Digitalni Satelitski Reciver

poruka: 15
|
čitano: 5.105
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Ovak Ljudi trebam pomoc . dali postoji,koliko od prilike kosta  i kako se zove satelitski reciver koji ne treba satelitski tanjur ? i kako se mogu preko njega dekodirat kanali .Osmijeh

15 godina

Odgovor molim :)) Osmijeh

15 godina
neaktivan
RE: Digitalni Satelitski Reciver
Encyanix kaže...

Ovak Ljudi trebam pomoc . dali postoji,koliko od prilike kosta  i kako se zove satelitski reciver koji ne treba satelitski tanjur ? i kako se mogu preko njega dekodirat kanali .Osmijeh

Zar postoji satelitski reciver koji ne treba satelitski tanjur???

15 godina
scenesports kaže...
Encyanix kaže...

Zar postoji satelitski reciver koji ne treba satelitski tanjur???

ja mislim da,da .i da se spoji na modem.tako bar radi max tv,valjda postoji i satelitski reciver koji radi na taj naci . bar mislim 

15 godina

i moze li ko sta sugerirat ? ili to nepostoji ?Mršti se

15 godina
neaktivan

Ja mislim da to ne postoji, a i ako postoji to bi bilo veoma skupo.

17 godina
neaktivan

Bozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;)

Glupog li razgovoraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;)

:)
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.9.2010 21:45 (logic).
16 godina
Encyanix kaže...

ja mislim da,da .i da se spoji na modem.tako bar radi max tv,valjda postoji i satelitski reciver koji radi na taj naci . bar mislim 

-sateliti se nalaze 'na nebu' (u orbiti), ne u telefonskoj liniji...

Encyanix kaže...

i moze li ko sta sugerirat ? ili to nepostoji ?Mršti se

- možda... što misliš? Možda i postoji model koji radi bez antene.... ipak daleko veće šanse su da ti treba antena.

- digitalni prijemnici skraćeno DVB, mogu biti DVB-S (satelit), DVB-T (terrestial, zemaljski.. obična antena) ili DVB-C (Cable). Svi rade na sličan način, samo je ulazni signal drugačiji. Kao i za MaxTV, koji dobija kao router, mrežni signal, preko mrežnog kabela...

- malo pogledaj ta slova na uređajima, imaju neko značenje.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.9.2010 21:57 (ihush).
15 godina
neaktivan

Imam digitalni satelitski reciver Yu-ma-tu i što mi je potrebno da dekodiram programe koji su zaključani? Molim Vas pomozite?  Hvala

16 godina

- potreban ti je ključ.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan

Zaboravi to. Nema kljuceva vise. Samo card sharing.

:)
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.10.2010 13:25 (logic).
17 godina
neaktivan

Da, potreban je CS (card sharing) i u tome prednjaci Dreambox (bilo koji model) i radi na principu da preko Interneta sa servera dijeli kartice s tobom. Mozda je autor teme mislio na ovo, ali je naravno uvijek potreban satelitski tanjur. Za daljnje informacije, obrati se na neki satelitski forum jer ces ovdje dobiti samo sture informacije.

edit: trenutno na kljuceve radi dio C+ NL, TV Globo, Rai i ostaci Kabel Deutschlanda kodirani u Nagri2. Pozdrav.

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.10.2010 13:20 (Pudge).
15 godina
neaktivan

Postoji Drimbox i ne treba ti tanjur nego moraš imati adsl internet i onda nađeš tko će ti puštati programe ima po 60 i 80 kuna mjesečno bez ugovorne obaveze i ima hrpa programa sa titlovima aima i vama još jeftinije vidi,   http://www.satelitba.com/forum.php

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.10.2010 13:51 (mirkolj).
17 godina
neaktivan
mirkolj kaže...

Postoji Drimbox i ne treba ti tanjur nego moraš imati adsl internet i onda nađeš tko će ti puštati programe ima po 60 i 80 kuna mjesečno bez ugovorne obaveze i ima hrpa programa sa titlovima aima i vama još jeftinije vidi,  http://www.satelitba.com/forum.php

Molim te reci mi odakle ti to da ti ne treba tanjur. A stranica se zove satelitba. Sta mislis odakle signal hvata?

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
16 godina
neaktivan

Ovako uskoro planiram kupiti digitalni satelitski komplet i zanima me da li broj otključanih programa ovisi o cijeni tj o modelu reciver-a. Odnosno ako kupim skuplji i bolji reciver da li cu imati vise programa otključanih. Totalni sam laik u ovom prodručju pa molim pomoc od iskusnijih! {#}{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice