cek naletio sam na prozivod na ebayu koji ima free shipping jel to znaci besplatna dostava i granicenje u hr il ?
cek naletio sam na prozivod na ebayu koji ima free shipping jel to znaci besplatna dostava i granicenje u hr il ?
dostava
pa jel u tu distavu ide i granicenje il ?
dostava nema nikakve veze sa carinom i svime ostalim
pa jel u tu distavu ide i granicenje il ?
Pa vjerovatno taj što ti šalje plaća dostavu do tvoje države a onda carinu ti plaćaš barem ja tako mislim.
Ne plačaš carinu ako je paket vrijednosti do 150 kn ako je više onda ti možda lupe i PDV
ok ma imam 2 razlicita proizvoda koja zeli narucit al jedan kosta 120 kn a drugi 50 kn kad narucim jel to onda ide zajedno il mislim nisu od istog lika
i obadva imaju free shipping oce me sta kostat narucivanje
ok ma imam 2 razlicita proizvoda koja zeli narucit al jedan kosta 120 kn a drugi 50 kn kad narucim jel to onda ide zajedno il mislim nisu od istog lika
Ne ide svaki paket zasebno
znaci platit cu samo proizvod ??
Ne plačaš carinu ako je paket vrijednosti do 150 kn ako je više onda ti možda lupe i PDV
haha jazavca,prijavio me radi TD-a,strašno,skoro mi se rasplako preko private message :)