Gdje promjenit hrpu sitniša u 1000kn

poruka: 20
|
čitano: 4.368
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

Pozzz, imam od 10,20,50 lipa puuunu vrecu.. sve zajedno broji 1000kn.

pa me zanima di to mogu odnjesti da ce mi to promjeniti ... hvala :)

15 godina

Banka

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice. Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
15 godina
Re: Gdje promjenit hrpu sitniša u 1000kn
Robi700 kaže...

sta mjenjat ja se sjecam ko mali sam sitnis isto skupljao i ja dodjem teti na kiost kupit BUG i dam joj 35 kn u kovanicama po 10,20 lp

17 godina
Robi700 kaže...

fina

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan

Bome će se nabrojat...

13 godina
neaktivan
Trgovina, ako volis sado-mazo igre (gledas prodavacicu kako se muci dok tebe mlate drugi ljudi u redu za kasu).
bravoroms.wordpress.com - BravoRoms - HTC Desire ROM reviews
13 godina
neaktivan

gleć idi od dučana do dučana i u svakom dučanu razmjeni 10-ak kuna i tako svaki dan i za tjedan, dva si sve razminijo XD samo se zakam iskreno nezzz gdje promijenit tolke novce u tolkom sitniši mislim kako si uspio toliko lipa skupit????? poz svima :*

ryukill
14 godina
Unix kaže...
Trgovina, ako volis sado-mazo igre (gledas prodavacicu kako se muci dok tebe mlate drugi ljudi u redu za kasu).

Preporučljivo raditi a 'Brzim' blagajnama :D

http://key-storm.com/ ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV || ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV
14 godina
neaktivan

kao što ti je već rečeno u prijašnjim postovima najbolje ti je to u fini bar po meni.....jer i ja isto skupljam u jednu kasicu te sitniše kada se nađu, te se toga nakupi i lijepo odneseš u finu i padne lijepa svotica, a ona teta tamo to za sekund izbroji a ima i vagu

16 godina
neaktivan

Promijenim ti ja, pošalješ mi poštom taj sitniš. {#}

I possess a skill to google.
14 godina
protjeran

pa nezelim otic u banku jer bi brojala dva dana.. iza mene guzva.. ekipa me gadja sa stolicama... a fina ?

15 godina
odjavljen
Robi700 kaže...

pa nezelim otic u banku jer bi brojala dva dana.. iza mene guzva.. ekipa me gadja sa stolicama... a fina ?

Dakle, razvrstaj ih po kovanicama (u jednu vreću po 10lp, u drugu po 20lp) i odnesi u finu, tamo imaju mašine koje to pobroje.

Bistar sam kao katran.
14 godina
neaktivan
idi u finu, samo razdvoji sve kovanice posebno jer ce ti rec da to napravis na pultu, pa ce ti bit malo nezgodno xD
One day, I looked up in the sky. A bird came by and shit into my eye. I didn't laugh. I didn't cry. I was just happy, that cows can't fly.
17 godina
neaktivan

Samo za informaciju, obzirom da nitko nije spomenuo - korisnici sa otvorenim računom u Zagrebačkoj banci to mogu napraviti vrlo jednostavno. U poslovnici u Paromlinskoj postoji automat za kovanice. U njega se ubaci sitniš - nije ga potrebno sortirati, stroj to čini sam. Po završetku, potrebno je ubaciti karticu i taj iznos se automatski uplaćuje na račun.

14 godina
protjeran

cek. ja nemam kreditnu jbt :S

13 godina
odjavljen

Ništa ne trebaš imati niti raditi, samo odeš u Finu i daš lovu da ti razmjene. Naravno uzeti će ti proviziju.

13 godina
protjeran
uzmeš 100 po 100 kn i ideš od konzuma do konzuma 30 min prije kraja radnog vremena.
the quieter you become the more you are able to hear
13 godina
odjavljen
MirkoXXX kaže...
uzmeš 100 po 100 kn i ideš od konzuma do konzuma 30 min prije kraja radnog vremena.

Ako se hoče zezati ok, najbolje je otići u Finu sa svom lovom i gotovo.

14 godina
protjeran

pa da u finu idem. kakav konzum... samo moram biti siguran da daju u ruke papire... i da nemoram sada brojati te pare... odem tamo.. oni ubace u stroj lipe... i daju mi lovu.... jel aparati zezaju.. kao npr... za 1 kunu mi daju 50 lipa :P

13 godina
odjavljen
Robi700 kaže...

pa da u finu idem. kakav konzum... samo moram biti siguran da daju u ruke papire... i da nemoram sada brojati te pare... odem tamo.. oni ubace u stroj lipe... i daju mi lovu.... jel aparati zezaju.. kao npr... za 1 kunu mi daju 50 lipa :P

Opusti se, Fina je ozbiljna stvar. Sve ti naprave kako treba i daju račun.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice