Čuda da se dese...

poruka: 34
|
čitano: 5.614
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Čuda da se dese...
mjenjanje predznaka znaci da nesto postaje iz recimo + u - a - pokazuje da je sila negativna tj da djeluje u suprotnom smjeru ja znasm sto govorim nego hocu smao da ti skuzis neka stvari za koje mislis da sam ja u krivu al ok svako ima svoje misljenje :D
Izradujem Pro Clan WEB-ove,Osobne i poslovne WEB-ove!(Webspell,Joomla,HTML,Wordpress,SMF..) Vrlo povoljno, kontaktirajte na live chat xfire:bilypiton ili privatnom porukom na BUG Forumu.
15 godina
Čuda da se dese...

Trebaju jednostavno izračunati trenje i gravitacisku silu. usporediti nagib sa obadviju strana i dobit će sinus sile teže. ja mislim da je tako.

17 godina
neaktivan
Čuda da se dese...

pa bas u srbiji Izlanuo se

17 godina
neaktivan
RE: Čuda da se dese...
i_rambo_plache kaže...
UBIZEC cORPORATION kaže...
i_rambo_plache kaže...
UBIZEC cORPORATION kaže...

ak oces cut moje misljenje ok ovako:

Sad miješaš stvari. Ti si rekao da gravitacijska sila na tom brdu mijenja predznak. U temi s linka se govori o tome da gravitacijska sila ima negativan predznak, a ne da mijenja predznake.

Daj se suzdrži više rasprave o tome pošto me samo sve više i više nasmijavaš...

pa ako gravitaciska sila mjenaj predznak onda sigurno vise nije pozitivna nego postaje negativna...btw raspravljaj s argumentima a ne s tim da ja tebe nasmijavam ako te i nasmijavam drago mi je jel vidim da se zabavljas onda

Izradujem Pro Clan WEB-ove,Osobne i poslovne WEB-ove!(Webspell,Joomla,HTML,Wordpress,SMF..) Vrlo povoljno, kontaktirajte na live chat xfire:bilypiton ili privatnom porukom na BUG Forumu.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice