Električna gitara

poruka: 79
|
čitano: 42.869
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Električna gitara
Raving Rabbid kaže...

e, ove dvije bih ja želio:

nije mi bitno dali imam gitaru vrijednu 50000i još nekoliko nula$ te da se ne usudim svirati jer je kolekcionarni primjerak. rađe bi jednu s kojom mogu uživati kada sviram te naravno, da lijepo izgleda.

O,da. Firebird... nju zaboravio... hhehehe, svašta bi mi...
"Tako je" - povikase seljaci i slozno glavama razbise zid
17 godina
Električna gitara

Ovo je vrlo zgodno kak god se pogleda!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
16 godina
neaktivan
Električna gitara

ali pak najjača je ona plastična koja ide uz rock band ili guitar heroBelji se

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan
Električna gitara

nikad ne bi rekao da na ovom forumu ima toliko zainteresiranih za gitare.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
Električna gitara

Jel mi može ko od vas preporučiti proc/pedalu za efekt akustične gitare?

"Tako je" - povikase seljaci i slozno glavama razbise zid
17 godina
Električna gitara

http://www.gitare.info/page.php?id=8299
http://www.gitare.info/page.php?id=9171

...something diabolic
16 godina
Električna gitara
autorov komentar

E ovo je dobar gitaristički duet :

Razmišljam i premišljam se između Epiphone-a SG Special,Epi Les Paula Special II i Les Paula 100.Neznam koja je gitara bolja ali meni se najviše sviđa SG.

92% tinejdžera sluša turbofolk,ako si i ti među njima kopiraj si ovo u potpis. Zastava Yugo 89.g. alu felge,klima,CD i DVD player,nema zadnja sjedala (instalirani lcd monitori),prostor za kučište pc-a,V8 motor od 350KS nepovoljno prodajem !!!!!!
16 godina
neaktivan
Električna gitara

Ej! Moze pomoc? Ja sam malo iskusniji početnik i htio bi nabavit električnu gitaru. Totalno mie svejedno kak zvuči, glavno dae jeftina i da mogu svirat. Ne zelim nista posebno, a ni skupo jer neam bas para za skuplje stvari. Glavno je da traje i da ima pojačalo, al ne neko prejako jer ne zelim budit susjede =). Hope u reply.

17 godina
PsychOpath kaže...

Ej! Moze pomoc? Ja sam malo iskusniji početnik i htio bi nabavit električnu gitaru. Totalno mie svejedno kak zvuči, glavno dae jeftina i da mogu svirat. Ne zelim nista posebno, a ni skupo jer neam bas para za skuplje stvari. Glavno je da traje i da ima pojačalo, al ne neko prejako jer ne zelim budit susjede =). Hope u reply.

Koliko znam jedna od najboljih gitara koje ulaze u tvoj opis je Fender Squire s kojim se dobije futrola i pojačalo (neki šrot) i dođe oko 1100 kn.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
17 godina
neaktivan
crystal6 kaže...
PsychOpath kaže...

Koliko znam jedna od najboljih gitara koje ulaze u tvoj opis je Fender Squire s kojim se dobije futrola i pojačalo (neki šrot) i dođe oko 1100 kn.
Uh, ti bokca, gdje li si našao tog Squiera s pojačalom i futrolom za samo 1100 kn?! Može neki link ili sl.

@ psychopath - Squier je super gitara, serija bullet je najšrotnija i valjda najjeftinija i bit ćeš sretan ak ti izdrži 2 godine... A dosta ti je 10-wattno pojačalo, većina ih danas dolazi s utorom za slušalice tak da možeš dobivati zvuk na slušalice, a ne na zvučnik pojačala.
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
17 godina
i_rambo_plache kaže...
crystal6 kaže...
PsychOpath kaže...

....

Uh, ti bokca, gdje li si našao tog Squiera s pojačalom i futrolom za samo 1100 kn?! Može neki link ili sl.

....
 Bilo u Osijeku u Fender Shopu na akciji oko Božića. Mislim da ih još ima tamo, ali možda više ne dođu 1100 nego 1300 kn (nisam siguran).
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
16 godina
neaktivan
Električna gitara

Imaš dobrih Ibaneza, SA serija je dobra s obzirom na cijenu. Jeftinije gitare ti se znaju raštimavat, pickup-ovi pište...

16 godina
neaktivan
Električna gitara

Evo i mene da se malo javin :).Ja san apsolutni početnik i godinama me fasciniraju riffovi Angusa Younga al i muzika metallice i gunsa mi je legendarna.I evo sad cu ja da krenen naučit svirat el gitaru.Čua san da je Yamaha Pacifica 012 dobra i dode oko 1.490. kn.Nebi tija neko pojačalo da budin sve oko sebe i da mi dolazi pandurija na vrata,dosta mi je toga i ovako,pa ako mozete jel mogu dobit pokoji savjet.Hvala van svima unaprijed :D

16 godina
Električna gitara
autorov komentar

Evo ova gitara vam je dobra LTD EC-50 :

http://webshop.musicshop.hr/product_info.php?cPath=22_23_30&products_id=2488

Inače kolko sam vidio za nas početnike su od jeftinih gitara su najbolji Ibanezi.

92% tinejdžera sluša turbofolk,ako si i ti među njima kopiraj si ovo u potpis. Zastava Yugo 89.g. alu felge,klima,CD i DVD player,nema zadnja sjedala (instalirani lcd monitori),prostor za kučište pc-a,V8 motor od 350KS nepovoljno prodajem !!!!!!
16 godina
neaktivan
Električna gitara

meni ti squier uopće nisu baš nešto. Uvijek bi prije uzeo Ibanez,i jeftiniji modeli su ok. Ja imam GRG270B i došla je malo više od dva soma, a u kombinaciji sa tbx30r(ibanez pojačalo) je odlična.

Pojačalo nikad nisam pojačao dalje od 1/4. Probaj nabavit ovu polovnu, pa onda još uguraš neko pojačalo za 1000kn.

Samo ako si početnik nemoj uzimat gitaru s floyd roseom ili sličnim tremolom jer imaš za***ancije s tim.

Core 2 Quad Q6600, Gigabyte radeon HD4870, 4Gb DDR2 Kingmax 1066MHz, Gigabyte EP45 DS3, OCZ StealthXstream 600w, Pioneer 216D, Antec Three hundred, Seagate Baracuda 500Gb 32Mb cache, Samsung T220
16 godina
Električna gitara

Zna li netko isplati li se ovo uzimati: http://www.njuskalo.hr/gitare/jolana-diamant-kopija-gibsona-les-paul-oglas-1060756

http://www.njuskalo.hr/gitare/el-gitara-stagg-oglas-1001256

http://www.njuskalo.hr/gitare/elek-gitara-stag-kopija-strata-oglas-1022874

naime treba mi nesto polovno do 1000 kn sa pojacalom, a da je barem imalo kvalitetno za početnika

16 godina
neaktivan
Električna gitara

Ako nađete u Konzuma uzmite onu gitaru od 400 kn....

Bolje su od Squiera koji kosta 2500 Namigiva

15 godina
protjeran
Električna gitara

evo svi koji bi dobru gitaru za malo para

http://cgi.ebay.com/Ibanez-Gio-GRG170DX-Red-Electric-Guitar_W0QQitemZ300386990292QQcmdZViewItemQQptZGuitar?hash=item45f075b8d4

ja sam kupio istu samo crnu, ima i plava, prije par god i još je dobra. jednom samo morao zalemit žicu i pri kupnji morao odma kupiti još jedan onaj feder iza od tremola

što je čudno za tako jeftinu gitaru u tih 3, 4 god nisam mijenjao pragove ni još nije vrijeme za to.čak mi je i pala sa zida. ima dosta dobar zvuk i lagana je za svirat. kraj moje male kolekcije dobrih gitara, ta najgora ( čitaj najjeftinija ) jedna mi je od najboljih

ibanez su inače jako dobre gitare, meni najbolje; ne zato što ih sviraju vai i joe nego zato što su posebne po jednostavnosti i zvuku..

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.3.2010 20:01 (mindstorm).
15 godina

ajd mi recite koja je najjeftinija a opet dobra električna gitara.. :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice