Koji bih si ja comp sastavio. To bi bio vrhunac tehnologije. Doslovno selo više nebi imalo struje kad bih tu zvijer upalio.
ma ja bi bacio u smeće i zapalio.
Bolje ne pitaj, pola tih stvari što bih ja napravio je ilegalno...LOL
NE, sastavio bih si svu silu kompova, a 70% love u dobrotvorne svrhe
Bolje ne pitaj, pola tih stvari što bih ja napravio je ilegalno...LOL
NE, sastavio bih si svu silu kompova, a 70% love u dobrotvorne svrhe
ja bi napravija podrum u kojem bi bija studio sa svon opremom i nekon makinom od compa i cili bi dan svira gitaru i igra igrice naravno da bi nesto u dobrotvorne svrhe
što bi napravio???
probudio bi se
Reko bih mu fala lepa ali nek si to uzme natrag, nema teorije da bih ja bilo kaj od toga dal onoj bagri jer bi trebal platiti porez na darove ili koji već porez postoji...
donirao bi za sve one koji ucestvuju u ovoj temi
Reko bih mu fala lepa ali nek si to uzme natrag, nema teorije da bih ja bilo kaj od toga dal onoj bagri jer bi trebal platiti porez na darove ili koji već porez postoji...
ja bi pokrenio indistriju kondoma
poceo bi igrat wow
Tema je opet ŽIVA! It's ALLIVE!!! Hm, da, pretplatio bi se na Bug i ne bi ga svaki mjesec morao kupovati na kiosku...
Onda bi, hm, kupio sve hrvatske tvrtke, pa bi natjerao Keruma da klekne na koljena...hahaha...
Otvorio bi neko brodogradilište, i to samo za luksuzne jahte...
DAO POBITI CITAVU VLADU
Otvorio tvornicu gaming kućišta.
kupio bih jednu tonu linolade i jednu egzoticnu drzavicu, onu neutralnu zonu izmedju kuvajta i saudijske arabije
kupio bih nvidiine dionice, sastavio bi komp neki ultra ultra strong - nebi cijela hrvatska imala struje :) , kupio bih si nekog bmw_a, mercedesa i po mogucnosti suzuki gsxr 1000, kupio bih vilu nekakvu na moru ili u zagrebu itd. a u dobrotvorne svrhe sumnjam da bih dao kao i svi ostali jer kada bih se toga docepao potrosio bih u nekoliko sati :) (nemojte misliti da ne bi mogao)
odma 100 000 000 u afriku za djecu
ma bravo pola za afriku a pola u banku i polako :D
DAO POBITI CITAVU VLADU
odma 100 000 000 u afriku za djecu
ma bravo pola za afriku a pola u banku i polako :D
DAO POBITI CITAVU VLADU