Žalba zaključana tema

poruka: 44
|
čitano: 6.499
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Žalba

Hahahaah pa kaj ti ocekujes...mislim ovaj video gore na kojem si ti sve govori....Smijeh

No comment...

http://www.speedtest.net/result/837433126.png
Moj PC  
6 0 hvala 2
14 godina
protjeran
RE: Žalba
Mentalist kaže...

Kako ljudi ne shvate, da ako si novi, ne smijes pisati gluposti!

To samo mi, stariji clanovi smijemo. To je anomalija, novi trebaju pisati dobro postove, a stariji imaju pravo i na sprdanje.

Ja sam se sigurno jedno 6 mjeseci trudio da pisem samo pametne postove. Ili da budem sto bolji. Pojam forum-a mi je bio nov. Pogotovo ovako dobro rijesenog, jer sam bio na anarhistickim forumima.

BRAVO !

Ehh da svi ostali pišete vako normalno,kulturno i civilizovano kao Mentalist..dje bi vam bio kraj...ali ja sad vidim da vi vodite sprdnju samnom..odo sad biti dobar forumaš..

15 godina
neaktivan
Žalba

Vodimo sprdnju sa sprdnjom bože oprosti grijehe naše....

Gamers Don't Die, They Respawn.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.10.2010 22:04 (GimmieCorsair).
Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
Žalba

Ja se bojim da nas Bog ne kazni što uopće komuniciramo s bobo_budalom i sudjelujemo u njegovoj temi.

BC2 ingame: Dorjan_CRO Mene nije strah drugome stisnuti TU i Hvala, a tebe?
Moj PC  
5 0 hvala 5
15 godina
bobo_smrad kaže...

BRAVO !

Ehh da svi ostali pišete vako normalno,kulturno i civilizovano kao Mentalist..dje bi vam bio kraj...ali ja sad vidim da vi vodite sprdnju samnom..odo sad biti dobar forumaš..

zaćas ćeš ti otić Poljubac

14 godina
protjeran
Žalba

Eee IVO aj mi protjeraj ovaj acc i nemoj ga više nikad odbanovati...jednostavno našao sam se u krivom mjestu na krivo vrijeme..

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bobo_smrad kaže...

Eee IVO aj mi protjeraj ovaj acc i nemoj ga više nikad odbanovati...jednostavno našao sam se u krivom mjestu na krivo vrijeme..

Badava tebi ban kad ćeš uskoro opet stići s novim nickom tipa obožavam_pravit_budalu_od_sebe

15 godina
neaktivan
bobo_smrad kaže...

Da napraviš još jedan?

Gamers Don't Die, They Respawn.
15 godina
odjavljen
Žalba

Evo upravo kupio (taman prodavačica zatvarat krenula)

Operation Flashpoint
Moj PC  
7 1 hvala 5
14 godina
protjeran
ATiGamer kaže...
bobo_smrad kaže...

Badava tebi ban kad ćeš uskoro opet stići s novim nickom tipa obožavam_pravit_budalu_od_sebe

ne boj se neću....aj nek me sad protjera..

15 godina
bobo_smrad kaže...
ATiGamer kaže...
bobo_smrad kaže...

ćek da te prijavim 

14 godina
protjeran
Zeppelin kaže...
bobo_smrad kaže...
ATiGamer kaže...
bobo_smrad kaže...

ćek da te prijavim 

aj

15 godina
bobo_smrad kaže...

aj

jesam

17 godina
bobo_smrad kaže...

Ljudi moji pa ovo je bobina prva pametna danas!

OMG OMG
BC2 ingame: Dorjan_CRO Mene nije strah drugome stisnuti TU i Hvala, a tebe?
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.10.2010 22:12 (Dodinho).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice