Windowsi zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.281
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Windowsi
pitanje

Skinuo sam sa interneta Windowse XP, i neznam ih pokrenut XĐ.

Imam ih na HD kao .iso datoteku.

Kak ih pokrenut, tj. instalirat?

Dok ih učitam na virtualni dvd-rom sa ultraiso-om ili alcoholom ništa se ne pokreće, samo mi otvori tu sliku...

stavim ih na cd, i neće ih bootat...piše da nema neke datoteke, mislim da piše ovako: ntdlr file is missing, al nisam siguran

Evo i link od foruma od kud sam ih skinuo:  http://cyberwarez.info/forum/windows-applications/246022-windows-xp-sp3-dark-edition-v-7-rebirth-refix-version.html

Trebam formatirat disk i htio bi te windowse instalirat, ako mi može netko pomoć Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2009 19:39 (Đontra Voltra).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windowsi

Ma čovječe al se prosipaš... al nema veze aj zaboraviti ćemo.

Prvo ćeš napraviti bootabilni CD ili DVD  disk od te .iso datoteke. Vjerujem da imaš Neru... s njim sprži..(prži na manjoj brzini preporučam) Bootaj s CD- ili DVD-a, instaliraj i to je to...

Nijedno pravilo bez iznimke!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Windowsi

to ti je vjerojatno jer si skidao od wareza

rade odi na mininovu

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Windowsi

sprži iso. file sa nerom(meni je 7 najbolji) idi pod opciju "burn image to disc" kada si spržio restartaj komp i stavi cd uskoro će se počet učitavat....sada samo pobriši particiju i stavi

to bi bilo to ,ja tako radim npr.stavio sam vistu koja mi radi Smijeh

16 godina
neaktivan
Windowsi

eno ukrade mi misli prvi je napisoViče

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Windowsi
Đontra Voltra kaže...

Skinuo sam sa interneta Windowse XP, i neznam ih pokrenut XĐ.

Imam ih na HD kao .iso datoteku.

Kak ih pokrenut, tj. instalirat?

Dok ih učitam na virtualni dvd-rom sa ultraiso-om ili alcoholom ništa se ne pokreće, samo mi otvori tu sliku...

stavim ih na cd, i neće ih bootat...piše da nema neke datoteke, mislim da piše ovako: ntdlr file is missing, al nisam siguran

Evo i link od foruma od kud sam ih skinuo:  http://cyberwarez.info/forum/windows-applications/246022-windows-xp-sp3-dark-edition-v-7-rebirth-refix-version.html

Trebam formatirat disk i htio bi te windowse instalirat, ako mi može netko pomoć Osmijeh

Ako imaš Nero pritsni desni klik na fail i pritisni open with nero burning rom i sprži na neki medij, mislim da je cd. Onda ubaciš cd u dvd\cd- rom i resetiraš , kad se komp pali pritšči tipku za boot menu, odabereš dvd-rom u kojem ti je cd sa windowsima i dalje će te windows ispisivat što nek radiš!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice