gledam sapphire 580 nitro 4gb za malo manje od 200e povodom BF, se to isplati?
Za 50 evra više rađe uzmeš ovu.
50 eura, sto nije malo u ovoj cjenovnoj kategoriji, za model sa 7 puta losijim hladnjakom.... 4Gb vrama mu je cisto dovoljno.
gledam sapphire 580 nitro 4gb za malo manje od 200e povodom BF, se to isplati?
Za 50 evra više rađe uzmeš ovu.
50 eura, sto nije malo u ovoj cjenovnoj kategoriji, za model sa 7 puta losijim hladnjakom.... 4Gb vrama mu je cisto dovoljno.
Ovaj petak, 16og pocinje nekakva ponuda i na sportsshoes.com, pa ako koga interesira da se nac jako jako dobrih ponuda. Ako niste bas striktno odredjeni za neki model, daju se nac tenisice po 70% dolje od standardne cijene, uzeo sam bio zeni brooks i sauchony za trcanje, stvarno su dobre svake po 200+kn.
Gledam si neku action kameru uzeti, ima ih dosta na popustu na alzashopu, gledam cijene, dosta njih prepolovljene, odem na nabava.net, bez popusta ista cijena ili manja u mall.hr, najtragičnije te kamere sto sam gledao su češke proizvodnje, kad ono skuplje u alzashopu, nego u nas.
Primjer, niceboy vega 5 pop skoro u pola cijene povodom black friday popusta! Sa 190 na 100€, u nas 750kn.
Alza vega 6 star sa 135 na 124 eura(920kn), u nas 699 kuna.
Ciganluk, pazite što kupujete, dosta muljanja i rekao bih lažnog reklamiranja.
Nego, ako netko zna za kameru do 100 eura koja vrijedi neka da preporuku(ne gearbest i aliexpres), ili ako ima neku pa prodaje, neka se javi :)
Na aliju imas yi Official store sellera, mozes u njih uzeti Yi kameru s dostavom iz DE koja kosta 25€.. 11.11 su bile najbolje akcije, ali cini mi se da su jos uvijek dobre cijene..
Jos da nadjes nekog za podijeliti dostavu i super..
EDIT:
Da se ispravim, ipak nije vise akcije, ali svakako treba cekati BF ponude. Krivo sam gledao, isao sam provjeriti otvorivsi Dash cameru koju sam uzeo i tamo je ostala niza cijena, na akcijskima su digli..
Stvarno se isplatilo tako da valja cekati akcije, za 110€ Yi smart dash, Yi 1080p camera plus remote selfie stick, waterproof casing i floating stick, sve original i s ukljucenom dostavom bez carine..
Može link, na njihvoj stranici ne vidim to 1+1.
Evo, vraćam se i sad je aktivna ponuda. Ima i na faceu objava i na stranici direktno.
Evo i SS u prilogu da vidite da su jedne đaba.
Ko što rekoh preporučujem vam ove premium naočale koje su nešto skuplje.
EDIT:
Evo i LINK da ljudi ne kopaju.
Yi je imao 4k model za 100 i 4k+ za 200$ što je super cijena za te kamere čak i kad dodaš dostavu iz Njemačke jer se ne moraš brinit za carinu onda.
Ta je akcija završila sa 11.11 (jučer) jer sam vidio danas da su se stare cijene vratila. Ja bi ti preoporučio da pričekaš BF il CM jer će se ovi garant opet vratit sa takvim akcijama.
Također bi preporučio ne kupovat kamere kod nas jer su full skupe (u donosu na ove online trgovine). Kod nas bi kupio jedino ak hoću GoPro, sve ostalo direktno Kina i ak je skuplja kamera uzet DHL dostavu iz EU države ili se kockat sa carinom ak se radi o nekim jeftinijim modelima di ti je svejedno dal ćeš dat za dostavu il carini.
Ko što rekoh preporučujem vam ove premium naočale koje su nešto skuplje.
EDIT:
Evo i LINK da ljudi ne kopaju.
Hvala na linku. Nego što ti znači premium model, ne vidim takvu posebnu kategoriju?
Preporuka da se isprobaju prije, iako je zvuk vrlo dobar meni su neudobne i praktično nekoristive nakon jedno sat igranja i moram ih skidati s glave.
Ovo je isto po meni solidan popust!
Jedini je problem ducan - ED.
Premda, zar se ne moze garancija ostvariti direktno preko Samsunga u HR?
Ako moze (a ne vidim zasto ne bi moglo?!), onda je ovo po meni BB TV?
Feedback?
