Dobra i loša iskustva iz BOL Forum oglasnika izdvojena tema

poruka: 2.244
|
čitano: 1.526.092
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Dobra i loša iskustva iz oglasnika
17 godina
Dobra i loša iskustva iz BOL Forum oglasnika
Najbrži kaže...

Kupac: Najbrži

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prodavač: Sandro HR Zagorje

Predmet:

Opis trgovanja: vidio oglas te kontaktirao forumaša da kupujem odmah. Poslao pouzećem u ponedjeljak, danas stiglo. Imao zaje**ncije jer moj Seasonic nije imao 2x8 pinska konektora te sam stavio modularni Corsair HX620W (onaj koji sam kupio za 50kn! te su ga drugi pljuvali), sat vremena mučenja oko namještanja. Grafa radi uredno, račun i garancija valjana. Kolega izašao u susret i platio poštarinu, a ja sam morao dodatno platiti 60kn za slanje novaca njemu (WTF?).

Više slika u temi Slike vašeg Hardvera

Dojam: preporučam bez ikakvih briga trgovati s dotičnim bug forumašem

Ocjena: 5/5 √

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.11.2014 20:35 (Najbrži).
17 godina
Najbrži kaže...

Prodavač: Kiki287

Predmet:

• Corsair Vengeance DDR3 1866MHz KIT 8GB (2x4GB)
  • one što su bile za 150kn obje pločice s time da je jedna bila neispravn,apost 1 & post 2

Opis trgovanja: vidio oglas te kontaktirao forumaša da kupujem odmah. Uplatio unaprijed novce na račun. Slanje je bilo tisak paketom.  Bilo je malo zezancije s ostvarivanjem garancije, poslao sam na reklamaciju s njegovim podacima te su na njegovu adresu danas stigli nove pločice koje će mi danas poslati. Uplatio sam mu 25kn za poštarinu + 50kn što je izašao maksimalno u susret, ljudina od čovjeka. Uplatio bih i više al' jučer me koštala grafa 60kn više od očekivanja. Jedva čekam da stignu da ih ugradim

------------------------------------------------------

EDIT: stigao paket

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 12:20 (Najbrži).
15 godina

Prodavač:IvanCROsemo

Kupac:sirka666 (ja)

Oglas:CorsairCX500 (forum link)

Iskustvo: Nema se što puno reći, javio mu se na PM, kroz par poruka se dogovorili za uplatu i slanje tiskom, jutros napajanje došlo. Sve u najboljem redu, kutija, napajanje sve kao novo, a ako bi baš cjepidlačio rekao bih da je trebao odrezati vezicu s kabela koje on nije koristio (molex), ali ovo je stvarno ništa za prigovoriti i ne bi trebalo umanjiti ocjenu.

Ocjena: 5/5

Swedish latin super funk.
12 godina
neaktivan

Kupac:  Ja

Prodavač: zagy15061984

Predmet: Sapphire R9 290

Javio se čovjeku, dogovorili se jako brzo, u ekspresnom roku grafa poslana i primljena.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2014 20:12 (Raging Demon).
12 godina

Kupac: ja

Prodavač: ford eleanor

Predmet: sapphire hd7770 za nećaka

Čovjek ponudio grafu nakon što sam pitao ljude na forumu koju grafu uzet za nećakov komp, dogovor je pao odmah, drugi dan uplatio mu lovu na račun, on isti dan poslao grafu tiskom i par dana kasnije grafa veselo kucka u nećakovom kompu (da ne spominjem da je nećak sretan da sretniji nemere bit)

Uglavnom svaka preporuka za poslovanje s kolegom ford eleanor

10 godina
neaktivan

Kupac: ja

Prodavač:Caesar et Brutus

Predmet:2 x Western Digital Caviar Blue 1TB

Iskustvo: Komunikacija na nivou, dogovor bio osobno preuzimanje u Zaboku, malo sam trebao počekati prodavača da uz svoje obaveze uspije doći obaviti tu primopredaju, ali to nije potrajalo predugo. S obzirom da sam uzeo oba diska prodavač je bio dovoljno susretljiv da prihvati spustiti cijenu za 10%, te je ponudio opciju povrata novca ukoliko bude ikakav problem sa ispravnošću diskova. Nakon temeljitih testiranja diskovi se pokazali ispravni kao što je i prodavač rekao. Sve u svemu pozitivno iskustvo, prodavač vrlo ljubazan i uljudan čovjek, moje preporuke.

