da, tvoj tranzistorac je jedan od boljih, si razmislio o tube pedali? Npr.
http://www.mesaboogie.com/Product_Info/Out_of%20_Production/V-Twin/v-twin.html
To ti je za cijeli život, vrhunska stvar a vjerujem da će to super zvučati i na tom pojačalu, a kasnije kad kupiš nešto jače će ti opet super doći
Naravno, prvo sam gledo obične drive pedale, poput OD-1 koje su mi prihvatljive cijene, pa razmišljo da malo više odvojim za Tube Screamer, pa došao do Hughes and Kettner Tubeman, nešto kao V-Twin, to bih najviše volio, ali košta poprilično, vidiš mogo sam malo ušparat za to, a do tada na ovoj "Tube Overdrive" od procesora. :)
Stvarno čudo stvar, samo šteta što nema na domaćim oglasnicima, u BiH naravno da nema, na njuškalu slabo.
Evo pedale:
Ispalite 2300 kn i opremljeni ste ko zmaj. Jos ako znate (u C++-u) programirati... \m/
Rekao bih da znam programirati u C++, ali će me pojedini demantovat. ;)
Mada, svi trebaju svirati na lampašima, da ja tako, najviše bi se prodavali JCM-ovi, Mese i VOX-ovi. Iz lošeg glazbenika i neugođenog instrumenta nitko nemože izvući dobar zvuk. Nikada.
Ee, da imam dovoljno love i ja bih kupovao takva pojačala naravno, mada prije JMP. :P A i da sam bolji gitarista, ali i za moj rank postoje lampaši, ne mora to biti ni Marshall ni VOX, ima Kustom, Harley Benton, samo ne znam koliko mi je to isplativo, pored ovog gore što je Jakov predložio.