to je micro-USB
zato i ide na popust
to je micro-USB
zato i ide na popust
Mislim da dobiješ da. Barem sam ja dobio. Dobio sam sigurno dva komada usb-a koja onda putem Logitech aplikacije podesiš odnosno ti instalira miša. Ne usb-c jer je stariji model, usb-c neznam jel tada uopće bio u planu. Piše ti NAPOMENA: Bežični adapter nije uključen
Punjač logitech sam isto dobio uz njega, no nekako mi se čini da u ovom oglasu on neide.
U svakom slučaju nema potrebe za time ja sam ga spojio Bluetootom i radi savršeno. Ove stare usb-e možeš u smeće bacit nemaš više potrebe za njima.
gledam si uzeti galaxy z fold 7, spominju se akcije u t-com na 50% na uredaje. Budu li tom akcijom ukljuceni i ovi flagship modeli ili uvijek bude izuzetaka?
Gamershop je jedina trgovina, koliko sam ja vidio, koja je imala tajmer do danas, i pravila koja kažu samo 1 artikl po kupcu, pa sam mislio da će biti nešto danas. Jok, ne vidim ništa posebno. I neke stvari su im i nedostupne, odmah od početka akcije.
Jel zna netko hoće li bit popusti u Furuti IT?
Pošalji mejl Furuti pa ih pitaj.
Zna netko gdje su dobri popusti za mobitele ali da nisu telekomi
Zna li netko ima li nekih stvarbo odlicnih popusta za gume?
nema nigdje, gledam i ja
ekupi imao 10% na sve prošli vikend, naručio jedan set, trebam još, ali trenutno su cijene nadrealne
Nista posebno, moj način je na nabava.net postavit alarm za odredjeni model gume. Nedavno mi je izletio set ljetnih ContiPremiumContact 7 235/40R18 za 105 eura komad, inace cijena 130. Isti taj model, samo verziju 6 sam prije 5 godina placao cca 1000kn komad. Osim ako ti naravno nije hitno, onda je druga prica.
Zna li netko ima li nekih stvarbo odlicnih popusta za gume?
Usporedigume je ok stranica, ne za popust, ali za usporedbu cijena.
Ako nije bilo ili ne pratite PS5 temu, popusti su na PlayStation Plus pretplate ako se uzme godišnja:
Premium sa 151.99e na 101.83e (-33%)
Extra sa 125.99e na 94.49e (-25%)
Essential s 71.99e na 61.19e (-15%)