15 godina

Kupac: Ja

Prodavatelj: ansha

Predmet: XFX  PRO450W napajanje..

Komunikacija s prodavateljem je bila na obostrano zadovoljstvo brza te je dogovoreno da će moj kolega preuzeti napajanje. Sve je proteklo u najboljem redu i prodavatelja mogu samo pohvaliti.

14 godina

Prodavac: skank666

Kupac:    glazZ (ja)

Predmet: iPhone 5s

Iskustvo: 

Nazvao covjeka, dogovorili se na brzinu sve oko mobitela. Poslao je mobitel odmah iduci dan u jutro sigurno zapakiran kako je i bilo dogovoreno. Mobitel je u stanju kako je i reko sve super, nista od opreme ne fali i sve je uredno. Jos se je javio t-comu da mi odkljucaju mobitel na sve mreze te je on sve sam sredio tako da ne moram ja i na tome svaka cast! 

Sve u svemu pozitivno iskustvo, prodavač vrlo ljubazan i uljudan covjek, moje preporuke. 

Pare nisu problem , para se nema ! :D
16 godina
odjavljen

Prodavač: Apachy

Kupac: sum_of_all_fears

Predmet: Xbox x360 kontroler za PC (oglas sa foruma, obrisan)

Prodavač super, kontroler u vrhunskom stanju, papiri i garancija prisutna. Dogovorio se, buraz od prodavača se našao samnom, popili kavu i riješili trgovinu. Sve 5! Ogulinci su poštenjačine, nema tu ;)

My name is Legion... For we are many!
16 godina
Re: Dobra i loša iskustva iz BOL Forum oglasnika

Prodavač: DamageHigh

Kupac: lollik91

Predmet: LogitechG110 tipkovnica (oglas sa foruma, obrisan)

Kolega je ostavio oglas u kojem prodaje navedenu tipkovnicu. Javio sam mu se preko sms-a, brzo se dogovorili. Pričekao je koji dan dok nisam skupio novac, potom se našli i obavili primopredaju. Što se tiče tipkovnice, sve kako je i opisao. Tipkovnicu je spakirao kao da je upravo iz tvornice izašla, očuvana i sa zanemarivim tragovima korištenja, s obzirom da je stara 4 godine te što je po meni dosta bitno, čista ko suza. Jedna vrlo ugodna kupnja, jedino mi je žao što nismo imali priliku sjest na cugu. 

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
14 godina
neaktivan

Kupac:Tino_nkdz

Prodavač:ruzcheHR

Predmet: BF4 Origin acc (oglas obrisan)

Javio mu se dogovorili uplatu na SuperSport račun (50 kn), poslao mi mail i pass i odg na tajno pitanje i naravno nista ne valja, i sada se navlacimo vec par dana i nikako da nadjemo kompromis, sve u svemu katastorfa prodavač nikome ga nebi preporucio, sramoti se za glupih 50 kn.

Ocjena: 0/5

Eto moj potpis :D
11 godina
neaktivan
Tino_nkdz kaže...

Kupac:Tino_nkdz

Prodavač:ruzcheHR

Predmet: BF4 Origin acc (oglas obrisan)

Javio mu se dogovorili uplatu na SuperSport račun (50 kn), poslao mi mail i pass i odg na tajno pitanje i naravno nista ne valja, i sada se navlacimo vec par dana i nikako da nadjemo kompromis, sve u svemu katastorfa prodavač nikome ga nebi preporucio, sramoti se za glupih 50 kn.

Ocjena: 0/5

Pusti budalu.Joj kako mrzim nepravdu.Imam acount na orginu bf4,bf3.Sutra tokom dana dobivas u inbox sve podatke pa promini i igraj.Posto ja samo igram bf3 na starom acountu :)

10 godina

Jel ima neko iskustva sa Anti-fa?

13 godina

Isto  se  i  ja  pitam. ..  S  obzirom  da  sam  mu  se  javio  na  oglas  i  poslao  dosta  poruka  poradi  hitnoće  nabave  grafičke  kartice,  jedva  da  je  odgovorio  a  vidim.   dosta  često  se logira na forumu ...

10 godina

Iskustva sa Cojonero?

14 godina
protjeran
polymer1234 kaže...

Iskustva sa Cojonero?

Na prvoj strani obicno pise koliko je tko imao prodaja i kakva mu je ocjena pa slobodno za odredene forumase baci oko na prvu stranicu i sve vidis, ako nema ocjene i prodanih predmeta onda pitaj ovdje pa se mozda netko javi tko je imao iskustva van oglasa...

