E slikaj ga. TV nije moj pa ne mogu provjeriti. Osoba kojoj sam instalirao ne kuži baš najbolje o čemu se radi.
Kodi Addonsi
- poruka: 3.407
- |
- čitano: 1.921.221
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kad se instalira build u my-addons pvr-client ce biti Stalker Client Android64 ili 32. Mozda je samo disabled, pa se mora uraditi enable.
Kod tih androida je opsta zbrka. Ne mozes sve predviditi.

Skini ovaj zip, raspakuj ga. Tu je 7 verzija. Uradi install from zip i potrazi svoj odgovarajuci zip u download folderu. Na kraju naziva zip-ova stoji w64 za windpws 64-bit, a64 za android 64-bit itd.
Konacno nakon malo više štimanja sam utrpao od kolege sa foruma @Zivcho wizzard burst.
Dosta mi je i Zivcho pomogao privatnim porukama.
Uglavnom fecera na Amazon fire tv stiku 2 gen
Jedina mana ucitavanje pvc kanala po 3-5 minute nakon pokretanja, sve ostalo cista desetka :)
Nadam se novim updateima wizzarda od Zivche
Samo prvo ucitavanje traje duze. Posle se ucitavaju sa lokalnog diska. Kada dodje do promjena u listi, ponovo se ucitava ispocetka, sa servera
Na prvom portalu se promjenila mac adresa i ponovo imate preko 12000 kanala
mac: 00:1a:79:57:30:d2
server: http://portal.geniptv.com:8080/c/
xml file: https://archive.org/download/zivchobuilds/settings.xml
Svi spominju PVR Staker a ja kad sam instalirao Zivcho wizard "no limit" verziju tv kanali su mi se pojavili pod TV u Kodiju. Ispocetka sam trazio addon pod nazivom PVR Staker i nikako da ga nadjem, tek kad sam pogledao pod TV vidim da imam sve te kanale pa me to malo zbunjuje. Je li to i kod ostalih tako? Imam andorid 9 box Kodi 18.x
Kada se uspjesno ucitaju kanali sa pvr klijenta, u Kodi-ju se aktivira meni TV.
A kod instaliranja Wizarda koju je od opcija:
-No limit
-All on one
-Basic
Najbolje instalirati? Ili koje su razlike?
Oprosti jos samo jedno pitanje. Vidim da se spominje Elementum add-on (u tvojim video tutorijalima) koji koristi torrente. Mozes li se on disable-ati a da radi TV i add-onovi sa filmovima/serijama?
Mozes li se on disable-ati a da radi TV i add-onovi sa filmovima/serijama?
Također se može i onemogućiti.
Živčo, hvala na svim pomoćima :) Ovaj tvoj build zbilja roka do ibera.
Onako, s tehničke strane, čisto me zanima ovisi li valjanost buildova o jednoj osobi ili osobama koje ga održavaju ili o pojedinačnim komponentama koje ga čine?
Pitam zato što, recimo, iste stvari koje rade u tvom buildu više ne rade u Phoenix buildu. Pokušavam shvatiti misterij (ne)funkcioniranja Kodija :)
I zna li netko pravni lijek protiv gubitka zvuka u Kodiju? Dogodilo se naglo, iz čista mira, ne radi čak ni zvuk uvodne špice u Phoenix buildu, ako netko zna kako to izgleda.
Mislim, očito rješenje je Clear Data i instlacija Živča, ali eto, jedna od zanimljivijih pojava :)
Na prvom portalu se promjenila mac adresa i ponovo imate preko 12000 kanala
mac: 00:1a:79:57:30:d2
server: http://portal.geniptv.com:8080/c/
xml file: https://archive.org/download/zivchobuilds/settings.xml
ovo je famozna GOTIT lista, licno volim one gdje su ex yu drzave svaka posebice...
Od svih zemalja u regiji jedino Hr ima HBO, Cinemax, Cinestar,... tako da je meni sada najbolji taj odabir. ;-)
Za brisanje.
Skini ovaj zip, raspakuj ga. Tu je 7 verzija. Uradi install from zip i potrazi svoj odgovarajuci zip u download folderu. Na kraju naziva zip-ova stoji w64 za windpws 64-bit, a64 za android 64-bit itd.
Samo da pohvalim, instairao sam jučer na Fire Stick 4K i vrlo malo sam imao vremena testirati, ali prema onome što sam vidio, jako jako dobro, u odnosu na sve do sad isprobano (sto se live TV-a tice opcenito).
Na kratko sam samo isprobao npr. HBO, Arena Sport i još 10-ak HR kanala i u usporedbi s bilo kakvim IPTV listama koje sam imao, sve radi bitno bolje (zapravo nikakvih problema nisam uočio), bolja je slika, tv vodič mi je super stvar (prvi put da ga imam u Kodiju) itd.
Tako da Zivcho, svaka čast! :D
P.S.
Samo jedna mala napomena, iako je Fire Stick 4K koliko znam 64 bit, ta varijanta mi nije radila, nego sam morao instalirat 32 bit.
Trazim dobru alternativu za Elementum. Nema vise update, a gaia ima dobre kolekcije, i koristi eležentum za download torrent strimova. Na mom Linux-u radi odlicno, ali kad ga prebacim na android, strasno sporo. Moguce da je cak i neki malware, koji 'prolazi' a linux mu ne da.
Ja još koristim elementum i, na žalost, ne vidim mu zamjenu trenutno!
Od svih zemalja u regiji jedino Hr ima HBO, Cinemax, Cinestar,... tako da je meni sada najbolji taj odabir. ;-)
Upravo tako. Ja isto stavim filter kanala na HR i imam praktički sve što mi treba. I puno se kraće učitava vodič kanala.
Evo samo da prijavim da Buster build radi skoro savršeno na Android boxu (i to prilično mediokritetnom, ima 4 GB ram-a, ali dosta slab procesor).
Izvrstan, fokusirani build na ono što je bitno. Malo se uspori kada se miješa UI i streamani sadržaj, ali ništa strašno.
Ne radi mi jedino onaj history nedavno gledanih kanala koji se pojavljuje kao velike ikone pri vrhu ekrana. Kliknem na njih ali ne pokreće se kanal.
Moram priznati da zapravo ne kužim poantu TV vodiča, ok, tamo vidiš što je bilo u prethodnim satima, ali to se ionako ne da premotavati.
A trenutno prikazivani sadržaj ionako se vidi na običnom popisu kanala?
Volio bih jedino da je malo jednostavnija izrada custom listi. Odabir kanala između njih 6000 malo je...nespretan. Bilo bi fora da mogu samo staviti recimo HR kanale pa između njih birati u svoju prilagođenu listu.
Ovo su samo mali kozmetički nedostaci. Ali sve skupa, vrhunski build, najbolji koji sam probao do sad.
Ja sam nakon instalacije wizarda dobio da se moze grupirati po drzavama. Ne znam da li to svi imaju ali moja verzija ima, a i mozda je to zbog: " ovo je famozna GOTIT lista, licno volim one gdje su ex yu drzave svaka posebice"
Pozdrav svima. Da li bi mi neko pomogao sa nekim repositor linkom na kome radi NOVA BH. Ima utakmica veceras :). Hvala
Svaka cast. Radi. hvala :)