Portfoward nema moj ruter?

poruka: 37
|
čitano: 5.395
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Portfoward nema moj ruter?
logic kaže...
DombaCoD kaže...
logic kaže...
DombaCoD kaže...

a kontaj bokte, ja stavim svoju IP adresu i nece se spojit na internet, idem na repair i spoji se ali nece otvorit ni google ni bug ni nista

Gdje stavis svoju adresu? Ne mozes staviti svoju IP adresu kao vanjsku niti kao DNS.

Citaj malo gore ono sta ti pise, zelena kvacica... Još stoji...

Kakve to veze ima sa stavljanjem bilo kakve adrese? Gdje si stavljao svoju IP Adresu pa nece? To te ja pitam.

Onako kako kaže na tutorijalu...

EDIT: Jel moguce da mi skida samo sramotnih 480,7kB/s na 78 seedera?

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.1.2010 14:19 (DombaCoD).
16 godina
neaktivan

Pa to je odlična brzina,skoro pola megabajta po sekundi.Ali gle,ti kad si otvorio port,malo si dobio na brzini skidanja.Ti ne možeš skidati brzinom većom od maksimalne propusnosti bakrene parice(onolika brzina na koju si se pretplatio kod tvog davatelja usluga).Dakle,tih 480-500Kb/s ti je maksimum.

oko za oko,pasta za zube

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ako ja sad odem u T-Com koliko mogu max. brzinu uzet i koliko bi me to doslo premda sad imam flat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jebote, ja sam u Banja luci i ne koristim t-comove usluge a nasao odgovor za 15 sekundi. De se malo potrudite a ne pitati ovdje i cekate da vam neko nadje tako banalne stvari.

P.S. Koje glupe tarife. Kome treba 4 Mb/s uz promet od 1 GB. AKo sam dobro izracunao to se moze potrositi u 34 minute?

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.1.2010 17:36 (logic).
15 godina
protjeran
logic kaže...

Jebote, ja sam u Banja luci i ne koristim t-comove usluge a nasao odgovor za 15 sekundi. De se malo potrudite a ne pitati ovdje i cekate da vam neko nadje tako banalne stvari.

P.S. Koje glupe tarife. Kome treba 4 Mb/s uz promet od 1 GB. AKo sam dobro izracunao to se moze potrositi u 34 minute?

Ja imam FLATTTTTTTT!!! Reko sam 5 6 puta tak nes

17 godina
neaktivan

Ovo zadnje se nije odnoslio na tebe vec je bio uopsten komentar. ONo prvo se itekako odnosilo na tebe. Koliko si potrosio vremena pokusavajuci sam saznati odgovor prije nego si ovdje postavio pitanje? Nisi ni pokusao. A sto bi kad ima ovdje budala koja nemaju sta raditi ves googlati za tebe.

15 godina
protjeran

E ovo sam guglo i pronaso... Znas vec... Prije nekih 2 sata odkad sam skinio Home Alone 2 Lost in New York download mi je katastrofalno pao. Dobio sam flat na novu godinu vec imam 20 i nes gigabajta skinuto... Vidi gore u onom postu bilo mi je nekih 480/500 download max. ali sad na 20 kb/s... To mi treba neki odgovor

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice