BUG tim za pomoc korisnicima

poruka: 216
|
čitano: 51.264
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Jedino što tu ima smisla jest chat na koji bi se mogli spajati ljudi s problemima pa bi slobodni "operatori" preuzimali rješavanje njegovog slučaja.

Izrađivati cijelu stranicu namijenjenu tome je u najmanju ruku glupo jer ako niste primjetili imamo forum.

17 godina
neaktivan
RE: BUG tim za pomoc korisnicima
itf4n kaže...

Jedino što tu ima smisla jest chat na koji bi se mogli spajati ljudi s problemima pa bi slobodni "operatori" preuzimali rješavanje njegovog slučaja.

Izrađivati cijelu stranicu namijenjenu tome je u najmanju ruku glupo jer ako niste primjetili imamo forum.

Ako nisi primjetio, na forumu vec dugo nitko nije dobio kvalitetan odgovor, nego te vecinom ostali ismiju zbog pitanja!
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina

Nisam primjetio.

Ako netko to radi, treba ga upozoriti/banati, a ne raditi web stranicu za pitanja i odgovore jer je dio razloga postojanja foruma upravo rješavanje problema.

17 godina
neaktivan
itf4n kaže...

Nisam primjetio.

Ako netko to radi, treba ga upozoriti/banati, a ne raditi web stranicu za pitanja i odgovore jer je dio razloga postojanja foruma upravo rješavanje problema.

Ma koliko god ti upozoravo, uvijek ce novi spameri doc! A ima i jos jedan razlog zasto raditi ovako nesto, a to je da ce i oni koji odgovaraju na pitanja dobiti puno iskustva! 
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

Chat je dobra ideja.samo treba se analizirat kako to tehnicki rjesit

17 godina
neaktivan
dirtyjack kaže...

Chat je dobra ideja.samo treba se analizirat kako to tehnicki rjesit

To je možda i najlakše riješit - zbog blogova ima tih raznih web chat-ova itd. i previše.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan

Ja se ispricavam svim clanovima tima sto se nisam javljao, ali bolestan sam pa sam jako rjetko na kompu! Javit cu se kad ozdravim pa cemo se nastaviti dogovarati.

17 godina
neaktivan

E ljudi, Jazzfan i ja smo udaljeni od projekta no ne svojom voljom. Trenutno ime previše posla koji mora biti napravljen tak da nemamo vremena za projekt. Situacija bi se trebala uskoro razriješiti pa će daljnje planiranje i izrada krenuti pravim putem.

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money!
17 godina
neaktivan

Ako vam treba jos jedan mozak za ovaj projekt tu sam! :)

17 godina
neaktivan
Što će onda biti s ovim projektom, jel ide dalje ili je stao???
Nema pitanja na koje ne postoji odgovor.
17 godina
neaktivan

Ma nije stao, samo sam ja, a vidim i coder, malo u guzvi sada pa ne ide sve najbrze.

17 godina
protjeran

Rekoh vec ranije KISS...

Zlo i Naopako
17 godina

Ljudi,kako stoje stvari?

Fear leads to anger,anger leads to hate,hate leads to suffering.
16 godina
neaktivan

Otvorena je registracija na demonoid.com

17 godina
neaktivan
srce4u kaže...

Otvorena je registracija na demonoid.com

Pa mogu ti reć da si dobru temu izabrao u kojoj ćeš izjasnit svoju poruku....
Be NooB To Be Cool...
16 godina
neaktivan

primate još njih ; teme koje znam :

1.Mobiteli - kupnja ; hardware kvarovi ; software kvarovi

2. Programiranje - turbo pascal (općenito-2) , pascal (općenito-2) , c++ (puno-5) , c (dosta-4) , assembler (dobro-3)

3.Ostala multimedija (LCD TV , Plazme , OLED TV , Hi-Fi , i ostali uređaji )

da ti pošaljem na pm msn adresu ?

Intel Core 2 Duo E6600 ; HDD western digital 500 GB ; GeForce 8800 GTX ; RAM - 4GB
17 godina
neaktivan

Bu bilo kaj od ovog  ili ne?

They must find it difficult... Those who have taken authority as the truth, rather than truth as the authority. G. Massey, Egyptologist
17 godina
neaktivan
Kizmar kaže...

Bu bilo kaj od ovog  ili ne?

Vjerojatno ne, jer su skoro svi na kraju odustali, a i ja nemam bas vremena. Ako netko hoce nastavit s ovim, slobodno moze, ja se povlacim jer stvarno nemam vremena...
Nothing is true, everything is permitted...
16 godina
neaktivan

Ja bi za winze....Ono kao programi,itd.jel moze?

sa poštovanjem vaš crazy_frog
17 godina
neaktivan
crazy_frog kaže...

Ja bi za winze....Ono kao programi,itd.jel moze?

Procitaj post iznad...

Nothing is true, everything is permitted...
16 godina
neaktivan

nešto san prćka s nekim programima za čiščenje i sad kad san iša na jednu stranicu na netu  tamo di bi tribala bit slika programa piše pct...prova san sistem restore ali mi ne radi jedino ako se može priko odrednice mapa prominit neki program..neznan zato tržin pomoć..hvala unaprid

16 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

mozete i na mene da racunate za Office ('03, '07), XP, i neke stvari u Visti.

P.S. Ideja mi se svidja jer mnogo ljudi govori da se samo sjedi i deblja za kompom:), a niz drum ovo je jako kreativno.

Svaka cast

17 godina
neaktivan
D.Bradley kaže...

Pozdrav svima,

mozete i na mene da racunate za Office ('03, '07), XP, i neke stvari u Visti.

P.S. Ideja mi se svidja jer mnogo ljudi govori da se samo sjedi i deblja za kompom:), a niz drum ovo je jako kreativno.

Svaka cast

Ajme zar ne kuzite da im je to propalo... :D

Ideja je 20%, provedba je ono sto treba!

17 godina
neaktivan

Ispričavam što jazzfan i ja nismo obavijestili ljude ranije. No, nakon podosta razmišljanja zaključili smo da je takav projekt osuđen na propast već u samom startu, i to iz više razloga.

Jedan od glavnih je postojanje BUG foruma koji je glavno mjesto za pomoć ljudima pa nema smisla ulagati trud, vrijeme i novčana sredstva u nešto što će sigurno propasti nakon mjesec-dva.

To bi se eventualno moglo odraditi prvenstveno zbog skupljanja iskustva, no ja jednostavno nemam vremena za takve projekte.

Mislim da smo svi malo previše entuzijastično uskočili u taj projekt a da prije toga nismo dovoljno dobro razradili sam koncept projekta.

Još jednom ponavljam, za pomoć korisnicima postoji forum, i to je jedan od najvećih razloga zašto je projekt obustavljen.

Znam da je ovaj post drugačiji od prijašnjih postova u ovoj temi, no bilo je puno razgovora između jazzfana i mene pa se situacija malo promjenila. U tome da sam jednostavno promijenio pogled na korisnost ovakvog projekta.

Druga bi stvar bila da je projekt fleksibilni helpdesk software koji se vrlo lako može integrirati na bilo koji site, ali da je direktno vezan uz Bug...to zbilja nema smisla.

Q: U čemu radiš site? A: Pa u Dreamweaveru! Naravno! - hahahahahahaha
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2009 14:58 (coder_).
17 godina

...ajde dobro

bolje shvatit ikad nego nikad

...i jos nesto, mozda da se netko javi u vip ili t com ili neku drugu firmu da je voljan besplatno radit kod njih u sluzbi za korisnike?

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2009 16:21 (Kant).
17 godina
neaktivan
Kant kaže...

...ajde dobro

bolje shvatit ikad nego nikad

...i jos nesto, mozda da se netko javi u vip ili t cpm ili neku drugu firmu da je voljan besplatno radit kod njih u sluzbi za korisnike?

pazi, nije sve stvar u trenutnoj zaradi. na internetu se, recimo na primjeru facebooka, može zaraditi i na zajednici ljudi . Makar to bio i helpdesk sustav, ako on ima nekoliko desetaka ili stotina tisuća korisnika...ogromna je tu lova.

facebook živi od reklama, donacija a vrijednost temelji na zajednici ljudi. pogledaj samo koliko se može zaraditi kad reklamu plasiraš na mjesto sa 200 milijuna korisnika.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2009 16:44 (coder_).
17 godina

Pazi, pruzanje podrske korisnicima koji ne znaju radit na racunalu (žene bez interesa za informatiku, umirovljenici...) je krvav posao.

Dosta sam takvih stvari radio u fušu i vjeruj mi, informaticki nepismenoj osobi vecinu stvari je nemoguce objasnit i preko telefona a kamoli preko weba.

Problem je u tome sto takve osobe u stvari uopce ne znaju sto je problem, ako ga i naslucuju ne znaju ga objasnit, a da primjene ono sto im kazes granici sa naucnom fantastikom!

Ima jedan umirovljenik kome cesto pomazem u radu na racunalu i obicno kada me nazove kaze da mu ne radi neki program. Ok kazem... Doci cu do vas i pogledat...

I onda tamo ostanem preko 3 sata... Jer covjek nezna najelementarnije stvari i kada mu ti to objasnjavas preko telefona on si to jednostavno ne moze predocit... Nego te mora gledat sta radis, zapisivat u biljeznicu, sve ponovit jos dva puta, i onda te opet sutra nazove da ne radi...

Pretpostavljam da ste racunali na takvu skupinu korisnika jer oni mladji i informaticki pismeniji rjesenje za problem izguglaju/pitaju na forumu/nazovu sluzbu za korisnike koju su naposlijetku platitili kupovinom proizvoda...

Tako da je to krvav posao i takvo nesto radit iskljucivo preko neta je osudjeno na propast, naposlijetku zato jer onima kojima bi mogli pomoc nemoguce je da vas uopce pronadju/postave upit ma koliko da je jednostavno

I druga stvar, ako imam neki problem sa Windowsima na primjer, zasto da vama saljem upite na netu, pa riskiram da ne postavim precizno pitanje, pa vi ne znate onda tocno odgovorit, pa mi posaljete meni pitanje... itd... uglavnom, oteze se unedogled... Kada mogu jednostavnije nazvat Microsoftovu sluzbu za korisnike i na telefonu agenta gnjavit sat vremena dok mi sve ne objasni/nacrta i dok se problem ne rijesi?

Sokrat primjerice nije pisao i nije volio knjige jer kaze, knjiga ne moze odgovorit kada joj postavis pitanje

17 godina
neaktivan
Kant kaže...

Pazi, pruzanje podrske korisnicima koji ne znaju radit na racunalu (žene bez interesa za informatiku, umirovljenici...) je krvav posao.

Dosta sam takvih stvari radio u fušu i vjeruj mi, informaticki nepismenoj osobi vecinu stvari je nemoguce objasnit i preko telefona a kamoli preko weba.

Problem je u tome sto takve osobe u stvari uopce ne znaju sto je problem, ako ga i naslucuju ne znaju ga objasnit, a da primjene ono sto im kazes granici sa naucnom fantastikom!

.

.

.

Sokrat primjerice nije pisao i nije volio knjige jer kaze, knjiga ne moze odgovorit kada joj postavis pitanje

Slažem se, u pravu si. I sam dobro znam kako je teško objasnit nešto nekome tko je informatički nepismen ili pak ima jako malo znanja.

Prije nekoliko godina se kod jedne sestrine frendice obično prženje cd-a pretvoriulo u višesatno predavanje o svemu i svačemu. Pri tome je veći dio vremena otišao na zapisivanje mojih riječi u bilježnicu.. :)

Sve sam to provrtio u glavu nakon što je ideja predložena. Dakle od začetka ideje do danas, i jednostavno sam došao do zaključka da je previše čimbenika koji će upropastiti projekt te da se za to ne isplati ulagati vrijeme i trud.

Ovo što sam govorio za zajednicu korisnika je bilo čisto primjera radi.. :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2009 17:28 (coder_).
16 godina
neaktivan

i ja bi se pridruzio, dao bih sve od sebe ;)

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
17 godina
neaktivan

od početka samo čekao kad će nastupiti ovi postovi gdje se u pozadini mozga vrti: ma tko će to..

ali, samo da nabacim ovako ugrubo: ja nudim:

1.besplatni hosting

2.helpdesk software / vrijednost 11.000 KN (server skriptu i desktop verziju za "doktore")

chat funkcija, antispam, HR jezik

Lako je otvoriti kategorije, administratore

.. sve se može postaviti za rad u roku 10 minuta..

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.8.2009 8:53 (mikica1234).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice