BUG forum prekopiran? zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 1.520
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
BUG forum prekopiran?

Evo malo sam surfao internetom i otišao na PC-play forum kad ono imaju sve iste mogučnosti kao BUG forum samo drugačiji dizajn. možda biste mogli zarađivat od ovog foruma? Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.4.2008 16:11 (unknown).
17 godina
neaktivan
RE: BUG forum prekopiran?
unknown kaže...

Evo malo sam surfao internetom i otišao na PC-play forum kad ono imaju sve iste mogučnosti kao BUG forum samo drugačiji dizajn. možda biste mogli zarađivat od ovog foruma? Smijeh

ne znam u kojem njihovom broju sam pročital da su promjenili cijeli forum, a to je bilo koji max. 3 tjedna, tak da je jedino moguće da us oni od BUG-a prekopirali forum(lol), a to je zato jer im je forum SR*** i imal je loš dizajn po meni, a za sad ne znam jer nejdem na njega-kod njih je dobar dvd dl, la bedasto je kaj stalno stavljaju iste stvari na to čudo i igre su mi bezevezne, jedino je dobro kaj ima freeware igre, al to jesamo 1 il2 il 3 plusa, a Bug ih ima na stotine(ne sam zbog dvd dl-a neg i zbog časopisa(kvaliteta), za razliku od njihovog koji je bedasti, da se ne izrazim grubo)

I am cool, I am fast, I am clever, I am strong. Thats because I use Linux.
17 godina
neaktivan
BUG forum prekopiran?

Kak se uvijek neki pametnjakovic sjeti takve provokantne teme otvarat.

Da  malo  pratiš  zbivanja  znao  bi  da  je  ovaj  forum  pisan  kompletno  i  ništa  nije  kopirano  ili  uzeto  gotovo  riješenje.

Dakle  nema  rijeci  o  kopiji.

To  što  neki  forum  slice  drugima  nemora  bit  da  su  kopije.

Zlonamjeran  thread.

CLOSED!

Athlon X2 5000+@ 3200mhz,Gigabyte GA-MA770-DS3,Geil ultra 2x1gb, Gigabyte radeon HD 3870
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice