nije jasno