Gledam si neku action kameru uzeti, ima ih dosta na popustu na alzashopu, gledam cijene, dosta njih prepolovljene, odem na nabava.net, bez popusta ista cijena ili manja u mall.hr, najtragičnije te kamere sto sam gledao su češke proizvodnje, kad ono skuplje u alzashopu, nego u nas.
Primjer, niceboy vega 5 pop skoro u pola cijene povodom black friday popusta! Sa 190 na 100€, u nas 750kn.
Alza vega 6 star sa 135 na 124 eura(920kn), u nas 699 kuna.
Ciganluk, pazite što kupujete, dosta muljanja i rekao bih lažnog reklamiranja.
Nego, ako netko zna za kameru do 100 eura koja vrijedi neka da preporuku(ne gearbest i aliexpres), ili ako ima neku pa prodaje, neka se javi :)
ova cijena na Mall.hr je s Black Friday popustom , inače je 995kn, znači bez BF popusta je približno ista cijena. A popust na Alzi za tu kameru nije dio Black Fridaya.
ne znam zakaj se očekuje da je Alzashop neka diskontna trgovina da će se za siću dobiti stvari? Alzu treba promatrati kao izvor stvari koje nema kod nas za nabaviti, a za stvari koje ima i kod nas dobro usporediti cijene
I ja gledam da piknem nekih 16gb ddr4 3000mhz min i aio za 8700k ovaj mjesec al nista zasada
jel mogu i proc kao dobre slusalice za muziku? sluzile bi i za igre i muziku
Naručio 4 para za 75 eura pa ćemo vidjet jesu čemu. Ti od prije imaš neke modele, kako su se pokazali?
Imam cloud core (iliti cloud 1), meni su odlicne za muziku, bass dosta jak, zvuk kristalno cist i jednostavno uzivancija slusat svakakve pjesme.. vjerujem da je sa alphicama to puno bolje
Meni služe i za muziku (i igrice), odličan mi je zvuk, i ergonomija mi odgovara, po meni super sluške
tnx..uzete su
Ajd ak imate pitanja za hawkers javite se na PM da ne spamamo temu.
Ovo je isto po meni solidan popust!
Jedini je problem ducan - ED.
Premda, zar se ne moze garancija ostvariti direktno preko Samsunga u HR?
Ako moze (a ne vidim zasto ne bi moglo?!), onda je ovo po meni BB TV?
Feedback?
Jamstvo bi trebalo vrijediti unutar cijele EU, samo je bitno da imas racun.
Jel ko vidio možda kakvu BF akciju što se tiče monitora?
Čekam da vidim što će ostali izbacit. A Mall.hr mi solidne 24'', ako ne nađem ništa drugo onda kod njih kupujem.
Potvđeno je da Play Stationi i oprema idu dolje za 50% od 18.11 do 26.11
Potvđeno je da Play Stationi i oprema idu dolje za 50% od 18.11 do 26.11
Koji shop, može link?
Koji shop, može link?
Mislim da ti to vrijedi za sve shopove jer cijene određuje Sony HR.
Službeni video od samog Sony Play Stationa
Tako da moraju i kod nas spustiti cijene bar je tako bilo prošle godine, ako ne spuste kod nas, ima amazon.de, amazon.co.uk i ostale trgovine iz EU, ali ja vjerujujem kako je kolega napisao cijenu određuje sam sony i ako je on spustio nabavnu cijenu svim trgovinama, trgovine će morati spustiti za kupce i kod nas :)
Tako da moraju i kod nas spustiti cijene bar je tako bilo prošle godine, ako ne spuste kod nas, ima amazon.de, amazon.co.uk i ostale trgovine iz EU, ali ja vjerujujem kako je kolega napisao cijenu određuje sam sony i ako je on spustio nabavnu cijenu svim trgovinama, trgovine će morati spustiti za kupce i kod nas :)
Al kolko vidim to je samo za obicni PS4? To mi nema smisla kupovat u 2018. god. kolko god jeftino bilo... zato ce ga i snizit tolko :D
Al kolko vidim to je samo za obicni PS4? To mi nema smisla kupovat u 2018. god. kolko god jeftino bilo... zato ce ga i snizit tolko :D
Jbg i na njemu se na FULL HD da fino odigrati GOW, Spiderman i RDR2, stvarno ne znam sto se tice pro verzije hoce li ona sta biti snizena :D
Jel stigla nekome ona Sandisk kartica od 128gb? Meni u petak javili da nisu u mogucnosti danas poslati, reko aj nema frke tek sam u cetvrtak i narucio. Jucer narucim ruksak i danas mi je stigla poruka da je spreman za preuzimanje a od kartice jos nista..
Zasto ne bi imalo smisla? Po mene cak i bolje kupit sto jeftinije mozes PS4 sad, odigrat te sve ekskluzive, a PS5 je iza ugla.