Dakle, sa besplatnom registracijom dobivate 1Tb prostora u cloudu, s time da vam dostupni prostor svakodnevno raste za 1Gb.
Imaju i mobilne i desktop klijente.
Jel ima tu neka kvaka koju ja ne vidim?
Ako ne, super
Dakle, sa besplatnom registracijom dobivate 1Tb prostora u cloudu, s time da vam dostupni prostor svakodnevno raste za 1Gb.
Imaju i mobilne i desktop klijente.
Jel ima tu neka kvaka koju ja ne vidim?
Ako ne, super
Malo sam švrljao po tome i izgleda da nema neke kvake.
Tako da tko je spreman svoje datoteke dati na čuvanje kineskim overlordima, samo naprijed.
Postoji kvaka, ali druge vrste. U RH su upload brzine uglavnom male. Kreću se oko 256 kbit/s ili 512 kbit/s. Prije se isplati kupiti eksterni disk ili usb stik.
Svakako zanimljiv servis, ali problem je hrvatski upload, maksimalan koji ISP nudi u standardnoj ponudi preko bakra, ADSL2+, je 768kb/s (ne računam VDSL, optiku i kabel jer to je ionako dostupno samo u 2-3 kvarta u Zagrebu i još par gradova u cijeloj zemlji). To je 90-ak kB/s. Da bi popunio pola, 512GB, trebalo bi ti nešto više od 69 dana konstantnog uploada.
Sreća da neki od nas imaju puno brži upload :)
Dakle, što - za 24 godine dobijem ono što imam sad na Weiyunu?
Vjerujem da imaju bolje sređenog klijenta i web sučelje - nadam se da će se Weiyun ugledati na njih.
Svakako zanimljiv servis, ali problem je hrvatski upload, maksimalan koji ISP nudi u standardnoj ponudi preko bakra, ADSL2+, je 768kb/s (ne računam VDSL, optiku i kabel jer to je ionako dostupno samo u 2-3 kvarta u Zagrebu i još par gradova u cijeloj zemlji). To je 90-ak kB/s. Da bi popunio pola, 512GB, trebalo bi ti nešto više od 69 dana konstantnog uploada.
Slažem se, većini nam je upload u najmanju ruku smiješan, al možemo sanjati