Ebay free shipping

poruka: 11
|
čitano: 4.471
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ebay free shipping

cek naletio sam na prozivod na ebayu koji ima free shipping jel to znaci besplatna dostava i granicenje u hr il ?

17 godina
Re: Ebay free shipping
codec kaže...

cek naletio sam na prozivod na ebayu koji ima free shipping jel to znaci besplatna dostava i granicenje u hr il ?

dostava

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
16 godina
neaktivan
Ebay free shipping

pa jel u tu distavu ide i granicenje il ?

17 godina
Ebay free shipping

dostava nema nikakve veze sa carinom i svime ostalim

16 godina
neaktivan
codec kaže...

pa jel u tu distavu ide i granicenje il ?

Pa vjerovatno taj što ti šalje plaća dostavu do tvoje države a onda carinu ti plaćaš barem ja tako mislim.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
15 godina
codec kaže...

Ne plačaš carinu ako je paket vrijednosti do 150 kn ako je više onda ti možda lupe i PDV

16 godina
neaktivan
Ebay free shipping

ok ma imam 2 razlicita proizvoda koja zeli narucit al jedan kosta 120 kn a drugi 50 kn kad narucim jel to onda ide zajedno il mislim nisu od istog lika

16 godina
neaktivan
Ebay free shipping

i obadva imaju free shipping oce me sta kostat narucivanje

15 godina
codec kaže...

ok ma imam 2 razlicita proizvoda koja zeli narucit al jedan kosta 120 kn a drugi 50 kn kad narucim jel to onda ide zajedno il mislim nisu od istog lika

Ne ide svaki paket zasebno 

16 godina
neaktivan
Ebay free shipping

znaci platit cu samo proizvod ??

16 godina
neaktivan
Ivanjino96 kaže...
codec kaže...

Ne plačaš carinu ako je paket vrijednosti do 150 kn ako je više onda ti možda lupe i PDV

haha jazavca,prijavio me radi TD-a,strašno,skoro mi se rasplako preko private message :)

Na sreću nitko nije preživio (c) Saša Kopljar@@@@@@@@ http://www.youtube.com/user/0rdreSacre?feature=mhum
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice