Kodi Addonsi
- poruka: 3.407
- |
- čitano: 1.921.546
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imaš ovdje: https://accounts.alluc.ee/profile/ način kako ga podići na 10000 dnevno, a čak i zamijeniti procesorsku snagu (vjerojatno za rudarenje kriptovaluta) za mjesec dana po linkova 100000 dnevno.
Ma ne pada mi na pamet njima mine-at.....ima rezultata i bez njih, sve funkcionira :)
Pa to je vec neko vrijeme.Par stranica u nazad kada sam napisao da je Alluc ok ali ima neka ogranicenja na to sam mislio
Pa to je vec neko vrijeme.Par stranica u nazad kada sam napisao da je Alluc ok ali ima neka ogranicenja na to sam mislio
mi koji smo stari korisnici alluca tek je 19.11 ograniceno na 200 rezultata....oni koji su novoregistrirani oni imaju ogranicenja odma
mi koji smo stari korisnici alluca tek je 19.11 ograniceno na 200 rezultata....oni koji su novoregistrirani oni imaju ogranicenja odma
A tako znaci,pardon,nisam znao
Updateao sam sa jarvisa na krypton i croatia on demand mi je radio sve normalno. i vidio sam da ga nema vise. i cackam po youtubu i vidim da je jedan lik valjda napravio remake toga. i ja to instaliram i makne mi se stari croatia on demand. Da li postoji nekako da vratim onaj stari? posto su mi tamo radili svi programi i bili su i talijanski itd itd. u ovom novom nema 70% iz proslog
Postoji li zamjena za Colossus repo tj. razvija li netko URL Resolver i Covenant?
Convenant radi i dalje normalno iako stara verzija a lik koji razvija URL resolver se vratio i ima nova verzija. Mene najvise nervira buffering u zadnje vrijeme cak i preko real debird linkova iako imam 50mbit vezu
Convenant radi i dalje normalno iako stara verzija a lik koji razvija URL resolver se vratio i ima nova verzija. Mene najvise nervira buffering u zadnje vrijeme cak i preko real debird linkova iako imam 50mbit vezu
Dali se taj resolver sam updatea ili?
Greska... sry
Da ako imas repo koji je aktivan i sadrzi ga. Dodaj recimo novi Pyramid addon i njegov repo tamo inas najnoviju verziju

Convenant radi i dalje normalno iako stara verzija a lik koji razvija URL resolver se vratio i ima nova verzija.
jsergio123 se nije vratio (originalni programer URLresolvera). Netko je forkao kod, a sta se nalazi ispod u kodu ne znam i jos uvijek sam skeptican; kao sto sam napisao gore ja ne bi zurio s upgradeom

Znaci zakljucio sam da je buffering problem vezan uz real debrid do nedavno su mi svi linkovi bez problema isli i onda polako vise nisam mogao 1080p a sad i 720p rade problem uz 50mbit vezu. Neznam jel svi imate taj problem al eto ja imam iako jos imam 15dana racun isao sam probati i uzeo premiumize.me istina 3x je skuplji al ucitava kao lud nema 1080p linka koji ide preko njih da neradi kako treba. Nadam se da ce u real debridu rijesiti problem jel me dugo sluzio bez problema.

Znaci zakljucio sam da je buffering problem vezan uz real debrid do nedavno su mi svi linkovi bez problema isli i onda polako vise nisam mogao 1080p a sad i 720p rade problem uz 50mbit vezu. Neznam jel svi imate taj problem al eto ja imam iako jos imam 15dana racun isao sam probati i uzeo premiumize.me istina 3x je skuplji al ucitava kao lud nema 1080p linka koji ide preko njih da neradi kako treba. Nadam se da ce u real debridu rijesiti problem jel me dugo sluzio bez problema.
Nemam tih problema na RD,desi se tu i tamo ali ne kao tebi izgeda
neznam jedino ako mi internet provider nekako tusi konekciju kad je u pitanju real debrid. Probat cu jos neki VPN mozda. Jel mi se isti problem javlja na vise uredaja bez obzira na nacin konekcije znaci wlan ili lan. Cak sam i windowse reinstalirao na HTPC-u i sve frisko stavio da iskljucim sve uzroke problema.

neznam jedino ako mi internet provider nekako tusi konekciju kad je u pitanju real debrid. Probat cu jos neki VPN mozda. Jel mi se isti problem javlja na vise uredaja bez obzira na nacin konekcije znaci wlan ili lan. Cak sam i windowse reinstalirao na HTPC-u i sve frisko stavio da iskljucim sve uzroke problema.
Znas da sam bas citao za to neki dan,da ISP moze to radit,nezz nije neka novost ali meni je to jako glupo.Mislim platim brzinu koju platim pa pustim me na miru da radim sta hocu s njom.Naravno ako je u drzavi P2P npr zabranjen to kuzim,ali throttlat radi toga jer gledam Netflix,Kodi ili nesto trece to mi je malo glupavo :)
Ne kazem da ti to rade naravno ali bilo bi dobro provjerit.
Takodjer i ja nekada na 1080P i DD linkovima moram stisnut pauzu na pocetku,nekih 10 sekundi i dalje je ok ali to nije tako cesto kako se tebi desava,toliko cesto da postane problem
Znaci ako skidam nesto preko Steam a ili bilo sta drugo ide puna brzina samo na kodiju je problem dok je prije radilo bez problema. Netflix radi sa 4k linkovima normalno i da nalazim se u DE zato mi je p2p nemoguc trenutno

Znaci ako skidam nesto preko Steam a ili bilo sta drugo ide puna brzina samo na kodiju je problem dok je prije radilo bez problema. Netflix radi sa 4k linkovima normalno i da nalazim se u DE zato mi je p2p nemoguc trenutno
Oh a ti si u Njemackoj,nez,si probao preko VPN?Prvo testiraj brzinu VPN servera,da vidis jel ok
znaci VPN radi bez greske uzeo sam jedan od onih kojih su preporuceni na Real debrid stranici i radi ko zmaj nesteka niti jedan 1080p link. Jbg. Potrosio sam malo love dok sam nasao tocan problem al isplatilo se a VPN mi je trebao svejedno jel tu u DE nista nije sigurno. I jos nesto convenant mi radi puno brze instantno otvara dok pretrazujem kroz serije i filmove iako je brzina dok mjerim kroz vpn 10mbita sporija.

znaci VPN radi bez greske uzeo sam jedan od onih kojih su preporuceni na Real debrid stranici i radi ko zmaj nesteka niti jedan 1080p link. Jbg. Potrosio sam malo love dok sam nasao tocan problem al isplatilo se a VPN mi je trebao svejedno jel tu u DE nista nije sigurno. I jos nesto convenant mi radi puno brze instantno otvara dok pretrazujem kroz serije i filmove iako je brzina dok mjerim kroz vpn 10mbita sporija.
Eto vidis,vrag ce ga znat s tim ISP ovima sta izvadjaju.Aj drago mi je da bar znas u cemu je bio problem
Koji je najbolji addons za sport konkretno nogomet i ako imaju neke upute za instalaciju unaprijed zahvalan :)
Ekipa može mala pomoć
Novi sam u ovom pa mi neke stvari ne idu baš od ruke.
Dodao sam Bennu add-on, exodus i Covenant Add-on i ne nalazim nikakve filmove niti serije!
U čemu je problem? Bennu nekad radi a nekad ne?
Moja preporuka ti je Osijek Build. Hrpa toga se instalira automatski tako da ne moraš razbijati glavu. Napraviš si alluc acount i zalijepiš API u Covenant i situacija će biti puno bolja. Nakon što poloviš stvari (nakon nekog vreman korištenja) odlijepiš se od Osijek Builda i pereš po svome.
Sta je to Osijek build ? kako se s njim sluzi S:...nisam dugo koristio Kodi ali citajuci zadnjih par stranica exodus je jos aktivan za filmove
Pa pogledaj link i proguglaj malo. Ukratko, lik iz Osijeka se potrudio i složio paket sa hrpom addona.
Jedan tip ako imate win 10 i najnoviji update i imate problema sa scrapanjem sa covnenantom to jest sporo vam ide kroz meni i otvaranje stranica sa filmovima i serijama se sporo loada iskljucite ipv6 u postavkama interneta pa probajte. Znaci meni je na androidu sa vpn islo sve instant a htpc mi nije prvo povlacio sve informacije od kada sam iskljucio ipv6 radi kako treba.

Osijek više ne radi bar meni na Kodi 16, znac stavila sam sve na sto sam naišla, Genesis, Genesisi Reborn, Convenat.. Pyramide ne radi izgleda na ver 16(veca mi ne ide na ovaj box, android 6.0)..al sve je to nekako sporo i dalj etrazim addonse, jedva nadjem sd a kamoli hd il 4k
Osijek više ne radi bar meni na Kodi 16, znac stavila sam sve na sto sam naišla, Genesis, Genesisi Reborn, Convenat.. Pyramide ne radi izgleda na ver 16(veca mi ne ide na ovaj box, android 6.0)..al sve je to nekako sporo i dalj etrazim addonse, jedva nadjem sd a kamoli hd il 4k
Zašto si na Kodi 16? Ako imaš box sa 6.0 androidom bez problema gore ide zadnji kodi...