"Djeca" igraju horore - moj mali YouTube clip zaključana tema

poruka: 17
|
čitano: 1.816
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
"Djeca" igraju horore - moj mali YouTube clip

Evo napravio sam mali clip sa mojim prijateljima kako igramo Amneziju, SCP i Ghoul's Forest. Nadahanuće smo iscrpili iz PewDiePie-a. Ako niste čuli za njega pogledajte ga! Lik je zakon. Isto tako bilo bi lijepo i pogledati moj clip {#}. Ovo je montaža tako da sam stavio samo najbolje dijelove (+ subtitli). Htio bih još raditi ovakvih montaža sa svojim frendovima tako da recite gdje smo pogriješili i tako. NAPOMENA: gameplay smo snimili u FRAPS-u i lako se može vidjeti da je slika izblijeđena (amnezija liči na Silent Hill 2) tako da se unaprijed ispričavam!

15 godina

OK, početnici ste.

Ali ovo izgleda katastrofa. Prvo i prvo, treba te bolje slozit audio. Igru treba snimati u HD-u. Treba ubaciti malo ozbiljnosti. A i ne igrate nešto pretjerano.

R.I.P. Mentalist (2012) lzgr (2012) Che Guevara (1967)
13 godina
protjeran

Loše,i još oni luđaci u pozadini...

15 godina
koji geek... taj s naocalama
13 godina
neaktivan

Okej u pravu ste, video je loš. Ovo je meni bila prva montaža i sad znam gdje sam pogrješio. Pa onda mogu li ja počet sa svojim pitanjima: nul-3 je rekao da treba ubaciti ozbiljnosti. Gdje i kada? Koje druge igre bismo trebali igrati? Treba počet s nećime makar bilo to s kritikama, ali bar meni je to poticaj da drugi video napravim još bolje.

Znam to i oko zvuka. Nikako nisam mogao sinkronizirati facecam i gameplay. Imate li neke prijedloge oko ovoga problema?

btw ja sam onaj geek s naocalama {#}.

15 godina
Re: "Djeca" igraju horore - moj mali YouTube clip
Vorkuta kaže...

Okej u pravu ste, video je loš. Ovo je meni bila prva montaža i sad znam gdje sam pogrješio. Pa onda mogu li ja počet sa svojim pitanjima: nul-3 je rekao da treba ubaciti ozbiljnosti. Gdje i kada? Koje druge igre bismo trebali igrati? Treba počet s nećime makar bilo to s kritikama, ali bar meni je to poticaj da drugi video napravim još bolje.

Znam to i oko zvuka. Nikako nisam mogao sinkronizirati facecam i gameplay. Imate li neke prijedloge oko ovoga problema?

Dobro, on je malo prešao granicu. Ne treba vrijeđat nikoga. Volio bi vidjeti njega.

Nego, prvo započni sam snimati video. Jer ovako u društvu je stvarno loše. I izbaci tu gore kameru zbog ljudi kao ovih. Isprdat će te.

13 godina
neaktivan

Da li bi još uvijek trebao raditi montaže ili...

15 godina
Vorkuta kaže...

Da li bi još uvijek trebao raditi montaže ili...

Uz malo više truda

14 godina
neaktivan

Osijeti se itekako tijekom gledanja videja nizak IQ kao i općenita nezrelost.

Onu Classified mozes da koristis kao hladno uruzije, kao ciglu da ubijes nekog sa njom, ASUS DCII moras da pazis kako je na krevet stavljas da se ne iskrivi nesto, da ne nalegne kuler lose - Vlada011
13 godina
neaktivan

Oprosti ali to je bezobrazno. Nama je tek 13 godina i mi smo se "pokušali" zabaviti pri tome. Video je loš ali barem ću se moći nećemu smijati kad odrastem. I zar nisi pročitao pravila BUG foruma? NEMA VRIJEĐANJA. Kritike su uredu ali čemu toliko pljuvanje?

15 godina
Vorkuta kaže...

Oprosti ali to je bezobrazno. Nama je tek 13 godina i mi smo se "pokušali" zabaviti pri tome. Video je loš ali barem ću se moći nećemu smijati kad odrastem. I zar nisi pročitao pravila BUG foruma? NEMA VRIJEĐANJA. Kritike su uredu ali čemu toliko pljuvanje?

OVo nije ništa pogrdno. Samo ubacite malo ozbiljnosti.

A i pravljenje videa da bi se za 10ak godina nad njim smijao je malo primitivno.

17 godina
neaktivan

Đizs ranko, zar ti je toliki gušt maltretirat klince? 13 godina, malo se igraju i uz to uče video montaži i ti im sa 24 godine govoriš da su glupi i nezreli? C'mon..

14 godina
neaktivan
Penryn kaže...

Đizs ranko, zar ti je toliki gušt maltretirat klince? 13 godina, malo se igraju i uz to uče video montaži i ti im sa 24 godine govoriš da su glupi i nezreli? C'mon..

Inače slažem se s tobom ovdje, ali koji vrag otvaraju novu temu za to... Pa mogli su to staviti u birc ili bilo gdje drugo i bilo bi u redu.

Mladost ne opravdava besvijest

Onu Classified mozes da koristis kao hladno uruzije, kao ciglu da ubijes nekog sa njom, ASUS DCII moras da pazis kako je na krevet stavljas da se ne iskrivi nesto, da ne nalegne kuler lose - Vlada011
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2012 10:40 (Ranko Kukumar).
17 godina
neaktivan

Pa dobro, onda jednostavno zaobiđeš temu i gotovo. Ne znam, nije mi jasno kako sa toliko godina imaš uopće potrebu obraćat se nekom duplo mlađem, i to na forumu. {#}

Al dobro, tema će se lockat, djeca će se nastavit veselit i svi sretni.

15 godina
Vorkuta kaže...

jbg sorry nisam znao da si to ti {#}

14 godina

13 godina,ma svaka cast za trud,zahebite sta drugi pricaju.

E sada recenzije:

Video je zaista katastrofa,od kvalitete do same teme,pogledao sam prvu minutu i vec mi je bilo dosta.

Mozda bi tema bila bolja bez tvojih komentara,nego samo snimanje nekoga mlađeg ili smjesnijeg koji igra horror igru(mislim na emocije).

Danas zaista imas hrpetinu Video editing softwarea koji rade puno bolju kvalitetu samoga videa i editinga.

Preporucam ti ga snimas sa FRAPS-om i obrađujes sa Ulead Video Studio,koji je zaista jednostavan i kvalitetan program.

U svakom slucaju za 13 godina...svaka cast,ja sam u tvojim godinama jos uvjek gurao štapom praznu felgu od bicikla!{#}

17 godina
neaktivan
World Championships: 7, GP started: 292, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,519
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice