Hak, Hak, Hak...

poruka: 22
|
čitano: 22.238
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Hak, Hak, Hak...
pitanje

Ovako, danas sam polagao ispit vožnje i pao poligon. Istovremeno sam vozio kad i neki drugi dečko, ali svaki u svom automobilu. On je prošao, a ja pao. Sve radnje su mi bile  vrlo prolazne dok nije došlo bočno parkiranje. Parkirao  sam 99,9/100%. Svaka strana jednaka, auto paralelan s crtama i ispitivač mene ruši jer sam se trebao pomaknuti 5cm udesno, a to nisam mogao jer bi mi onda bio  retrovizor van polja(kocke). Katastrofa... Što vi mislite, o čemu se tu radi? Novac, ili?

HOUSE MUSIC...
17 godina
neaktivan
RE: Hak, Hak, Hak...

naravno i uvijek...možda mu se nije svidjela tvoja frizura....ko zna Smijeh

ovo je avatar
17 godina
neaktivan
autorov komentar
beziljy kaže...naravno i uvijek...možda mu se nije svidjela tvoja frizura....ko zna Smijeh
  hehe, ovo ti je dobro...Namigiva
HOUSE MUSIC...
17 godina
protjeran
Hak, Hak, Hak...

Pa da, neki su profesori takvi da daju nekoj zgodnoj curi koja nema blage vozačku, a nekom average Joe-u koji super vozi ne daju.

Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
17 godina
protjeran
Hak, Hak, Hak...

A onaj decko prije tebe sigurno polaze 48 put!

Pa tako da si bolji od njega xD

8600 GTS 675/710 1008/1055 1450/1514 AMD Athlon 64 x2 4200+@2.2GHz Abit KN9 nForce 570 Ultra 2x1 GB 800MHz Kingmax Hitachi 250GB 8MB cache SM206BW Logitech MX518
17 godina
neaktivan
Hak, Hak, Hak...

Obično te ruše jedanput-dvaput zbog nebuloznih razloga, a pravi je razlog da daš još novaca za ponovno polaganje, a vjerojatno ima i ljudi koji bi potkupili ispitivača da ih ne ruši pa vjerojatno i tako pokušavaju zaraditi...

Rambo is watching you!
17 godina
neaktivan
Hak, Hak, Hak...

mozda si jednostavno trebal retrovizor privuc staklu tak da ti ne ode prek kocke..........................................

moguce da je i to kvaka kod takvog parkiranjaCool

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Hak, Hak, Hak...

angel @ to se rijesava sa automatskim uvlacenjem retrovizora xD

ako je abortus ubojstvo onda je drkanje genocid :D
18 godina
3mix3 kaže...

Ovako, danas sam polagao ispit vožnje i pao poligon. Istovremeno sam vozio kad i neki drugi dečko, ali svaki u svom automobilu. On je prošao, a ja pao. Sve radnje su mi bile  vrlo prolazne dok nije došlo bočno parkiranje. Parkirao  sam 99,9/100%. Svaka strana jednaka, auto paralelan s crtama i ispitivač mene ruši jer sam se trebao pomaknuti 5cm udesno, a to nisam mogao jer bi mi onda bio  retrovizor van polja(kocke). Katastrofa... Što vi mislite, o čemu se tu radi? Novac, ili?

Hoće da još malo kapneš, naravno ako je to razlog ili što drugo??? Vjerujem da sve prate, prestrojavanje, provjera mrtvog kuta, prednost... nažalost možda si naletio i na krivog tipa. Sretno za drugi put.
hcsc
17 godina
Hak, Hak, Hak...

Mene su gadovi srušili bezveze.

Očito zbog love.

Sam moj instruktor bil je protiv toga kaj sam bil srušen, no nije bilo pomoći.

Drugi put vozil sam 5 min i prošel, jednostavno mi je rekel ispitivač "vidio sam dovoljno, vrati se na poligon".

Sad, tu je otišlo 500kn bezveze, bezrazložno.

EDIT: Skoro zaboravil napomenuti da je onaj prvi put dok sam ja pal, jedna cura prošla uz dva crkavanja auta, žalosno...

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2008 16:43 (Armor).
17 godina
neaktivan
autorov komentar
Armor kaže...

Mene su gadovi srušili bezveze.

Očito zbog love.

Sam moj instruktor bil je protiv toga kaj sam bil srušen, no nije bilo pomoći.

Drugi put vozil sam 5 min i prošel, jednostavno mi je rekel ispitivač "vidio sam dovoljno, vrati se na poligon".

Sad, tu je otišlo 500kn bezveze, bezrazložno.

EDIT: Skoro zaboravil napomenuti da je onaj prvi put dok sam ja pal, jedna cura prošla uz dva crkavanja auta, žalosno...

Kod mojeg slučaja bila su 3 instruktora koji su bili protiv toga kaj sam bil srušen, ali nema to nikakvog efekta. Poslije mi je instruktor rekel da mu je ispitivač rekel da mi dobro ide i onda me sruši bzvz. Pa samljeo bi ga odmah...
HOUSE MUSIC...
17 godina
Hak, Hak, Hak...

Neznam kako to, ali kad sam ja polagao ispitivači su uredno objašnjavali ljudima koje su greške napravili i zašto nisu prošli ispit (99 za A, i 2001 za B). Čak su i to bili dužni po zakonu, i postojala je mogućnost prigovora. Ipak čujem da je došlo do mnogih promjena  u autoškolama, u zakonima, cijene divljaju, zatvaraju se mnoge manje autoškole koje nemaju dovoljan broj stručnih osoba...