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.4.2015 22:48 (Tomo53nja).
17 godina

Kupac: Ja 

Prodavač: Karlek_19 

Predmet:

Opis trgovanja: Napisao sam u raspravi o CPU coolerima što planiram kupiti curi za komp, nedugo potom mi se Karlek_19 javlja da li sam zainteresiran za Hyper 412S kojeg prodaje za 180 kn. Rekoh jesam, s obzirom da je ipak bolji od LC CC 120 kojeg sam prvobitno planirao kupiti, a košta 169kn u Linksu pa je 11 kuna više zanemarivo za Hypera. Uglavnom, dogovorimo se za primopredaju na autobusnom kolodvoru s obzirom da on putuje na faks i da mu je to usput pa sam mu odlučio izać ususret. Dogovor je pao za sutra u 12h i kažem mu da mi još pošalje slike coolera danas da se uvjerim da je sve OK. U njegovom oglasu stoji da je "U odlićnom stanju, očuvan kao prvog dana. Baza kao i ostatak coolera neoštećeni.", a kasnije mi u poruci piše da je baza lappana što po meni definitivno nije prvobitno stanje.

Za prodaju smo se dogovorili u 6:21 ujutro, a on je u 8.03 stavio cooler u oglasnik i još spustio cijenu 10 kn. Dođem kasnije na forum, pogledam poruke, a frajer kaže da je već prodao nekom drugom cooler danas, iako sam mu se prvi javio i sve je bilo dogovoreno već od jutra, još sam mu izlazio ususret što se tiče mjesta primopredaje. Nakon toga sam odmah pogledao u Linksu za LC-CC-120 i od danas više nemaju u zalihama pa sad moram čekati i za to da opet stigne...

Puno nepotrebnog navlačenja porukama i mog istraživanja o coolerima ujutro da bi me lik na kraju bezobrazno zakinuo nakon što je već sve bilo dogovoreno i još je viša cijena tu nego na njuškalu.

Dojam: Ne preporučujem trgovanje s Karlekom iz razloga što se ne drži dogovora iako se njemu izlazi ususret i laže u oglasu o stanju predmeta 

Ocijena: 0/5 

http://wotlabs.net/sig_cust/FFFFFF/af7a8eb923d0d8eee911e7119f75b64e/eu/unimatrix_2411/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.3.2015 23:20 (Unimatrix 007).
14 godina
protjeran

Kupac:Ja

Prodavac: Migi86

Predmet: Thermalright Macho rev. A (BW)

Opis trgovanja: Nakon nabavke Hypera 612S i zainteresiranosti za probom i testiranjem razlicitih cpu hladnjaka vidjeh da je kolega Migi stavio na procjenu  svoj Thermaltake pa sam mu se javio da pitam vise informacija za sam cooler i za opremu...U prvom javljaju imali smo laganu raspravu i diskusiju oko samih coolera gdje sam ja odgodio kupnju za kasnije jer nisamo imao love...U meduvremenu je on mislio stavit cooler u oglase ali lijenost mu to nije dala pa stoga oglasa nema nazalost...

U drugom javljanju nakon tjedan dana uspjesno smo dovrsili raspravu i dogovorili prodaju i slanje coolera...Uplatio novce te pricekao kolegu da se oslobodi posla i posalje cooler tiskom...Na kraju je uspjesno poslao i to subotom, a ja nakon 3 dana uspjesno preuzeo paket...Naravno cooler odlican, racun i oprema sve na svome mjestu, uredno i cisto sto dosta cijenim...Ugl. lijepa rasprava i jedno pozitivno iskustvo sa kolegom...Cooler jos nisam posteno isprobao i stavio an duza testiranja ali i to ce biti uskoro pa cu i tu podijelit par informacija ako koga zanima....

Do sada je imao jednu prodaju sluzbeno tu na forumu, nadam se da ce mu se ova priznati kao druga i da ce imati jos dosta pozitivnih trgovanja jer mu se moze vjerovati...

Isprike kolegi na kasno pisanom iskustvu ali i ja sam bio lijen pa nisam iskustvo napisao ranije...

Ocjena: 5/5 i preporuka za trgovanje sa kolegom 

Evo i jedna slikica za dokaz...

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.4.2015 1:16 (Tomo53nja).
16 godina

Kupac:Migi86

Prodavač:WackyZG

Predmet:Logitech z200

Kolega me kontaktirao s generalnim pitanjem što očekivati od kvalitete zvuka plastičnih kutijica koje sam stavio na prodaju, te me pitao mogu li ih sačuvati dok mu ne dođe plaća. U ponedjeljak me pitao mogu li ih poslati na "vjeru", uplatiti će do srijede ili četvrtka. Provjerim mu rating ovdje, ljudi ga pohvalili i pristanem. U utorak javlja, novci su u srijedu na mome računu.

Zvučnici su na kraju poslani Tiskom tek jutros, uletjele su mi neodgodive obveze pa nisam stigao ni zapakirati ni poslati prije, kolega je uplatio lovu na račun, sve prošlo kao po špagi. Nadam se da će ga dugo služiti i da će biti zadovoljan zvukom.

Ocjena: 5 / 5 i svaka preporuka za trgovanje s kolegom

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2015 18:49 (WackyZG).
16 godina
neaktivan
Koliko znam, kupac je taj koji ostavlja recenziju...
www.eplati.com
14 godina
marko227 kaže...
Koliko znam, kupac je taj koji ostavlja recenziju...

To je i bit teme, sve ostalo je smiješno.

---Life is ours, we live it our way---
15 godina

Prodavač: Najbrži

Kupac: win4crazzy

Predmet: Samsung galaxy s2 (nema oglasa, ovdje sam zatražio dali netko prodaje navedeni mobitel, on se javio u poruci i sve smo riješili kroz par poruka )

Prodavač super, sam se ponudio da pošalje mob prvi, pa ako je sve uredu da onda uplatim novce nakon dan-dva kako sam i učnio, mobitel u onakvom stanju kako je opisan, uglavnom preporuke, fer i korektan dečko 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
14 godina
neaktivan

Kupac: Caesar et Brutus

Prodavač: Tiby

Predmet: Dell U2412M (nema linka na oglas jer nije ni bio postavljen)

Iskustvo: Vidjeh u našoj ultrapopularnoj temi ''Slikama vašeg hardvera'' da je kolega napravio upgrade pa ga upitah je li stari monitor na prodaju. Nakon što mi je to potvrdio, kroz doslovce dvije poruke se dogovorismo da će mi dati prednost praktično nalik onoj ostvarenom tzv. pravom prvokupa te mi ga je rezervirao na nedefinirano vrijeme dok god ga neću biti u mogućnosti preuzeti. Maksimalno mi je izašao ususret time što je odbio druge interesente s njuškala, dao mi prednost kao kolegi s foruma te strpljivo pričekao koliko god je potrebno, ali i time što mi ga je dofurao gotovo do doma. Primopredaja na današnji dan obavljena; kolega je bio u sekundu točan i ispoštovao dogovor u svakom svakcatom smislu, od prostorne, vremenske i ine preciznosti i točnosti do vrhunskog osiguranja sigurnosti same stvari. Također, valja napomenuti da je kolega jedan od rjeđih realnijih prodavača, s obzirom na krajnje realnu i odista korektnu cijenu. Svaka pohvala za ovu legendu i ogroman respekt od mene divljenja vrijednom trgovcu.

Ovom forumu kronično nedostaje Vlada koji je uvijek podizao atmosferu nasmijavanjem i uveseljavanjem sviju svojim slikovitoživopisnojedinstvenim postovima.
17 godina
Najbrži kaže...

Prodavač: tony32

Predmet:3.5" WD GREEN 1TB WD10EARS

Opis trgovanja: vidio oglas te kontaktirao forumaša da kupujem odmah. Uplatio unaprijed novce na račun. Slanje je bilo tisak paketom. Sve uredno i nema bad sectora, još mi je poslao scan cijelog diska na moj zahtjev prije nego sam uplatio.

14 godina
protjeran

Kupac:Ja

Prodavac: Bulldozer

Predmet:Hladnjak za graficku HD 7970 Vapor-X

Opis trgovanja: Sa kolegom Zvonetom sam vec prije trgovao i ima ovdje vec dobra iskustva tako da ne treba nista previse pisati...Kolega se javio bas u komentare na moj oglas gdje je ponudio accelero xtreme 7970 za dosta povoljnu cijenu te sam pristao da mi ga proda...Dogovarali smo uplatu na racun i slanje busom ali posto je kolega dolazio u Zagreb onda je ispalo jos lakse za mene i njega pa smo isli na primopredaju...Nasli se, malo smo se i nahodali dok smo nasli birc , sjeli i popili pice (to sam duzan vec duze vrijeme ), lijepo popricali i obavili placanje i preuzimanje predmeta...Sve korektno od strane kolege tako da preporucujem bez nekog straha trgovati sa navedenim...Nemajte brige oko uplata i toga jer  kolega je pouzdan i poslat ce ono sto je napisao da prodaje tj.sto vam je duzan...

