Dobivanje vize za Ameriku

poruka: 5
|
čitano: 6.324
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Poštovani članovi foruma!

Znam da ovo nije odgovarajući forum za moje pitanje no vjerujem da ču ovdje dobiti najsigurnije odgovore. Naime čitao sam da na drugim forumima da je dobivanje vize za Ameriku nemoguća misija, dok drugi kažu da su je dobili bez problema. Naime strastven sam putnik i obožavam pohoditi razne zemlje. Sad završavam 4. razred srednje škole te sam recimo proputovao zemlje po Europi koje sam htio, a sad mi je cilj Amerika. Zanima me, budući da imam (uskoro) 19 godina kolike su mi šanse da bih dobio vizu. Radi se o turističkom posjetu i to na nekih 15-30 dana. Ukoliko bilo tko ima iskustva sa tim, bio bih zahvalan na svakom odgovoru.

Hvala lijepa.

17 godina

Turističku vizu je lako dobiti, ako nisi kažnjavan, znam da za aranžmane turističkih agencija je jako lako jer se radi obično o oko 10 dana.

Za duži boravak nisam siguran.

Link na američko veleposlanstvo

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
15 godina
neaktivan
RE: Dobivanje vize za Ameriku

Hvala, iako su rekli da je i takvu vrstu vize teško dobiti. :/ Ne nisam kažnjavan i imam 19 godina, ali put ne planiram preko tur. agencije nego sam. Bi li to možda utjecalo na dobivanje vize?

17 godina

Najbolje ti je poslati mail ili nazvati direktno Veleposlanstvo.

Možda da razmisliš o Kanadi (Vancouver, Montreal, Toronto) mislim da za otići tamo ne treba viza.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
15 godina
neaktivan

Pa ako na duže (više od 10 dana),onda ti mnogo sreće treba da bi dobio vizu. Imam jednog prijatelja koji je bio da radio kao đak na par mjeseci,imao je dvojno državljanstvo (hrvatsko i francusko) i tražili su od njega u amričkoj ambasadi index i đačke rezultate sa fakulteta+300 papira nekih..potvrda sa radnog mjesta i što ti ja znam šta sve...ali jedva ju je dio, trebao je baš dosta da čeka..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice