I tvoj single score je prejadan pa se ne zalimo...
Tliiii godine ja imam nemoj me vrijeđati da sam toliko star
I tvoj single score je prejadan pa se ne zalimo...
Tliiii godine ja imam nemoj me vrijeđati da sam toliko star
naravno da smo brzi u ovim single core taskovima poput odgovaranja poruka na forumu, nije to ultranapredni task raspakiravanja 15TB zip fileova
Nece dugo ;)
Moj je unikat, a taj tvoj ima svaki cigo :-P
Nego jel to na 5.4ghz? Kolko soka mu moras dat za bootat na 5.4ghz?
Cini se da cu morat nac i drugi kabel za cpu napajanje
Sokirao si ga. Kolki napon?
ma možeš rokati do nekih 1.55V neće ništa, biti ostavi samo 1 jezgru na 5.5Ghz da Stjepana detroniziraš
Moj je unikat, a taj tvoj ima svaki cigo :-P
Nego jel to na 5.4ghz? Kolko soka mu moras dat za bootat na 5.4ghz?
Cini se da cu morat nac i drugi kabel za cpu napajanje
Pobrkao si ti pojmove, tvoj intel se posrao po tom socketu dodjelivsi mu titulu "discontinued"...ciganu uvjek ostaje konj za utrku., inace 1.45v mu treba za CB na tom taktu, iznad 5.2 napon ide u nebesa, za 5.5 treba skoro 1.6v..lp
ma možeš rokati do nekih 1.55V neće ništa, biti ostavi samo 1 jezgru na 5.5Ghz da Stjepana detroniziraš
Samo nek stavi, onda cu mu copy pejstat tekst sto me znao bezobrazno pocastiti za visoke napone(njemu), pa nek sam sebe posere u usta..lp
Ma malo mi je zao davat mu preko 1.45V, sa 1.44V i 5.4ghz na sve jezgre digao je winse al se freezao nakon par sekundi.
Pobrkao si ti pojmove, tvoj intel se posrao po tom socketu dodjelivsi mu titulu "discontinued"...ciganu uvjek ostaje konj za utrku., inace 1.45v mu treba za CB na tom taktu, iznad 5.2 napon ide u nebesa, za 5.5 treba skoro 1.6v..lp
Ti brkas pojmove, socket nije diskontinjuan nego samo 2 cpu-a.
Jesi odvrtio multicore cinebench na 5.4ghz ili samo single? Ja cu ga jos stabilizirat na 5.4ghz i to je to sta se tice sibanja napona. Jedino cu jos ponovit sa memorijom na 4266 kad mi dodje, to ce rezultirat s par bodova vise...
Sramota, ja ulazim u winse s skoro 1.6v i to jos dok nije bio delidan i to s ovom govnastom jeftinjarom z370a pro, bijedni vrm joj je na 45°c pri samo 180w.lp
Ma malo mi je zao davat mu preko 1.45V, sa 1.44V i 5.4ghz na sve jezgre digao je winse al se freezao nakon par sekundi.
Opcepoznata je cinjenica da se deda Ansha malo gubi u high voltage zoni, njemu je zona ugode 1.15v i przenje na 4ghz
Tesko je ocati s jednom jezgrom, winsi znaju rikavati od loada u pocetku i zna to potrajati pa tko ima slabe zivce i strpljenje izbjegavati.lp
Ansha prešo na i3. Pa jebem ti sve
Sramota, ja ulazim u winse s skoro 1.6v i to jos dok nije bio delidan i to s ovom govnastom jeftinjarom z370a pro, bijedni vrm joj je na 45°c pri samo 180w.lp
Ma nema ploca tu nikakav utjecaj, nista bolje ne bi clockao taj cpu ni sa maximusom.
Moj isto nije delidan i kod mene je 27-28°C tamo di mi je komp tako da nisu neki uvjeti za clockanje, al svejedno vrti prime 29.4 small fft sa 1.365V na ugodni 88°C... Ventovi na 450rpm na jednom radijatoru a na drugom ugaseni
Ovo je gušt čitati, kad se s vrimena na vrime dva ista starosjedioca pokoškaju, a ne oni svakodnevni proljevi iz tima Plava kamenica.
Ansha prešo na i3. Pa jebem ti sve
Cuo sam da ce sljedecu generaciju to nazvati pentiumomlp