Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.206.200
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
protjeran
Re: Chat tema ljubitelja hardvera
torrente kaže...

ibme74  kad proučim javim se. Možda tek večeras.  Hvala na trudu svima na temi 

usput, na tom lc cooleru prilicno brzo prozvizdi vent....ovako nesto nije loshe uzet pa zaminit...ovi ventovi su fluid dynamic bearing, poprilicno izdrzljivi i tihi...

Brajanov život
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2018 15:17 (Gorstak79).
12 godina

Na kojem LC-u?

17 godina
Chat tema ljubitelja hardvera

Gle sad u ponudi sve Patriot Elite DDR4, 2666Mhz.  Znači zaključili smo da ta frekvencija nije napeta.  Ako svugdje piše da i3 isključivo traži 2400, bez problema će radit sa 2666 i obratno i5 traži 2666, a radio bi sa susjednim 24000 i 3000?

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
8 godina
protjeran

lc-cc-95/100/120 ...prozvizde nakon godinu dana 24/7 ja sam popizdio i odmontirao svoj, nisam ni skontao da ima ovako jeftino uzet ventova...mislim da cu uzet sebi jedan...

Brajanov život
12 godina
torrente kaže...

Gle sad u ponudi sve Patriot Elite DDR4, 2666Mhz.  Znači zaključili smo da ta frekvencija nije napeta.  Ako svugdje piše da i3 isključivo traži 2400, bez problema će radit sa 2666 i obratno i5 traži 2666, a radio bi sa susjednim 24000 i 3000?

Kazem, kod Intela ti brzina ne igra neku ulogu. Ja sam stavio od 2666MHz jer kosta isto koliko i najjeftiniji keks od 2400MHz s tim da ovaj Patriot ima manju latenciju i heatsink.

Na stranicama Intela uglavnom bude stavljena maksimalna brzina RAM-a na kojoj je taj CPU testiran sto ne znaci da nece sljakati na vecoj brzini. To ti vise ovisi o ploci, a i uvijek mozes probati u BIOS-u ukljuciti XMP profil i vidjeti dali ce raditi na 2666MHz, ako da super, ako ne nikom nista jer neces vidjeti neki znacajan pomak naspram 2400MHz. 

Gorstak79 kaže...

lc-cc-95/100/120 ...prozvizde nakon godinu dana 24/7 ja sam popizdio i odmontirao svoj, nisam ni skontao da ima ovako jeftino uzet ventova...mislim da cu uzet sebi jedan...

To je tebe zahvatio los primjerak, prvi put cujem da se netko zali na vent od bilo kojeg LC coolera.

Osobno imam vec 5+ godina LC-CC-95, hladio je nekoliko Core 2 Quad procesora, FX8300 i sada i5 6400. Temperature odlicne a hladnjak tih kao i prvog dana.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2018 15:33 (ibme74).
12 godina
Gorstak79 kaže...

potrefilo te..

prijatelju sam instalirao lc cc 95 na i5 4460 prije nekih tri i pol godine i apsolutno nikakvih problema od tada, a na kompu je od jutra do sutra i to uglavnom na igricama

evo kolega gore odgovorio prije mene

da prije, kasnim 20 minuta... jbga kad ostavim otvoren tab dok radim nešto, pa kasnije odgovoram bez refresha

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2018 15:46 (picajzla0707).
13 godina
Probaj malo potražit po kantama od smeća da se nać wraith spire cooler od ryzena zajedno sa procesorom.
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2018 15:45 (mislioc).
8 godina
protjeran
mislioc kaže...
Probaj malo potražit po kantama od smeća da se nać wraith spire cooler od ryzena zajedno sa procesorom.

Daj mislioc odi u q... na poslu me cudno gledaju kad zacenim od smjeha, sacuvaj koju foru kad cemo imati uvodnu emisiju hard reporta 

8 godina
protjeran
picajzla0707 kaže...
Gorstak79 kaže...

potrefilo te..

prijatelju sam instalirao lc cc 95 na i5 4460 prije nekih tri i pol godine i apsolutno nikakvih problema od tada, a na kompu je od jutra do sutra i to uglavnom na igricama

evo kolega gore odgovorio prije mene

da prije, kasnim 20 minuta... jbga kad ostavim otvoren tab dok radim nešto, pa kasnije odgovoram bez refresha

dobro je dok si svjestan da kasniš, a ne naš deda XXX misli da je u real timeu, a on kasni ko zvuk na kabelskoj tv 

8 godina
protjeran

evo

Brajanov život
12 godina
lav1000 kaže...

dobro je dok si svjestan da kasniš, a ne naš deda XXX misli da je u real timeu, a on kasni ko zvuk na kabelskoj tv 

kod mene je problem zaboravljanja, dakle odlazi mi ssd u kujac

dedi odlazi procesor i ram, vjerojatno i matična, a bogme i napajanje mu je pri kraju

8 godina
protjeran

samo nek on pozhivi, hebesh device...

Brajanov život
17 godina
odjavljen

torrente uzmeš si G4560 za 380 kn i neku jeftiniju ploču. Te sve diskove nemoj trpati u kućište ako ti baš ne treba svaki podatak u svakom trenutku. Radije ih pospremi u ladicu i spajaj po potrebi preko ovoga. Grafu si uzmi neku GTX 1060 3gb poput ove i Bog te veseli. PC za dedeke za prste polizati avi mladi njubeki nek obaraju rekorede u FPS-ima

8 godina
protjeran

Gdje nam je Antiša???? Da nije poprzio onaj svoj unikat s kojim se jutros hvalisao 

15 godina
protjeran
lav1000 kaže...

Gdje nam je Antiša???? Da nije poprzio onaj svoj unikat s kojim se jutros hvalisao 

Ma moram se uhvatit preslagivanja a to znaci nac bar 2h mira... Zajebane su promjene maticne kad imas custom loop, treba sve rastavit, a kad ver rastavljam malo cu pocistit blokove i radiator, a dosao mi je i jedan tanki 360 za u "krov"... Pa instalirat windowse na novi disk...

13 godina

Tko ovo skine sa Ryzenom ili Threadripperom...

Ovo je čista demostracija sile!

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2018 19:36 (mislioc).
8 godina
protjeran

otprije poznato policiji...

Brajanov život
8 godina
protjeran

Hardver guru Davor : Intel mi nije drag a nVidiju mrzim. Ja bih bio presretan da propradnu obje kompanije. Ništa od tima Plava kamenica u Hardreportu 

13 godina
Vidim da ti je Maldini drag. Jel bilo nečega između vas?
8 godina
protjeran

moram priznati da je....nudio sam mu neke nemoralne ponude...

Brajanov život
13 godina
Pa kaj je Ansha linko cpu nema ga cijeli dan da mu nisu zabunom poslali Ryzena? I onaj kit od GSkila na 2133 mhz cl44 66 66 320.
13 godina
protjeran
mislioc kaže...

Tko ovo skine sa Ryzenom ili Threadripperom...

Ovo je čista demostracija sile!

Ma slabo je to, moze netko sigurno bolje, na koliko je to ghz?

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2018 21:04 (Stjepanj).
13 godina
Daj probaj na 5.4 ghz da vidim kolko će bit. Ja bi mogo još nešto sitno dignut score. Jel to na 5.4ghz? Ovaj moj score na 5.0ghz.
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2018 21:11 (mislioc).
13 godina
protjeran
mislioc kaže...
Daj probaj na 5.4 ghz da vidim kolko će bit.

nije strasno:

malo sam cropao sliku da ova gerijatrija s kauca vidi bolje

233CB

lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2018 21:10 (Stjepanj).
8 godina
protjeran

koliko god da bude, bit ce s nizom temperaturom nego kava...a mozda mu i macku zaboli stomak...

Brajanov život
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2018 21:11 (Gorstak79).
13 godina
Neznam koji air cooler da uzmem nebi vodeno. Ovaj hyper 212 je slab za oc. Možda odem suta po NHD15. Iako sumnjam da ću nešto pretjerano dobit s njim.
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2018 21:15 (mislioc).
11 godina
@mislioc
Aj ti skini threadrippera u ukupnom skoru!
😂😜🤗
15 godina

Evo jedan moj video di sam uvatia stabilno 4.9 na 6700K. Jel još itko uspio? Uhvatio sam i 5.0, u gamingu, al je padano na Primeu.

13 godina
Ukupni skor je za papke pravi frajeri gledaju samo single score.
8 godina
protjeran

nema teorije threadrippera skinit u bilo chemu...jedino sa nekom xeonchinom od 3 keke dolara ili vise, sudechi po passmark stranici..

Brajanov život
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice