USB Driver Problem?

poruka: 10
|
čitano: 3.139
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
USB Driver Problem?

Pozdrav svima!

Mozda nisam u dobar podforum napisao ovu temu ako nisam izvinite!

Znaci ja sam skino sa interneta Amaze GPS Navigator i sada hocu da ga send na moj mobilni Sony Ericsson w850i i sada kada spojim PC i telefon USB kablom pise nesto ne znam sada tacno ali kada vidim pise samo Unknown Device!Prije je moglo stalno!

Ako je do drivera za USB molim vas recite mi kako se zove,itd?Plz pomagajte?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
USB Driver Problem?

Skini si SonyEricsson Pc Suite i on če ti drivere sam nač tak ima i Nokia Pc Suite tj svaki Pc Suite za mobove sam nađe drajvere!! koristio sam SonyEricsson Pc Suite potpuno ti je besplatan klik to download

Download Download
Mato_Lukic
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
USB Driver Problem?

Vjerojatno su driveri!Njih imaš na cd koji si dobio uz mobitel.Ako nisi dobio cd,guglaj!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: USB Driver Problem?
Mato_Lukic kaže...

Skini si SonyEricsson Pc Suite i on če ti drivere sam nač tak ima i Nokia Pc Suite tj svaki Pc Suite za mobove sam nađe drajvere!! koristio sam SonyEricsson Pc Suite potpuno ti je besplatan klik to download

E hvala ti........xD

Pise "USB device not recognized"! mislim pise a skidam taj sony ericsson pc suite!

Hvala do neba!

15 godina
protjeran
Tomislav95 kaže...

Vjerojatno su driveri!Njih imaš na cd koji si dobio uz mobitel.Ako nisi dobio cd,guglaj!

nemora tražit dao sam mu link gdje da downloada eto i odmah če mu pc suite nač drivere može si čak softwer dič i novi stavit pa nadalje!!

Mato_Lukic
16 godina
neaktivan
Mato_Lukic kaže...
Tomislav95 kaže...

nemora tražit dao sam mu link gdje da downloada eto i odmah če mu pc suite nač drivere može si čak softwer dič i novi stavit pa nadalje!!

Nisam vidio tvoju poruku,napisao si prije mene!

15 godina
protjeran
Remix3r kaže...
Mato_Lukic kaže...

E hvala ti........xD

Pise "USB device not recognized"! mislim pise a skidam taj sony ericsson pc suite!

Hvala do neba!

ma nikakav problem!! sve i svašta moš prek njega ja sam imo soni eriscon w200i i spojio ga usb i sve novo software...roknio gore slao poruke i našo sam mape al nejde na taj što sam ja imo!!

Mato_Lukic
15 godina
protjeran
USB Driver Problem?

ovako oču neš reč ovako treba pomagat a ne se svađat ko na mnogim temama jesam li upravu??

Mato_Lukic
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mato_Lukic kaže...

ovako oču neš reč ovako treba pomagat a ne se svađat ko na mnogim temama jesam li upravu??

Je,imaš pravo!

A sad sam se sjetio da je moja sestra imala isti problem i nisam ga riješio!Sad znam što treba!

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2009 17:20 (Tomislav95).
15 godina
protjeran
USB Driver Problem?

Namigivaja odjednom obojima pomognem heheBelji se

Mato_Lukic
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice