Di ce to govance malo hraniti SLI 
Kakve veze SLI ima s icime, kad je jedino vazno da on gura tih 60 FPS. 
Eno novi AC gura u 20-30fps neovisno o rezoluciji, prava stvar, nema sta..
Kakve veze SLI ima s icime, kad je jedino vazno da on gura tih 60 FPS. 
Eno novi AC gura u 20-30fps neovisno o rezoluciji, prava stvar, nema sta..
Joj necete vjerovati sto sam danas radio s negejmerskim procom, ryzenom 1600!
Igrao sam se!!!
S negejmerskim procom!!!
...
Za 4k si mogao uzeti i g4560. 
mora da ti je stvarno netko promijenio komponente r5 nema dosta stazica ni za upalit komp sa dve graficke, odma baca error i boot loop
Aj necemo sad generalizirati zbog jednog nepodojenog naslova...
Joj necete vjerovati sto sam danas radio s negejmerskim procom, ryzenom 1600!
Igrao sam se!!!
S negejmerskim procom!!!
...
Za 4k si mogao uzeti i g4560. 
mora da ti je stvarno netko promijenio komponente r5 nema dosta stazica ni za upalit komp sa dve graficke, odma baca error i boot loop
Zato sam se resio i7, taj ima jos manje stazica...
Nisam jos niti otpakirao drugu grafu, sedmica pocela kvicati, plakati, jaukati...
Mišica mala...
Samo nije jedan...
Samo nije jedan...
Daj neki bolji za 470 kn.
Frend testirao 8700K, memorija radi na defaultnom taktu
memorija na toj slici radi na jedec no6 profilu koliko vidim, ne na xmp profilu :D
Samo nije jedan...
Daj neki bolji za 470 kn.
Da kosta i kunu sta je bitno kad je nekima nedovoljan?
To nije moj problem 
Tko je je jamio, jamio je 
Frend testirao 8700K, memorija radi na defaultnom taktu
memorija na toj slici radi na jedec no6 profilu koliko vidim, ne na xmp profilu :D
Pa to je i rekao.
To nije moj problem 
Pa i ne pricamo o tebi nego tvom procesoru :-*
Ne, ti pričaš o nekima...a ja pričam o procesoru za odrđeni iznos u novcima.
Imam taj Pentium u HTPC konfi i za tu ulogu je kao stvoren, a očekivati da pentiumić od 500kn uopće vrti svaku današnju igru i to još na 60fps jednostavno nije realno. Tak da, tko traži nešto za igranje sad se barem može uzeti Ryzen 1600 ili još bolje i5-8400 za nevelike pare i mirni ste s njima nekoliko godina, barem što se igranja tiče.
Za gaming trenutno postoje samo 2 odabira
I5 8400
I7 8700k
I5 8400
I7 8700k
Ne kuzim?
A ja bio uvjeren da gejmam s Ryzenom... :(
I5 8400
I7 8700k
apsolutno nepotreban proc za gaming. svi ovi jeftiniji intelovi procovi ce posluzit apsolutno jednako.
I5 8400
I7 8700k
Sigurno za nekog fanboja i pro gamera da, svi ostali ce sacekati da dodju jeftinije ploce, upariti i5 sa skupom plocom moze samo cisti fanboj
Realno najbolja kupnja za gaming (>60fps pogotovo) trenutno je masno overclockani i5-8600k. Mislim da igre u globalu neće tako skoro znati koristiti 12 threadova tak da od i7-8700k nema neke velike koristi, kao ni od Ryzen 1600 u odnosu na i5-8400.
Trenutno vozim Ryzena 1600 na 3.8 Ghz s dvije 1070 u SLI... 4K naravno
To cu zamjeniti s jednom 1080 Ti...
I koliko vidim, isti kufer imam li Ryzena ili i7
Jedino ako bi isao na SLI s dvije 1080 Ti imalo bi smisla uzeti i7, a do tada se s Ryzenom igram ko zver, ko bestija!!!!
Imam taj Pentium u HTPC konfi i za tu ulogu je kao stvoren, a očekivati da pentiumić od 500kn uopće vrti svaku današnju igru i to još na 60fps jednostavno nije realno. Tak da, tko traži nešto za igranje sad se barem može uzeti Ryzen 1600 ili još bolje i5-8400 za nevelike pare i mirni ste s njima nekoliko godina, barem što se igranja tiče.
A i tih 60 fpsa, koda su svi obuzeti OKP-om. Evo kaj vale ovdje prije svake recenzije grafe
http://www.guru3d.com/articles_pages/msi_geforce_gtx_1080_ti_gaming_x_trio_review,11.html
Frames per secondGameplay
<30 FPS Very limited gameplay
30-40 FPS Average yet very playable
40-60 FPS Good gameplay
>60 FPS Best possible gameplay
Žuto je meni sasvim OK i nedam ni kunu više nego kaj treba. Kome nije OK može uložit i 20 000 kaj se mene tiče 
I koliko vidim, isti kufer imam li Ryzena ili i7
Mislim da na 4K čak ni s G4560 nebi primjetio razliku jer je i on dovoljan za većinu igara gurati unutar 60fpsa koliko daje GTX1080Ti na 4K.
Kaj se fpsa tiče, meni je stabilnih 60 apsolutni minimum, pogotovo ak je u pitanju kakav shooter. Radije žrtvujem detalje nego da mi fps pada, ili čak ne odigram igru dok ne nabavim dovoljno dobar CPU/GPU... ne znam, to mi je kao da idem gledati neku filmčinu na laptopu ili bez zvuka. Ne ide! 
Ja recimo na SP igrama ukljucim v sync i drzim lockano na 60fps iako mi je CPU banana dosta igara radi super recimo Resident evil 7 igram na 60lock jedino sam sjene smanjio. Da imam bolji monitor bilo bi mi bitno ovako mi je bitno da radi sa sto manje padova a to cu rijesit uskoro sa upgradom platforme.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Ne, ti pričaš o nekima...a ja pričam o procesoru za odrđeni iznos u novcima.
Našli se koji će pričat o cijenama.
Poplaćali i5 4/4 po 2000kn, a koliko su brži od pentača ?
Sad mogu dobit za te i5 ni pola para od cijene koju su platili, a mi koji smo pentača platili 470kn dobijemo 450kn za istog ?
I sad ti reci ko je tu lud a ko pametan. 
Ma kakvo pretjerivanje. kupio polovnu gtx 7700 za 1500 kn i igrao se godinu dana i opet ju prodao za 1500 kn, pa kupio novu RX 470 4 gb msi armor koja je koštala 1500 kn i tu mijenjao 1:1 za trenutnu gtx 1060 6gb giga gaming g1. Tri godine starog fx 8320 i mbo "mijenjao" bez troškova za trenutni g4560 i msi 250 mbo chipset i da sutra to sve idem prodavat opet bum dobio praktički iste pare nazad 
Ponovio si tu pricu vec sto puta i osim sto to nikog ne zanima ona je potpuno nebitna u cijeloj prici, ja govorim o stavljanju g4560 i i5 u isti kos sto je debelo pretjerivanje.
Mogu svi sa vise od 2 jezgre ici u krajnost i reci "hebes cpu sa kojim se ne mozes tabat iz igre i pogledat nesto na netu, a uz to se moras zadovoljit dropovima ispod 60 fps", al eto necemo bit bezobrazni.