ibme74 kad proučim javim se. Možda tek večeras. Hvala na trudu svima na temi
usput, na tom lc cooleru prilicno brzo prozvizdi vent....ovako nesto nije loshe uzet pa zaminit...ovi ventovi su fluid dynamic bearing, poprilicno izdrzljivi i tihi...
ibme74 kad proučim javim se. Možda tek večeras. Hvala na trudu svima na temi
usput, na tom lc cooleru prilicno brzo prozvizdi vent....ovako nesto nije loshe uzet pa zaminit...ovi ventovi su fluid dynamic bearing, poprilicno izdrzljivi i tihi...
Na kojem LC-u?
Gle sad u ponudi sve Patriot Elite DDR4, 2666Mhz. Znači zaključili smo da ta frekvencija nije napeta. Ako svugdje piše da i3 isključivo traži 2400, bez problema će radit sa 2666 i obratno i5 traži 2666, a radio bi sa susjednim 24000 i 3000?
lc-cc-95/100/120 ...prozvizde nakon godinu dana 24/7 ja sam popizdio i odmontirao svoj, nisam ni skontao da ima ovako jeftino uzet ventova...mislim da cu uzet sebi jedan...
Gle sad u ponudi sve Patriot Elite DDR4, 2666Mhz. Znači zaključili smo da ta frekvencija nije napeta. Ako svugdje piše da i3 isključivo traži 2400, bez problema će radit sa 2666 i obratno i5 traži 2666, a radio bi sa susjednim 24000 i 3000?
Kazem, kod Intela ti brzina ne igra neku ulogu. Ja sam stavio od 2666MHz jer kosta isto koliko i najjeftiniji keks od 2400MHz s tim da ovaj Patriot ima manju latenciju i heatsink.
Na stranicama Intela uglavnom bude stavljena maksimalna brzina RAM-a na kojoj je taj CPU testiran sto ne znaci da nece sljakati na vecoj brzini. To ti vise ovisi o ploci, a i uvijek mozes probati u BIOS-u ukljuciti XMP profil i vidjeti dali ce raditi na 2666MHz, ako da super, ako ne nikom nista jer neces vidjeti neki znacajan pomak naspram 2400MHz.
lc-cc-95/100/120 ...prozvizde nakon godinu dana 24/7 ja sam popizdio i odmontirao svoj, nisam ni skontao da ima ovako jeftino uzet ventova...mislim da cu uzet sebi jedan...
To je tebe zahvatio los primjerak, prvi put cujem da se netko zali na vent od bilo kojeg LC coolera.
Osobno imam vec 5+ godina LC-CC-95, hladio je nekoliko Core 2 Quad procesora, FX8300 i sada i5 6400. Temperature odlicne a hladnjak tih kao i prvog dana.
potrefilo te..
prijatelju sam instalirao lc cc 95 na i5 4460 prije nekih tri i pol godine i apsolutno nikakvih problema od tada, a na kompu je od jutra do sutra i to uglavnom na igricama
evo kolega gore odgovorio prije mene
da prije, kasnim 20 minuta... jbga kad ostavim otvoren tab dok radim nešto, pa kasnije odgovoram bez refresha
Daj mislioc odi u q... na poslu me cudno gledaju kad zacenim od smjeha, sacuvaj koju foru kad cemo imati uvodnu emisiju hard reporta
potrefilo te..
prijatelju sam instalirao lc cc 95 na i5 4460 prije nekih tri i pol godine i apsolutno nikakvih problema od tada, a na kompu je od jutra do sutra i to uglavnom na igricama
evo kolega gore odgovorio prije mene
da prije, kasnim 20 minuta... jbga kad ostavim otvoren tab dok radim nešto, pa kasnije odgovoram bez refresha
dobro je dok si svjestan da kasniš, a ne naš deda XXX misli da je u real timeu, a on kasni ko zvuk na kabelskoj tv
dobro je dok si svjestan da kasniš, a ne naš deda XXX misli da je u real timeu, a on kasni ko zvuk na kabelskoj tv
kod mene je problem zaboravljanja, dakle odlazi mi ssd u kujac
dedi odlazi procesor i ram, vjerojatno i matična, a bogme i napajanje mu je pri kraju
samo nek on pozhivi, hebesh device...
torrente uzmeš si G4560 za 380 kn i neku jeftiniju ploču. Te sve diskove nemoj trpati u kućište ako ti baš ne treba svaki podatak u svakom trenutku. Radije ih pospremi u ladicu i spajaj po potrebi preko ovoga. Grafu si uzmi neku GTX 1060 3gb poput ove i Bog te veseli. PC za dedeke za prste polizati avi mladi njubeki nek obaraju rekorede u FPS-ima
Gdje nam je Antiša???? Da nije poprzio onaj svoj unikat s kojim se jutros hvalisao
Gdje nam je Antiša???? Da nije poprzio onaj svoj unikat s kojim se jutros hvalisao
Ma moram se uhvatit preslagivanja a to znaci nac bar 2h mira... Zajebane su promjene maticne kad imas custom loop, treba sve rastavit, a kad ver rastavljam malo cu pocistit blokove i radiator, a dosao mi je i jedan tanki 360 za u "krov"... Pa instalirat windowse na novi disk...
otprije poznato policiji...
Hardver guru Davor : Intel mi nije drag a nVidiju mrzim. Ja bih bio presretan da propradnu obje kompanije. Ništa od tima Plava kamenica u Hardreportu
moram priznati da je....nudio sam mu neke nemoralne ponude...
Tko ovo skine sa Ryzenom ili Threadripperom...
Ovo je čista demostracija sile!
Ma slabo je to, moze netko sigurno bolje, na koliko je to ghz?
koliko god da bude, bit ce s nizom temperaturom nego kava...a mozda mu i macku zaboli stomak...
nema teorije threadrippera skinit u bilo chemu...jedino sa nekom xeonchinom od 3 keke dolara ili vise, sudechi po passmark stranici..