Program za snimanje koristenih tipki?

poruka: 8
|
čitano: 5.589
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Postoji li ovakav program???

pošto danas ima svakakvih programa, zanimalo bi me da li postoji program koji bi snimao tipke koje sam koristio

npr... otvorim program i on bude pokrenut u pozadini pa onda tipkam bezveze i poslije kad odem na taj program da mi piše koje sam tipke sve koristio...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Postoje takvi programi, zovu se keylogger-i.

http://en.wikipedia.org/wiki/Keystroke_logging

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Takvi programi zovu se keyloggeri. Potrazi nesto na Googleu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nijedan imalo pametni antivirusni program ti neće dati(ili će te makar upozoriti da je to opasno) da instaliraš takvo što.

Gentoo user. :')
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Postoji li ovakav program???
Thanatos kaže...

pošto danas ima svakakvih programa, zanimalo bi me da li postoji program koji bi snimao tipke koje sam koristio

npr... otvorim program i on bude pokrenut u pozadini pa onda tipkam bezveze i poslije kad odem na taj program da mi piše koje sam tipke sve koristio...

zašto te to zanima .pa ne zanimate valjda koj ti sestra ili cura koristu pasvord (mene je frend pita da bi zenu prrovjerija skime se dopisiva itd) ps ;moraš znat da je taj program jako zloban
16 godina
neaktivan
giga kaže...
Thanatos kaže...

zašto te to zanima .pa ne zanimate valjda koj ti sestra ili cura koristu pasvord (mene je frend pita da bi zenu prrovjerija skime se dopisiva itd) ps ;moraš znat da je taj program jako zloban
 neeee ne treba mi zbog toga... jeli ovaj REFOG Keylogger siguran jer kad skeniram sa Spybotom S&D prikazuje ga kao virus... a gledao sam po internetu da ljudi kažu da nije virus i da je siguran.... što vi mislite o ovom programu
17 godina
Tux Slave kaže...

Nijedan imalo pametni antivirusni program ti neće dati(ili će te makar upozoriti da je to opasno) da instaliraš takvo što.

Pa neka ugasi antivirus ili firewall dok ga instalira
Audi R8 - born of powerful ideas
14 godina
neaktivan
Program za snimanje koristenih tipki?

http://www.refog.com/

Jel to taj program??

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: