ECDL knjige

poruka: 8
|
čitano: 4.384
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
ECDL knjige

Zanima me je li netko od vas kupio  bilo koju knjigu od toga što izdaje  večernjaka?

Ja sam kupio prvu i odma sam ju spalio. Zasto?

Pa zato što te uči o glupostima npr. kako upalit kompjuter,kaj je LCD monitor kako uću ufolder.

Vidio sam i ćuo da BUG ima izdane knjige o windowsima.Gdje se to može kupit po koliko i jer toga uopće još ima?

nije sramota pasti,sramota je ne dići se.
17 godina
RE: ECDL knjige
unknown kaže...

Zanima me je li netko od vas kupio  bilo koju knjigu od toga što izdaje  večernjaka?

Ja sam kupio prvu i odma sam ju spalio. Zasto?

Pa zato što te uči o glupostima npr. kako upalit kompjuter,kaj je LCD monitor kako uću ufolder.

Vidio sam i ćuo da BUG ima izdane knjige o windowsima.Gdje se to može kupit po koliko i jer toga uopće još ima?

Sto tebi tocno treba?
Ova ECDL dokumentacija je i tocno tako zamisljena, za osnove.
17 godina

Od starih izdanja ECDL imam zadnju-internet i mogu reci da me nema bas kaj uciti!

Od novih takoder prvu, Windows Vista i drugu Word!

Vistu sam pogledal i nije bas nekaj, a Word je jos zapakovan!

Sve sam ih dobil pa mi se "zivo fucka" dal valjaju!

Amd Athlon64 X2 6400+ Black Edition, Thermaltake V1, Gigabyte GA-M56S-S3, 4GB DDR2 800 Kingmax, Powercolor Radeon 2600xt 256Mb DDR4, Forton Blue Storm 2 500W, Seagate 250GB, Samsung 205BW 20" Widescreen, Thermaltake Armor Jr., Logitech Z-2300, Logitech LX 500
17 godina
neaktivan
ECDL knjige

Kupujem knjige i ok su za osnove, bit će za dijete.

AMD Athlon 64 X2 5600+, RAM, 2 GB X 2, 800 MHz, KINGMAX, HDD SEAGATE Barracuda 500 GB, MBO DFI , s. AM2, Infinity CFX 3200-M2, VGA PCI-E SAPPHIRE ATI Radeon HD3870 LR, 512 MB, Midi Tower, CHIEFTEC BH-01BBB, 400 W
17 godina
Ma ja sam si mislio kupit ona BUG izdanja tih knjiga windowsa, možda ima nekih naprednih mogućnosti.Ali nigdje ih nisam našao je`l ti znaš gdje to mogu kupit?
17 godina
unknown kaže...
Ma ja sam si mislio kupit ona BUG izdanja tih knjiga windowsa, možda ima nekih naprednih mogućnosti.Ali nigdje ih nisam našao je`l ti znaš gdje to mogu kupit?
 Ili pitaj u Bugu ili pronjuskaj po trgovinama, tesko je znati kakva ti tocno knjiga treba: detalji, tips'n'tricks, howto itd...
17 godina
neaktivan
unknown kaže...

Ja sam kupio prvu i odma sam ju spalio.

Hahahahah!!!
Lol!
Ti si kao neki cyber nazi.
Pravi book burner. Osmijeh
Bez uvrede molim.

Inace, knjige su zbilja dobre i za one kojima su i namijenjene (pocetnike) su odlicno izvedene. Dovoljno informativne a opet jednostavne za shvatit.
Ako nisi upoznat s ecdl planom nemoj unaprijed kupovat knige pa onda zalit. Internet imas. Google cuda radi.

¡ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
12 godina
neaktivan

Probaj na:

www.bodul.org

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice