Black Friday 2024 izdvojena tema zaključana tema

poruka: 778
|
čitano: 107.125
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Black Friday 2024
ivann.n kaže...

Corsair iCUE H170i Elite LCD XT €173

ivann.n kaže...

Corsair iCUE LINK H170i €147

Koja je razlika između ta dva AIO? Gledam za kupiti AIO RGB, treba da hladi AM5

LOL: Crobrother
3 godine
Najbrži kaže...
ivann.n kaže...

ivann.n kaže...

Koja je razlika između ta dva AIO? Gledam za kupiti AIO RGB, treba da hladi AM5

Pogledaj ekran na pumpi, lcd vs "običan" led rgb.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.11.2024 11:36 (notloB).
6 godina
Black Friday 2024

Je li netko kupovao sa stranice kralj.hr ? Čini se jako dobra cijena aparata. Kao 15% na sve sniženo već. Je li to istina ili neka varka? Jesu aparati novi?

Ako netko ima iskustva s njima?

Hvala

16 godina
Baš sam neki dan naručio perilicu-sušilicu od Kralja, sve u redu. A još su moji roditelji od njih kupovali uređaje za kuhinju prije 20 godina u njihovoj trgovinu u Dubravi. Uglavnom, imaju tradiciju i nisam čuo za neke probleme.
13 godina

Kao što je već rečeno, kralj je trgovina koja posluje već više od 25 godina (koliko ja pamtim). Imaju i servisne dijelove za kućanske aparate (tj. imali su tad nekad kad mi trebalo, ne znam jeli tako i sad).

Tako da legit su. Sad kako narudžbe online, isporuke i to funkcionira, ne znam iz prve ruke, ali očekivao bi da je ok. Da nađem nešto tamo jeftinije i želim kupiti, kupio bi.

15 godina
LeonOsijek kaže...

Je li netko kupovao sa stranice kralj.hr ? Čini se jako dobra cijena aparata. Kao 15% na sve sniženo već. Je li to istina ili neka varka? Jesu aparati novi?

Hvala

Legit su... imaju i fizicku trgovinu... imas njih i centar tehnike koji su za kes skoro uvijek najpovoljniji....

VenAtoR#2231
3 mjeseca
LeonOsijek kaže...

Hvala

Evo kolega jedan mi je napomenuo za navedeni dućan u pp, baš odradio narudžbu 50 eura dostava s unosom u stan i solidan popust za jednokratno plaćanje.

6 godina
Black Friday 2024

Ja sam uapoređivao cijene s drugim trgovinama i nažalost dosta su veće u Kralju, i kad dodas tih 15% ispadne otprilike kao i u drugim trgovinama, nekad i skuplje. Koji si proizvod uzeo ako se smije znati?

Dostava za ostatak Hrvatske nije baš mala 😀

3 mjeseca

Poslao ti popis u inbox.

https://linktr.ee/biciklisti.hrvatska
4 mjeseca
Black Friday 2024

Trazim dobar, kvalitetan ps4/pc controller na Amazonu jer nalazim samo za xbox od dobrih i razvikanih firmi. Da je na popustu po mogucnosti, do nekih 80eura. Znaci win i ps4 i steamOS support

13 godina
Azmo kaže...
Kod nas su trgovci jako pohlepni i zato su visoke cijene. Marža je min 30 % dok je vani 5 do 10 %. Treba kupovati vani na akcijama jer su naši bezobrazni. Evo ja kupio 64 GB RAM za istu cijenu koliko tu dođe 32. A ne treba mi toliko. Jer mogu.

Nisu naši trgovici pohlepni, nego imaju veći PDV nego sve ostale zemlje + 30 puta manje tržište nego recimo njemačka u kojoj kupuje 80+milijuna domaćeg stanovništa plus sve okolne zemlje. Naravno da kada imaš takvo tržište, jednostavno na ekonomiju obujma možeš ponuditi i niže cijene. 

Isto tako kada je black friday (iliti praznik za pražnjenje skladišta) oni mogu ponuditi veće popuste iz istih razloga. No, na kraju dana, svima je cilj očistiti skladišta i uvaliti ljudima ono na što više ne računaju. 

Trgovci svih zemalja su kapitalsti i svima je na prvom mjestu profit, tako da se nemojte zavaravati da vas strani trgovci vole i iz ljubavi prema vama spuštaju cijene.

12 godina
zelenapaprika kaže...

Domaći trgovci mogu propasti, što se mene tiče. Pokušali su me prevariti stotinama puta, od vulkanizera, trgovaca namještajem (na kraju sam kupio u Sloveniji), trgovina s autodijelovima itd.

Sva sreća jako mali postotak je vas koji tako razmišljaju. Vodite se politikom da će vam biti bolje ako kupujete na Amazonu, Temu, Ebayu, Aliju itd. a radite sigurno u Hrvatskoj firmi od koje imate plaću i koja vas hrani i daje vam šansu da si nešto kupite.

Zamisli ovaj scenarij koji govoriš, da domaći trgovci propadnu. Znaš koliko vas bi ostalo bez posla? Većina... i onda bi što? Od čega bi nešto kupili na Amazonu ili odišli do slovenije po nove gume i namještaj?

Ne bi imao šta papapiti a ne kupovati ostalo manje bitno za života.

Tako da prestanite serendati po domaćim trgovcima i pustite ih da rade. Jer vas većina radi kod domaćih trgovaca pa čak serendate na domaćem forumu...

Kupuj gdje ti paše, al pobogu prestanite pametovati i srati.

13 godina
Black Friday 2024

Myprotein ima 60% na impact whey prirodna cokolada do 14h

5kg 73eur

Druge opcije su:

shopbuilder 4kg 63eur

the nutrition amino whey 60eur 4kg

gymbeam true whey 45eur 2.5kg

12 godina
FakeDeath kaže...
zelenapaprika kaže...

Domaći trgovci mogu propasti, što se mene tiče. Pokušali su me prevariti stotinama puta, od vulkanizera, trgovaca namještajem (na kraju sam kupio u Sloveniji), trgovina s autodijelovima itd.

Sva sreća jako mali postotak je vas koji tako razmišljaju. Vodite se politikom da će vam biti bolje ako kupujete na Amazonu, Temu, Ebayu, Aliju itd. a radite sigurno u Hrvatskoj firmi od koje imate plaću i koja vas hrani i daje vam šansu da si nešto kupite.

Zamisli ovaj scenarij koji govoriš, da domaći trgovci propadnu. Znaš koliko vas bi ostalo bez posla? Većina... i onda bi što? Od čega bi nešto kupili na Amazonu ili odišli do slovenije po nove gume i namještaj?

Ne bi imao šta papapiti a ne kupovati ostalo manje bitno za života.

Tako da prestanite serendati po domaćim trgovcima i pustite ih da rade. Jer vas većina radi kod domaćih trgovaca pa čak serendate na domaćem forumu...

Kupuj gdje ti paše, al pobogu prestanite pametovati i srati.

To je to jbt... daj lihvarima neka imaju jos vise. Ni slucajno cijenit svoj radni sat.

Majke ti mile. Tehnomag ima jebene popuste, al na to kaj je jebeno snizeno je stavljen label "Nedostupno". Isti tren kad je objavljen black friday.

Evo ti primjer. Philips Tab 8907, 200e. Jeftinije nejde da ga jebes. Nedostupno. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
15 godina
moderator
Black Friday 2024

Stavio sam u drugu temu, ali ću i ovdje 

Ne znam dal je netko spomenuo, Logitech ima dosta dobre akcije na neke proizvode.

https://www.logitechg.com/en-eu

I još imaju kombinacije da dobiješ određeni besplatni proizvod uz kupovinu nekih proizvoda ili popust na drugi poizvod iz serije

https://www.logitechg.com/en-eu/campaigns/better-together.html

- Select a Driving Force Shifter for FREE together with G923 or G29/G920 Racing Wheel

FREE* Blue Icepop Mic with the purchase of PRO X 2 LIGHTSPEED Headset

Up to 30% OFF with a combination of select Pro X products

Buy 2 select Simulation products and get 30% OFF the second one

Buy any Microphone and Light together and get 15% OFF both

“The saddest aspect of life right now is that science gathers knowledge faster than society gathers wisdom.” - Isaac Asimov
3 mjeseca

Jel se isplati ta G915 ? Hvatam Keychron već neko vrijeme, ali nikako da željena dođe na stanje.

3 godine
filip_medo kaže...

Jel se isplati ta G915 ? Hvatam Keychron već neko vrijeme, ali nikako da željena dođe na stanje.

A koja je željena keychron?

3 mjeseca

K1 pro, DE, vjerojatno bi išao na ABS keycaps i red switcheve.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.11.2024 12:12 (filip_medo).
4 godine
Cordas kaže...
Azmo kaže...
Kod nas su trgovci jako pohlepni i zato su visoke cijene. Marža je min 30 % dok je vani 5 do 10 %. Treba kupovati vani na akcijama jer su naši bezobrazni. Evo ja kupio 64 GB RAM za istu cijenu koliko tu dođe 32. A ne treba mi toliko. Jer mogu.

Nisu naši trgovici pohlepni, nego imaju veći PDV nego sve ostale zemlje + 30 puta manje tržište nego recimo njemačka u kojoj kupuje 80+milijuna domaćeg stanovništa plus sve okolne zemlje. Naravno da kada imaš takvo tržište, jednostavno na ekonomiju obujma možeš ponuditi i niže cijene. 

Isto tako kada je black friday (iliti praznik za pražnjenje skladišta) oni mogu ponuditi veće popuste iz istih razloga. No, na kraju dana, svima je cilj očistiti skladišta i uvaliti ljudima ono na što više ne računaju. 

Trgovci svih zemalja su kapitalsti i svima je na prvom mjestu profit, tako da se nemojte zavaravati da vas strani trgovci vole i iz ljubavi prema vama spuštaju cijene.

Ovo zadnje baš nitko ne tvrdi. Ali se kod njih mogu naći veći popusti.

Sve ostalo što si naveo na početku su izgovori za stavljanje više cijene. 

U Njemačkoj je PDV 19%. Da je i kod nas 19%, cijene ne bi pale ni za 1 cent. To smo vidjeli kod snižavanja stope PDV-a na hranu. Zato naši trgovci tehničkom robom i propadaju. Pogledaj im trgovine po shopping centrima. Vidiš li ti neku gužvu u njima? Ja ne. Očito nešto rade pogrešno. Ne mogu svi imati identičnu cijenu na akciji mjesecima za isti proizvod osim ako ih na to distributer / uvoznik obavezuje nekim dokumentom. To je smiješno i tužno. I onda tu istu cijenu stave i za BF. Hoću li kupiti? Neću.

EDIT u ponedjeljak ujutro: https://www.index.hr/vijesti/clanak/zasto-je-kod-nas-skuplje-zato-sto-ljudi-kupuju-bez-obzira-na-cijenu/2617422.aspx?index_tid=598176&index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d_0

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2024 7:58 (zelenapaprika).
3 godine
Najbrži kaže...
ivann.n kaže...

ivann.n kaže...

Koji si na kraju kupio?

filip_medo kaže...

Uh, DE trenutno nema niti na jednoj keychron eu domeni, ima na amazon.de ali je preskupa + dostava...

11 godina
Black Friday 2024

skroz bespotrebna rasprava - kupuješ tamo gdje misliš da ćeš bolje proći za svoje novce...

ako mislim da mi se više isplati kupovati namirnice u Lidlu - kupovat ću tamo, a ne u Sparu/Konzumu itd. i obratno... isto vrijedi i za HR/EU/Kina trgovine

evo, monitor sam kupio kod nas jer mi je u tom trenutku bio najjeftiniji (čak i u usporedbi s Amazonom) - a tipkovnicu na Amazonu (jer je em kod nas nema, em je bila na debeloj akciji)

6 godina
Black Friday 2024

A je li netko kupovao sa stranice Zrinko Tehno? To su valjda outlet uređaji, ali ta neke piše da su novi i da imaju garanciju. Tipa da je samo pakiranje oštećeno?

Ili je li znate neki pouzdani outlet, kakva su vam iskustva a tim outletima. Je li ima smisla to kupovati?

Hvala i sorry na smetnji 😃

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.11.2024 15:21 (LeonOsijek).
13 godina
Black Friday 2024

Ima li gdje bolja ponuda????

374,99 Eura u sancta domenici

PS 5 Slim Digital Edition D Chassis Fortnite VCH

everyday i'm shuffling...
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.11.2024 15:33 (Luka123).
16 godina

registriraš se na newsletter pa dobiješ kupon sa 15€ popusta dodatno

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
4 godine
Black Friday 2024

Pluralsight ima 50% off za godišnju pretplatu. Inače jako dobra stranica, imaju veliku količinu materijala za učenje IT certifikata.  

16 godina
Black Friday 2024

Monitor Acer Nitro 24inch 100hz 4ms(gtg) u pevexu uz kod ZABA besplatna dostava 90€ najeftiniji 120€

https://www.pevex.hr/monitor-acer-nitro-23-8-zeroframe-va-100hz-4ms-gtg-vga-hdmi-audio-out-hdr10-freesync-black

3 mjeseca
notloB kaže...
Najbrži kaže...
ivann.n kaže...

ivann.n kaže...

Koji si na kraju kupio?

filip_medo kaže...

Uh, DE trenutno nema niti na jednoj keychron eu domeni, ima na amazon.de ali je preskupa + dostava...

Pala ipak G915.

9 godina
60nine kaže...

skroz bespotrebna rasprava - kupuješ tamo gdje misliš da ćeš bolje proći za svoje novce...

ako mislim da mi se više isplati kupovati namirnice u Lidlu - kupovat ću tamo, a ne u Sparu/Konzumu itd. i obratno... isto vrijedi i za HR/EU/Kina trgovine

evo, monitor sam kupio kod nas jer mi je u tom trenutku bio najjeftiniji (čak i u usporedbi s Amazonom) - a tipkovnicu na Amazonu (jer je em kod nas nema, em je bila na debeloj akciji)

pa normalno, s tim da treba napomenuti da se nitko ne bi zajebavao sa kupovanjem izvana da je mala razlika, npr. kupuješ nešto što košta vani 300 eura, a u Hrvatskoj 307 eura, uzeo bi bez puno pompe u Hrvatskoj. 

Ali kad vidiš da stvar košta 320 eura kod nas, a vani sa dostavom 230, pa ko tu koga hebe?

Baš je jedan kolega na jednoj temi stavio kako je vidio kod nas knjige Dune (neka specijalna verzija) "na akciji" za 140 eura, a na Amazonu pronašao identično izdanje za 33 eura. 

A ja sam sad gledao Kindleove, znači kod nas običan Kindle iz 2022 godine košta oko 150 eura, a na Amazonu je novi novcat Kindle Paperwhite 144 eura. 

Deru nam guzice bez milosti, ne pada mi na pamet podržavati takve odvratne prakse.

edit: evo na svijet medija paperwhite iz 2023 210 eura a na Amazonu 144, a Kindle Signature edition u svijetu medija 260 eura, a na Amazonu 184 eura.

https://www.svijet-medija.hr/gg/4/citaci-e-knjiga - katastrofa

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2024 10:44 (Cansee).
3 mjeseca
Black Friday 2024

Istina koliko vidim ova G915TK kod nas u mall-hru 172 eura najeftinija. 50 eura razlike, nekoć 400kn.
Podržim naše kad mogu/želim. Bude rijetko, ali desi se da naši cijenom budu konkruentni ili pak jeftiniji od vanjskih shopova.

Na talijanskom amazonu, DJI Osmo 4 208 eura.

13 godina
Black Friday 2024

Evo mog ulova: ruter Asus TUF AX6000 za 139eur. Na amazonu ga gledam već neko vrijeme, generalno je cijena kao u Mall.hr regularna (170 eur), a trenutno je na Amazonu na popustu "34%" kao black friday deal 159.

Inače ruter ima 2x2.5Gbit priključka (WAN i LAN) i 4 gigabitna, a jeftiniji je i nije tako nevjerojatno ružan kao Asus ROG AX6000.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2024 11:15 (Chronosus).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice