Ja se evo ne mogu se natjerati da probam audio book...nekako mi to iskruvljuje smisao da sam "pročitao" knjigu.
Mislim ja sam isto debil kao da dobijem achivement "pročitao knjigu" (sad sam se povezao na to što si pisao za "Dungeon Crawler Carl" jer ga upravo čitam i achivemente u LitrRPG).
Zapravo sam mišljenja, da probam i da mi se svidi odmah na prvu, da se ne bih vratio na čitanje
Relano, od tri litRPG-ova koje sam pročitao/čitam do sada (Cradle - 1st, He who fights monsters - 1st, Dungeon Crawler Carl - 1st in progress) ,
- Cradle - najzanimljiviji i najbolje mi sjeo. Sa time da se moram ogradit da mi nekako ne paše to što je već sad obvious da je OP char i nekako prebrzo napreduje...to me malo ipak smeta.
- He who fights monsters - ima mi bolji ustepeni progress, ali brate skrati knjigu
- Dungeon Crawler Carl - tek sam na 35% (prema Kindle) i nekako mi ne paše, jer su mi bitke odnosno "monsteri" pre-obični, ne znam kako da se izrazim, nije mi nešto napeto...doduše tek sam na 35%, ali knjiga je izgleda jako kratka!
Sad si me malo sje***...da li da probam audio...ma neću...ili hoću...fu**