Inače su naše autoškole u najmanju ruku mafija, tako da ne isključujem da se situacija pogoršala, i da danas bacaju ljude bezveze.

17 godina
neaktivan
autorov komentar
daseparo kaže...

Neznam kako to, ali kad sam ja polagao ispitivači su uredno objašnjavali ljudima koje su greške napravili i zašto nisu prošli ispit (99 za A, i 2001 za B). Čak su i to bili dužni po zakonu, i postojala je mogućnost prigovora. Ipak čujem da je došlo do mnogih promjena  u autoškolama, u zakonima, cijene divljaju, zatvaraju se mnoge manje autoškole koje nemaju dovoljan broj stručnih osoba...

Inače su naše autoškole u najmanju ruku mafija, tako da ne isključujem da se situacija pogoršala, i da danas bacaju ljude bezveze.

Meni ispitivač nije ni  rekao zašto me srušil. Samo mi je  rekao "neće to ići" nakon što se dvoumio  dal  da me sruši ili  ne. Ja ne krivim ni autoškolu, ni instruktora,  već Hak koji radi na takav prljav način. u zadnjih par mjeseci cijena je porasla za 1500kn. Katastrofalno...Bila je riječ o tome  da bi  samo školarina mogla dostići cijenu od 7500kn. Tko će to plaćat? Jednostavno, po meni je to glupo.. Zbog toga manje škole propadaju jer nemaju dosta kandidata jer je preskupo...
HOUSE MUSIC...
17 godina
Hak, Hak, Hak...

Da se nadodam, kad sam prvi put pal, ovaj mi je dodjelil dodatnih 2h vožnje, radi reda i još malo kuna više u njihovom đepu.

Od tih 2h, vozil sam 20min, do jednog mjesta i opet doma.

Instruktor mi veli; "Ma znaš ti voziti, drugi put buš prošel", "Ja moram nekaj ići obaviti"

I tak je to prošlo...

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan

nauci parkirat pa probaj ponovo!!!

17 godina
neaktivan
autorov komentar
dark_jackal kaže...

nauci parkirat pa probaj ponovo!!!

Haha,  jako smiješno, smiješko... 
HOUSE MUSIC...
17 godina
neaktivan
Hak, Hak, Hak...

Ja sam riješil srećom sve otprve, ali opet na neku foru da ni sam ne kužim kak sam prešel...

Uglavnom, postoji tu caka. Oni iz nečega moraju puniti džepove. A kak će ako sve puste... Evo primjer: Poznanik radi ko instruktor u jednoj autoškoli u Bjelovaru. Kad je bilo polaganje ispita, došo lik iz Zagreba (ispitivač). Ovaj imao četvoricu kandidata za ispit. Onda ga ovo đbre od ispitivača pitalo: "Koju dvojicu hoćeš da pustim? Ne mogu ih sve." Tak da... nek te ne zabrinjava i ne plaši to kaj si pal, to je normalno, samo drugi put bez greške to obavi.

Ja sam među onih 92 posto. Ako si i ti, kopiraj ovo u potpis.
10 godina
neaktivan
Re: Hak, Hak, Hak...
Eto da i ja napisem.
danas sam polagao ispit. I sve je super proslo. Nije mi rekao di sam grijesio tek zadnje sta nisam pogrijesio polukruzno okretanje na parkiralistu. Skretao sam u lijevo dao zmigavac DVA puta pogledao desno i lagano isao. Vratili se na poligon i on meni pali ste. Moj instruktor ga pogleda i nista mu nije jasno. Kad je rekao nisi pogledao desno kad si polukruzno okretao vozilo instruktor kaze; "Je dva puta napravio provjeru."
Na sta je smece iz hak-a reklo
"Ja nisam vidio zao mi je"

I sta reci. Izvuc ga van i pucat mu u glavu.
16 godina
Kiki1208 kaže...
Eto da i ja napisem.
danas sam polagao ispit. I sve je super proslo. Nije mi rekao di sam grijesio tek zadnje sta nisam pogrijesio polukruzno okretanje na parkiralistu. Skretao sam u lijevo dao zmigavac DVA puta pogledao desno i lagano isao. Vratili se na poligon i on meni pali ste. Moj instruktor ga pogleda i nista mu nije jasno. Kad je rekao nisi pogledao desno kad si polukruzno okretao vozilo instruktor kaze; "Je dva puta napravio provjeru."
Na sta je smece iz hak-a reklo
"Ja nisam vidio zao mi je"

I sta reci. Izvuc ga van i pucat mu u glavu.

Ti si jedan od onih na kojima trebaju novce uzimati - nazalost mislim da imaju neku kvotu mjesecnu ili tako nesto gdje ih xy padne a x prode.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
17 godina
Hak, Hak, Hak...

Čudno kak se nitko od medija još nije poigrao s ovom tematikom. Stvar je aktualna već jako dugo.

Ja sam isprve prošao, odvozio sam perfektrno. Da me srušio ne znam što bi mu rekao...

14 godina

...mrzim nepravdu...
Svaki ispitivač koji sruši kandidata bez veze je obični Gargamel.

Marija,daj mi jednu pivu ubi me ova gravitacija
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2016 15:22 (ZdravkoZ).
10 godina
neaktivan
Ma neznam sta reci
radim ko crnac
ceka me bolji posao samo mi treba ta vozacka
i auto imam
i sad mene frajer jebe ko budalu
danas mi svasta proslo kroz glavu al sam se uspio skulirati

Jos meni instruktor kaze da nezna zasto me je rusio kad sam odvozio super
ni njemu nije jasno
1