LOL
LOL
ja sam dobar u single skoru sa privjeskom...jedino sto moran prikobacit test na jezgru koja ne vrti vindovse...to mi je, naime, jedna od dvi, u 2018-oj
morate pratiti trendove....morate imati bar 8 jezgri da bi bili kul u svom razredu....naravno, sa sto visim ipcem, because time is money....samo nemojte da vas u omiljenoj igri pomete neki klnjo sa phenom jedinicom....
Kad sam ga ja kupovao, bio je 405kn u linksu
Moja preporuka ako mislis cooler onda je to noctua nh-d15 ili d14 sto se tice vodenog to je samo bacanje novaca pogtovo ovi sto su aio.Jedino ako nesto zelis bolje custom loop nista vise.
I ti ga sad puknes jbte..kani se ti preporuka, bude to bolje chaselollp
I ti ga sad puknes jbte..
Pa eto ti preporuci to neko svoje vodeno a chasetroll ce nesto tipa DEEPCOOL Gammaxx 400
Jeben setup, samo da nije naglavacke
Tko ovo skine sa Ryzenom ili Threadripperom...
Ovo je čista demostracija sile!
Eto da nitko ne kaže da nema ryzen bencha
Edit: stisni onaj gumbic za multi pa dodaj
160 single core.Pa to je gore of FX-a.
Ovo je onaj mutirani r5 1600 8/16?
160 single core.Pa to je gore of FX-a.
ajde stisni multi na svome pa da vidimo kakav je naspram FX-a
Edit:
nađi uljeza
Radi se, winsi se instaliraju...
Kako je deda to poslozio da ide tank > cpu > rad > gpu > rad >tank da se ne bi slucajno iz jedne komponente u drugu preljevalo.
Sad jedno pitanje u vezi toga, sta nije to zapravo svejedno posto se s vremenom ionako postigne temperatura tekucine u loopu pa je razlika tekucine kad npr izade iz bloka cpu-a minimalno veca od one koja direktno izade iz radijatora?
Jos jedno pitanje, neki razlog zasto je gore samo jedan fan?
Pa pumpa je u podnozju tanka, ne znam koji genijalac bi se sjetio to obrnuto okrenuti...
Pa pumpa je u podnozju tanka, ne znam koji genijalac bi se sjetio to obrnuto okrenuti...
Pada mi jedan odmah na pamet, CS GO sensei
Kako je deda to poslozio da ide tank > cpu > rad > gpu > rad >tank da se ne bi slucajno iz jedne komponente u drugu preljevalo.
Sad jedno pitanje u vezi toga, sta nije to zapravo svejedno posto se s vremenom ionako postigne temperatura tekucine u loopu pa je razlika tekucine kad npr izade iz bloka cpu-a minimalno veca od one koja direktno izade iz radijatora?
Ma tako mi se cinilo prakticnije provuc, nema razloga, nije zbog temperatura. Taj jedan vent gore nije niti spojen :) Nije jos dovrsen build...
Evo brzinski test, 5.2ghz sa 1.35V radi iz prve.... Ovo je sa 2400mhz memorijom... Bit ce jaaako tesko preko 900cb...
Ma tako mi se cinilo prakticnije provuc, nema razloga, nije zbog temperatura. Taj jedan vent gore nije niti spojen :) Nije jos dovrsen build...
Evo brzinski test, 5.2ghz sa 1.35V radi iz prve.... Ovo je sa 2400mhz memorijom... Bit ce jaaako tesko preko 900cb...
R3 1200 te dere
R3 1200 te dere
Je al ovo je jeftiniji proc... Doduse ploca mi malo unistava value for money
Pa to je odlican primjerak. Jesu kabylake x cetverojezgreni isto sa mesh arhitekturom?
Pa to je odlican primjerak. Jesu kabylake x cetverojezgreni isto sa mesh arhitekturom?
Ne, to je 7600K sa vecim ihs-om
Evo probao sam ovaj svoj i3 8350k na multicore Cinebench testirat i napiše mi:
This Cpu is too strong for our multicore test please turn off at least 3 cores.
Baš si bezveze.. ako smo se mogli smijat mom single score-u
možemo malo i tvom multi. ili?
Evo probao sam ovaj svoj i3 8350k na multicore Cinebench testirat i napiše mi:
This Cpu is too strong for our multicore test please turn off at least 3 cores.
kad sam ja benchao u CB sa kavom, nakon što sam ryzen frknuo u glomazni otpad, izbacivalo mi je poruku : This is NooB Chaselol edition , supports only 3,4Ghz or lower CPU frequency , for Intel CPU benchmark pls upgrade to PRO version.