Za "krpice" ne znam, to ti bude modni macak neki odgovorio, ali znam da Shoebeedoo ili kako vec, ima akciju sutra.
Black Friday 2016.
- poruka: 360
- |
- čitano: 73.961
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Zna li netko možda još neku trgovinu tehnikalija koja ima veceras BF poslje ponoci?... Znam za Links,Abdrakadabra,Sonus Art,Ekupi,Harvey Norman..... Nego da pitam,dakle ako odlucim kupit neki proizvod i ima ga na skladistu,dali je potrebno samo ga stavit u košaricu da bi bio siguran da ču ga tipa sutra ujutro moci narucit,tj hocu li ga moci kupit bez obzira ako ga nema na skladištu,ili gdje vec,sutra ujutro naravno.
Trebaju mi nive in ear slusalice. Dosadasnje svake nisu bile vele skupe, 30-50kn, crka bi jack nakon 3-4 miseca. E sad, uzet nesto kvalitetnije ili uzet vise jeftinjaka?
Na Steelseries stranici ima black friday ponuda s besplatnom dostavom iznad 30 €. Čini mi se da se u ovim ponudama gdje se dobiju dva modela stvarno isplati uzeti. Pr. slušalice Siberia P300 kod nas najjeftinije za 702 kn u Linksu, a tamo su dvije oko 750 kn.
https://steelseries.com/gaming-sales
Na Steelseries stranici ima black friday ponuda s besplatnom dostavom iznad 30 €. Čini mi se da se u ovim ponudama gdje se dobiju dva modela stvarno isplati uzeti. Pr. slušalice Siberia P300 kod nas najjeftinije za 702 kn u Linksu, a tamo su dvije oko 750 kn.
https://steelseries.com/gaming-sales
Lipa je to ponuda, al mi treba in-ear. Nisam fan velikih slusa po javnom prijevozu i gradu
Ideja!
Linkove stavite u prvi post. Sortirajte po drzavama,i vrsti robe.
Trebaju mi nive in ear slusalice. Dosadasnje svake nisu bile vele skupe, 30-50kn, crka bi jack nakon 3-4 miseca. E sad, uzet nesto kvalitetnije ili uzet vise jeftinjaka?
ma to ti se "ne isplati" dati više od 150kn...dakle uzmi xiaomi piston 3 za 15$ (sad će možda bit i niže na trgovinama poput bangood i gearbest za black friday i deri miško...stvarno su kvalitetne za te novce...imao sam jedne preko godinu dana i izgubio ih...sad ću naručit opet iste
ma to ti se "ne isplati" dati više od 150kn...dakle uzmi xiaomi piston 3 za 15$ (sad će možda bit i niže na trgovinama poput bangood i gearbest za black friday i deri miško...stvarno su kvalitetne za te novce...imao sam jedne preko godinu dana i izgubio ih...sad ću naručit opet iste
E super. Pogledao sam po netu da su najbolje kao do 20$, pa cu uzet jedne III i 2 para piston I, da se nadje
Ja imam piston 3 i neće ti trebat još dodatne. JEdino ak misliš neke fake piston 3 uzet.
Ima li gdje kakvih slušalica i stolica za sjedenje na dobrom popustu?
pa ne znam bas da se ne isplati ,od xperie z slusalice su puno bolje nego te jeftinije ... to su ove
A tek prva serija od Xperie P....
Savršenstvo :)
Ja gledam uzet neki quadcopter za nekih 10$, al sam se sjetio da su prije par godine stalno dosadivali s nekim dozvolama za frekvencije za to, pa ako neko zna jel to jos slucaj il su se smirili.
pa ne znam bas da se ne isplati ,od xperie z slusalice su puno bolje nego te jeftinije ... to su ove
ok, sad si naveo slušalice koje su duplo skuplje...ak ne i više...onda možemo pričat u nedogled tako. Za casual slušanje i ako nisi baš neki zagorijeli audiofil ti doslovno ne treba više od piston 3...nisam jedini koji je to rekao.
osim toga do sada je spominjao slušalice od 30kn tako da nema potrebe
što nije da newegg ne dostavlja do nas?...a koliko vidim većina ponuda j eupravo od njih? ili to onda spada pod amazon...naš amazon? zbunjen sam sad
BTW:
Ima li gdje kakvih slušalica i stolica za sjedenje na dobrom popustu?
i mene zanimaju stolice/uredske fotelje, tako da, upomoc ako tko zna
ako netko naleti negdje na KRK monitore(studijske zvucnike) neka postavi link posto ja necu uspjeti toliko pratiti, pa eto ako slucajno naletite znate sta vam je ciniti. hvala :D
Meni Links odobrio 999 kn na reklamirano vodeno( H100i),a ja ne znam što da uzmem!! ;((
Uzmi mi SSD.
Kad je več spomenut Bangood, eto ovaj mob Yotaphoe 2 vrlo zanimljiv mob sa dva zaslona a onaj glavni je OLED.
#chutac#
Izaberi i dogovorimo se!
Ima negdje popusta na dronova?
I el se uopće može uvesti dron?
Znam ti za tenisice u shoosteru ce bit od 20 do 50 posto na cijeli asortiman. Ja cu sutra odma na otvaranje u harvey norman, technomarket i jos koji ducan. Trebam laptop prvenstveno a moda i koji tv ako bude jebena akcija.
Zna li netko možda još neku trgovinu tehnikalija koja ima veceras BF poslje ponoci?... Znam za Links,Abdrakadabra,Sonus Art,Ekupi,Harvey Norman..... Nego da pitam,dakle ako odlucim kupit neki proizvod i ima ga na skladistu,dali je potrebno samo ga stavit u košaricu da bi bio siguran da ču ga tipa sutra ujutro moci narucit,tj hocu li ga moci kupit bez obzira ako ga nema na skladištu,ili gdje vec,sutra ujutro naravno.
Stavljanje artikla u košaricu nije rezervacija istog, ne funkcioniraju web shopovi na taj način..
Ako netko sutra naiđe na DELL monitore na akciji negdje, samo neka javi...