Hvala Bulldozer jos jednom, cooler je mrcina, istestiran, isproban i grafa s njim je radila odlicno dok je nisam prodao...

Evo i ss od oglasa posto ce oglas biti uklonjen pa da kolega Liverpool i ostali forumasi imaju bar sliku kao dokaz kad se oglas obrise...

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.5.2015 1:43 (Tomo53nja).
13 godina

Kupac: Darko92

Prodavac: Tomo53nja

Predmet: CoolerMaster Hyper612S hladnjak

Opis trgovanja:

Sa kolegom trgovao prije i uvjek prezadovoljan :D . Dakle dvoumio sam se izmedju 2 coolera za svoj FX6300, pitao forumase u temi " Koji CPU cooler kupiti? " , kolega vidio da kupujem javio mi da on prodaje svoj Hyper612S dogovorili se preko PM-a ja uplatio novce na racun on je poslao preko tiska i to je to. Sadrzaj ljepo zapakiran i sve cisto, neosteceno i radi ko urica :) 

Dakle sa kolegom Tomo53nja toplo preporucam trgovanje i naravno +5 

P.S. Evo i SS oglasa posto nisam slikao cooler XD

SS Oglasa SS Oglasa
15 godina

KupacCrojumper

Prodavateljford eleanor

Predmet: Gigabyte Radeon HD 7850 OC 2GB

Opis: Možda je malo offtopic pošto je grafa s njuške, ali odlučio sam se na kupovinu kada sam uočio da je prodavatelj dotični član foruma zbog broja moba. te još nekih njegovih oglasa(nije reklama) sa BOL forum oglasnika. U svakom slučaju prodavatelj je još malo i snizio cijenu i uredno poslao nakon moje uplate kako smo se i dogovorili. Moja preporuka za trgovanje s dotičnim članom. +5

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.5.2015 16:00 (Crojumper).
14 godina

Sorry što upadam ovako, ali što se dogodilo s updateanjem OP-a?

Vidim ljudi su konačno počeli pisati prava iskustva i prave forme, ali nam je Liverpool prestao ažurirati temu 

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Sorry što upadam ovako, ali što se dogodilo s updateanjem OP-a?

Vidim ljudi su konačno počeli pisati prava iskustva i prave forme, ali nam je Liverpool prestao ažurirati temu 

Zbog nedostatka slobodnog vremena ne stignem ažurirati listu

16 godina
odjavljen

Kupac:D.N.R.

Prodavatelj:Janer

Predmet: CPU i5 4590

Opis trgovanja: Javio sam se kolegi mailom u vezi procesora koji mi treba za još jedno računalo pa rekoh zašto ne uštedit koju kunu to je lockani cpu ništa mu nemože bit, odgovor sam dobio vrlo brzo o svemu što me zanimalo. Pošto procesor još nije bio dostupan kod kolege tada, rekao mi je da će se javit za desetak dana kada mu stignu komponente što je i napravio. Kolega je ponudio testiranje s kojim god programom želim da se uvjerim u ispravnost komponente, kao i SS procesora u BIOS-u i slike samog fizičkog stanja procesora što je sve poslao mailom sa svojim potpisom, kao i slike pakiranja procesora prije slanja itd.

Pošto je cpu OEM i dolazi bez hladnjaka, kolega mi je ponudio intel stock hladnjak za cpu kao bonus ali mi nije trebao pošto ih imam nekoliko. Dogovorili smo se da ću platit pouzećem tako da mogu pred kurirom za svaki slučaj provijerit dali je u paketu sve na mjestu.Kad je paket jučer poslan sve informacije o paketu su mi dostavljene na mail.

Paket je stigao danas, vrlo dobro zamotan, zaštićen i sve je bilo kako smo se dogovorili i kao sa slika koje mi je poslao na mail. Kolega brzo odgovara na mailove, i pružio mi je sve informacije koje su me zanimale oko kupnje.

Dojam: Svaka preporuka za trgovanje sa dotičnim forumašem, susretljiv, korektan i drži se dogovorenog

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Dobra i loša iskustva iz oglasnika
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice